Polypeptidhormoner Desmopressinacetat

99% renhet desmopressinacetat som urinmedicinsk medicin CAS 16679-58-6 A ctive farmaceutisk beståndsdel desmopressinacetat Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Desmopressin Acetate 16679-58-6 Lägsta pris Hot Sales Vad är desmopressin-flikar, och hur fungerar det
chatta nu

Produktinformation

99% Renhet Desmopressinacetat som Urinmedicin Medicin CAS 16679-58-6Aktivt Farmaceutisk Beståndsdel

Desmopressinacetat Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com


Desmopressin Acetate 16679-58-6 Lägsta pris Hot Sales

CAS nr .: 16679-58-6 Andra namn: Desmopressinacetat MF: C 46 H 64 N 14 O 12 S 2
MW .: 1069.217 Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet) Typ: Vitaminer, aminosyror och koenzymer
Betygsstandard: Medicinsk gradRenhet: > 99%,> 99% Kvalitet: Mat och farmaceutisk kvalitet Fungera: kosttillskott
Kvalitet: 100% natur Varumärke: Brightol Förpackning: 25kg / trumma
kvalitet: Hög kvalitet tjäna: 7 * 24 Hållbarhetstid: 2 år


Vad är desmopressin-flikar, och hur fungerar det (handlingsmekanism)?
Desmopressin är en konstgjord analog av vasopressin som är kroppens naturliga anti-diuretiska hormon som frigörs av hypofysen. Det fungerar genom att öka vattenpermeabiliteten i renala tubulära celler, vilket minskar urinvolymen och ökar urinkoncentrationen. Hos personer med diabetes insipidus på grund av trauma eller operation i hjärnans hypofysområde minskar det ofta urinering och törst. FDA godkänd desmopressin i februari 1978.

Vilka varumärken är tillgängliga för flikar desmopressin?
DDAVP, Stimate
Är desmopressin-flikar tillgängliga som ett generiskt läkemedel?
GENERISK TILLGÄNGLIG: Ja
Behöver jag ett recept för desmopressin-flikar?
Ja
Vad är biverkningarna av desmopressinflikar?
Biverkningar av Desmopressin är:

huvudvärk,
Trötthet,
rinit,
buksmärtor och
konjunktivit
(rosa öga).
Förändringar i blodtryck, låga natriumnivåer och ökad hjärtfrekvens kan förekomma.


Doseringsformer:

Desmopressin är en av de få läkemedel som erbjuder en nässpray utöver tabletten och munsönderfallande tablett. På grund av den låga molekylvikten träder hormonet in i blodomloppet tillräckligt väl genom näslemhinnan. Indikationen för nattlig enuresis nocturna har dock återkallats, eftersom tablettformen har visat sig vara säkrare att använda. Den munsönderfallande tabletten, som har godkänts i Tyskland sedan den 1 juni 2011 och som sedan länge har marknadsförts i andra länder, är avsedd att säkerställa en säkrare absorption och effektivitet. På grund av bättre biotillgänglighet är en lägre aktiv ingrediensbelastning möjlig med samma effekt. Minirin finns också som en infusionslösning för intravenös och subkutan administrering.Vad är dosen för desmopressinflikar?
Central diabetes insipidus:
Vuxna och barn 12 år och äldre: Initiera med 0,05 mg per mun varje 12 timmar, kan titrera upp till 0,1 till 1,2 mg delat var 8 till 12 timmar.
Barn från 4 år till 12 år: Initiera med 0,05 mg per mun varje 12 timmar, kan titrera upp till 0,1 till 0,8 mg fördelat var 8 till 12 timmar.
Den intranasala dosen för vuxna och barn äldre än 12 år är 10 till 40 mcg per dag eller delad och ges i 2 eller 3 doser (var 8: e eller 12 timmar). Dosen för barn 3 månader till 12 år är 5 till 30 mcg dagligen eller delad och ges var 12: e timme.
Den intravenösa dosen för vuxna och barn äldre än 12 år är 2 till 4 mcg dagligen. Barn 3 månader till 12 år borde få 0,1-1 mcg per dag eller delas och ges varje 12 timmar.
Primär nattlig enuresis:

Vuxna och barn 6 år och äldre: 0,1 till 0,2 mg oralt vid sänggåendet. (Kan öka upp till 0,6 mg om det behövs)

Desmopressin är en syntetisk analog av kroppens egna argininvasopressin (AVP eller ADH = antidiuretiskt hormon) och en agonist vid AVP-receptorerna. Det skiljer sig från det här fysiologiska hormonet från den bakre hypofysen, men i receptoraffiniteten: Medan AVP med liknande affinitet vid V1-receptorn, som huvudsakligen är ansvarig för vasokonstriktion, som binder till V2-receptorn, är desmopressin ojämnt affinierad med V2-receptorn och försumbar V1-receptorn.


V2-receptorn är i sin tur huvudsakligen ansvarig för vattenretentionen i njurens uppsamlingsrör. När det aktiveras orsakar det att inkorporering av aquaporiner i cellmembran som tillåter vattenmolekyler att passera genom. Som ett resultat blir urinen dehydrerad / förtjockad och behåller mer vatten i kroppen.


Det finns också andra effekter av V2-receptorn: Den utlöser frisättningen av Von Willebrand-faktorn och uttrycket av P-selektin under exocytos av Weotel-Palade-kroppar av endotelceller.


Ansökan

Desmopressin är ett antidiuretiskt medel. Det hämmar den massiva utskiljningen av vatten som vanligtvis förekommer i central diabetes insipidus. Detta förbättrar signifikant livskvaliteten hos berörda patienter.

Det är också godkänt för behandling av traumatisk polyuri och polydipsi, liksom andra sjukdomar som är förknippade med ADH-brist, såsom hypofysoperation eller kraniocerebralt trauma. Det används också som ett diagnostiskt verktyg för differentialdiagnos av diabetes insipidus.

Ett annat användningsområde är behandling av nattlig bedwetting (enuresis nocturna).

Desmopressin kan också ges som ett antihemoragiskt medel, t.ex. i hemofili, uræmisk trombocytopati eller Willebrand-Jürgens syndrom.


Bieffekter

De vanligaste biverkningarna är i allmänhet relaterade till farmakodynamiken. Speciellt med ökat vätskeintag finns ökad vätskeretention (Desmopressin är en mycket potent antidiuretisk), vilket ökar volymen med relativt brist på elektrolyt. Varningsskyltar är huvudvärk, illamående / kräkningar och viktökning. I sällsynta allvarliga fall kan det leda till hjärnödem, ibland i samband med anfall eller medvetenhetsbegränsningar.


Dessutom finns det fortfarande sällsynta biverkningar som allergier och kardiovaskulära problem (t.ex. angina pectoris), som är förknippade med ökningen av blodtrycket.

蓝盖

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.

Hot Tags: polypeptidhormoner desmopressinacetat, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like