Peptider Pulver CJC-1295 utan DAC-nr DAC

Högkvalitetspeptid Cjc-1295 Utan Dac Cjc-1295 Ingen Dac Beskrivning Modifierad Växt Releasing Factor aminos 1-29, vanligen refererad till som Modifierad GRF (1-29) eller "ModGRF (1-29)", även känd som CJC-1295 utan DAC, är en syntetisk analog av det endogena peptidsignalhormonet Growth Hormone ...
chatta nu

Produktinformation

Högkvalitetspeptid Cjc-1295 Utan Dac Cjc-1295 Ingen Dac

Beskrivning
Modifierad tillväxtfrisättningsfaktor aminos 1-29, vanligen refererad till som modifierad GRF (1-29) eller "ModGRF (1-29)", även känd som CJC-1295 utan DAC, är en syntetisk analog av det endogena peptidsignalhormonet Growth Hormonutlösande hormon (GHRH). Endogent producerat GHRH har 44 aminosyror i sin kedjestruktur. En trunkerad syntetisk form av GHRH som heter Sermorelin eller GRF 1-29 har 29 aminosyror; Modifierad GRF (1-29) förändras ytterligare genom att den har fyra substituerade aminos i sin kedja som tjänar syftet att förebygga nedbrytning och oxidation vid tillverkning och transport såväl som in vivo, samtidigt som den ökar bindningsaffiniteten till GHRH-receptorerna.


Användande
Modifierad GRF (1-29) är en syntetisk modifikation av tillväxthormonfrigörande faktor (GRF) med D-Ala, Gln, Ala och Leu-substitutioner vid positionerna 2, 8, 15 respektive 27. Dessa substitutioner skapar en mycket stabilare peptid med substitutionen vid position 2 för att förhindra DPP-IV-klyvning, position 8 för att reducera asparaginomläggning eller amidhydrolys till asparaginsyra, position 15 för att förbättra bioaktiviteten och position 27 för att förhindra metioninoxidation.


Cjc-1295 Utan Dac Specifikationer:

artiklar

Specifikationer

produktnamn

Cjc-1295 Utan Dac

Utseende

vitt pulver

Identifiering

Positiv

Analysera

99,0% min

Förlust vid torkning

6,0% max

Massbalans

95,0 ~ 105,0%

Acetatinnehåll (HPIC)

12,0% max

Peptidinnehåll (N%)

80,0% min

Aminosyrasammansättning

卤 10% av teoretisk

Enkel förorening (HPLC)

1,0% max


Vad sägs om dosen?
användardosering (injektion)
vuxna 30 ug / kg CJC-1295 ges varje vecka
Förslag: använd det med läkarens instruktioner.


Vad är cjc-1295?
1. Cjc-1295 kallas även Mod GRF 1-29, vilket i de flesta fall rekommenderas att överskrida CJC-1295. Varaktigheten av produktens effekt är annorlunda. MOD GRF förkortar den önskade varaktigheten av läkemedlet, och CJC-1295 har till syfte att förhindra förlängningen av varaktigheten av sådana effekter. 2.CJC-1295, även känd som DAC: GRF (kort för läkemedelsaffinitetskomplex) är en syntetisk analog av hormonfrisättande hormon (GHRH) (även känt som GRH) och hormon GHS), som utvecklades av ConjuChem Biotechnologies. Det är en förbättring med förbättrad farmakokinetik, särskilt med avseende på halveringstiden för GHRH (1-29). CJC-1295 har visat sig förlänga halveringstiden och biotillgängligheten för somatotropinfrisättande hormon 1-29. Det ökar halveringstiden för medlet genom biokonjugering.


Vad är användningen?
1.höjder proteinproduktionen i kroppen
2. ökar muskelmassan
3. inducerar lipolys - nedbrytning av fettvävnad
4. ökar återhämtningen från skador
5. ökar bentätheten
6.reducerar åldrande faktorer som hudrynkor
7. stimulera celltillväxt
8. ta bort vattnet eller organen


Vad bör man märka?
1. Eftersom CJC-1295 bara är en peptid och inte en steroid, har den väldigt minimal biverkningar. Personer som använder höga doser av denna peptid kan uppleva milda biverkningar som långa drömmar som de kan komma ihåg tydligt, händer och fingrar går numrera, tråkig värk i lederna, svaghet såväl som lätthet om tillräckligt med kolhydrater inte konsumeras.
2. En annan bieffekt av CJC-1295 är akromegali, eftersom det hjälper till att öka hormonnivåerna. Acromegaly är ett tillstånd där extra tillväxthormon frigörs även efter att de inre organen och skelettet har blivit färdiga. Detta orsakar förtjockning av huden, fördjupning av röst, utvidgning av käkar och uppslukning av tal. En annan effekt av akromegali är svullnaden i mjukvävnaden i de inre organen. Detta kan leda till försvagningen av de inre organens muskler, som hjärtat. Detta testades under fas 2-testningen av CJC-1295.


Huvud Exportmarknad:
图片 48.jpg


Vårt sortiment:
图片 49.jpg


vår fördel:
图片 50.jpg

Hot Tags: Peptider Pulver CJC-1295 utan DAC nej DAC, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH-kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like