TB500 2mg Injection Peptide TB-500

TB500 Grundläggande information:
CAS nr: 77591-33-4
Molekylformel: C212H350N56O78S
Molekylvikt: 4963,49
Renhet (HPLC): 99% min
chatta nu

Produktinformation

TB500 2mg / vail, 5mg / vail, 10mg / vail-injektioner Thymosin Beta 4-peptider för hjälpskada

hk@chembj.com .jpg

TB500 Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

TB-500 har en peptidrenhetsnivå som överstiger 99,0%, bestämd genom HPLC och MS. Denna peptid syntetiserades utan additiv och tillfördes som ett vitt lyofiliserat (frystorkat) pulver.


Grundläggande information:

Namnet: TB500

Annat namn: Thymosin Beta-4; TB4

CAS nr: 77591-33-4
Molekylformel: C212H350N56O78S
Molekylvikt: 4963,49
Renhet (HPLC): 99% min

Enhetsstorlek: 2 mg / ampull 5 mg / ampull

MOQ: 5-10Vials

Ursprung: Tillverkad i Kina

Pris: Tillverkarens pris beror på vilken mängd du vill ha, kontakta mig för mer information!

Enkel förorening (HPLC): 2,0% max
Aminosyrasammansättning: ± 10% av teoretisk
Peptidinnehåll (N%):> 90%
Vatteninnehåll (Karl Fischer): ≤ 5,0%
Innehåll (HPIC): ≤ 15,0%
MS (ESI): Konsekvent
Mässbalans: 99 ~ 105,0%
Utseende: Vitt pulver

TB-500 är en syntetisk fraktion av proteinet thymosin beta-4, som är närvarande i nästan alla människa och djurceller. Huvudsyftet med denna peptid är att främja läkning. Det främjar också skapandet av nya blod- och muskelceller. TB-500s helande effekter har observerats i senor, ledband, muskel, hud, hjärta och ögon. Thymosin beta-4 produceras naturligt i högre koncentration där vävnaden har skadats. Denna peptid är också ett mycket potent antiinflammatoriskt medel.

Applikationer av TB500:
TB-500 har en peptidrenhetsnivå som överstiger 99,9%, bestämd genom HPLC och MS. Denna peptid syntetiserades utan additiv och tillfördes som ett vitt lyofiliserat (frystorkat) pulver.

TB-500 används huvudsakligen vid behandling av olika muskelskador eller smärta orsakad av inflammation. Det finns mycket liten officiell mänsklig data tillgänglig för denna produkt; Det har dock länge använts i racehästar. TB500, även om den är syntetisk, tjänar till att fungera som en syntetisk form (löst) av Thymosin Beta4 (TB4). TB500 är inte TB4; även om det är mycket vanligt förvirrad som TB4, är det utformat för att ge fördelarna med det naturligt förekommande thymusproducerat hormonet.

Funktioner och egenskaper ---- TB500:
Tymuskörteln liksom i olika lokaliserade celler i människokroppen producerar tymosin Beta-4 (TB-4). TB-4 finns i cytoplasma i höga koncentrationer såväl som i sårvätska. TB-500 är utformad för att främja det aktiva området - delen av TBthat främjar läkning. Ännu viktigare är att tillverkning av TB500, trots att det inte är TB4, är möjligt medan den senare är extremt svår.

HUR DU ANVÄNDER TB 500?
Ge demubukutan varje vecka under sex veckor i följd. Där efter användning på månad. Det är bäst att ge 6 dagar före intensivt arbete.
Vi rekommenderar att du ger skottet dagen efter intensivt arbete och ger skottet var sjunde dagen efter det. Du måste se till att hydrata mycket bra när du använder den här produkten. Ge normala vitaminer och mineraler för att stödja normal racerfunktion. Hydrering är nyckeln när du använder den här produkten.


Dosering och användning

TB500 distribueras som ett lyofiliserat pulver som ska förvaras ur ljuset och på en sval torr plats. Rekonstitution görs med bakteriostatiskt vatten eller natriumklorid som är avsedd för injektion. Doser varierar från 2-2,5 mg två gånger i veckan i 4-6 veckor (vissa användare har rapporterat framgång vid dosering högre upp till 8 mg per vecka men hur mycket effektivare är detta ännu inte sett). Utöver det kan en till två månatliga injektioner av 2-2,5 mg TB500 användas ytterligare för att upprätthålla snabb återhämtning och flexibilitet i ansträngda områden.

För optimal återhämtning bör en kombination av TB500 med MK-2866 (ostarine) användas. Denna kombination möjliggör de helande fördelarna med SARMS och peptider till leveransens maximala resultat.


Ytterligare information om TB-500:

TB-500 är en syntetisk version av den naturligt förekommande peptiden som finns i nästan alla människa och djurceller, Thymosin Beta-4. Denna potenta peptid är medlem i en allestädes närvarande familj med 16 besläktade molekyler med hög bevarande av sekvens och lokalisering i de flesta vävnader och cirkulerande celler i kroppen. TB-500 binder inte bara till aktin utan blockerar också aktinpolymerisation och är den aktinsekvestrerande molekylen i eukaryota celler.

TB-500 identifierades som en gen som var uppreglerade fyra till sex gånger vid tidig bildning av blodkärl och befann sig att främja tillväxten av nya blodceller från de befintliga kärlen. Denna peptid är närvarande i sårvätska och när den administreras subkutant, främjar den sårläkning, muskelbyggnad och ökar återhämtningstiden för muskelfibrer och deras celler. En ytterligare nyckelfaktor för TB-500 är att den främjar cellmigration genom en specifik interaktion med aktin i cellcytoskeletten. Det har visats att en central länkad aminosyra lång-aktinbindande domän har både blodcellsreproduktion och sårläkningskarakteristika. Dessa egenskaper avslöjas genom att accelerera migrationen av endotelceller och keratinocyter. Det ökar också produktionen av extracellulära matrisnedbrytande enzymer.

Studier visar att TB-500 är en potent, naturligt förekommande sårreparationsfaktor med antiinflammatoriska egenskaper. Tß4 skiljer sig från andra reparationsfaktorer, såsom tillväxtfaktorer, genom att den främjar endotel- och keratinocytmigrering. Det binder inte heller till den extracellulära matrisen och har mycket låg molekylvikt, vilket betyder att det kan röra sig relativt långa avstånd genom vävnader. En av de viktigaste mekanismerna för TB-500 är dess förmåga att reglera cellbyggande proteinet Actin, en vital komponent i cellstruktur och rörelse. Av de tusentals proteiner som finns närvarande i celler representerar aktin upp till 10% av de totala proteinerna, vilket därför spelar en viktig roll i cellens genetiska smink.


Hot selling marknad:
USA, Storbritannien, Storbritannien, Australien, Kanada, Mexiko, Spanien, Frankrike, Tyskland, Ryssland, Brasilien, Peru, Ukraina, Sydafrika, Norge, Polen, Slovakien, Nederländerna (Holland), Grekland, Italien, Polen, Georgien, Nya Zeeland, Sverige, Colombia etc.


Varför välja oss?
1. Låg MOQ: Oroa dig inte för den stora MOQ.
2. God service: Klienter behandlas som vän.
3. Bra kvalitet: Vi har strikt kvalitetsstyrningssystem. Bra rykte på marknaden.
4. Snabb leverans: Snabbt svar och hantering.

TB 500 黑 红

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.


Hot Tags: TB500 2mg Injection Peptide TB-500, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like