Peptider Heptapeptid Dermorfin 2 mg

hepta-peptiddermorfin 2 mg 10 mg
Grundläggande information:
CAS nr: 77614-16-5
Molekylformel: C40H50N8O10
Molekylvikt: 802,89
chatta nu

Produktinformation

hepta-peptiddermorfin 2 mg 10 mg
Grundläggande information:
CAS nr: 77614-16-5
Molekylformel: C40H50N8O10
Molekylvikt: 802,89
Form: Dermorphin Peptid Hormon redo i 10 mg / ampull. en stark smärtstillande medel.

Dermorfinansökningar :
Dermorfin är en hepta-peptid som först isoleras från huden på sydamerikanska grodor som tillhör släktet Phyllomedusa. Peptiden är en naturlig opioid som binder som en agonist med hög potens och selektivitet mot mu Opioid receptorer.
Dermorfin är cirka 30-40 gånger starkare än morfin men kan teoretiskt sett vara mindre benägna att producera tolerans och beroende av läkemedel (på grund av dess höga effekt). Dermorfinens aminosyrasekvens är H-Tyr-D-Ala-Phe-Gly-Tyr-Pro-Ser-NH2.


Forskning om dermorfin : "Dermorfin är ett ämne som har visats fungera som en agonist vid mu-opiatreceptorn," säger Sams. "Andra mu-opiatagonister är morfin, fentany och etorfin. Vi kopplar vanligtvis dessa substanser med analgetiska effekter hos människor och hundar, men de ger en paradoxal effekt hos hästar som leder till ökad rörelseaktivitet vid låga doser och låga blodkoncentrationer."
Dermorfin finns inte hos människor eller andra däggdjur och liknande D-aminosyrapeptider har bara hittats i bakterier, amfibier och blötdjur. Dermorfin verkar vara gjord i dessa genom en ovanlig posttranslationell modifiering utförd av ett aminosyraisomeras. Denna ovanliga process behövs eftersom D-alaninet i denna peptid inte är bland de 20 aminosyrorna som kodas för i den genetiska koden och sålunda kan peptiden inte syntetiseras på vanligt sätt från kodningarna i genomet hos en organism.
Dermorfin har olagligt använts i hästkapplöpning som ett prestationshöjande läkemedel. På grund av dermorfins smärtstillande aktivitet kan hästar som behandlas med dermorfin springa hårdare än de annars skulle.


dermorfin   Beskrivning
Dermorfin är en hepta-peptid som först isoleras från huden på sydamerikanska grodor som tillhör släktet Phyllomedusa. Peptiden är en naturlig opioid som binder som en agonist med hög potens och selektivitet mot mu Opioid receptorer. Dermorfin är cirka 30-40 gånger mer potent än men teoretiskt kan vara mindre benägna att producera drogtolerans och missbruk. Dermorfinens aminosyrasekvens är H-Tyr-D-Ala-Phe-Gly-Tyr-Pro-Ser-NH2.
Dermorfin finns inte hos människor eller andra däggdjur och liknande D-aminosyrapeptider har bara hittats i bakterier, amfibier och blötdjur. Dermorfin verkar vara gjord i dessa genom en ovanlig posttranslationell modifikation utförd av ett aminosyraisomeras. Denna ovanliga process behövs eftersom D-alaninet i denna peptid inte är bland de 20 aminosyrorna som kodas för i den genetiska koden och sålunda kan peptiden inte syntetiseras på vanligt sätt från kodningarna i genomet hos en organism.


Dermorfinlagring :
Förvaras vid -20 ° C. Produkten är hygroskopisk och måste skyddas mot ljus. Produkten är garanterad ett år från leveransdatumet. Efter rekonstitution, alikvot och lagra vid -20 ° C.

Vad är Dermorphin ?
Dermorfin är en hepta-peptid som först isoleras från huden på sydamerikanska grodor som tillhör släktet Phyllomedusa. Peptiden är en naturlig opioid som binder som en agonist med hög potens och selektivitet mot mu Opioid receptorer. Dermorfin är cirka 30-40 gånger starkare än morfin men kan teoretiskt sett vara mindre benägna att producera drogtolerans och beroende (beroende på dess höga potens). Dermorfins aminosyrasekvens är H-Tyr-D-Ala-Phe-Gly- Tyr-Pro-Ser-NH2.

Dermorfin för hästar :
Det har använts olagligt i hästkapplöpning, eftersom det dödar smärta, så att hästar kan springa, även om de är skadade.


Förpackning och frakt:

Enligt kundens krav
Transit kan vara DHL, UPS, TNT, EMS, Fedex, EUB, HK Post och så vidare.
För massorder kommer den att levereras med flyg eller hav.
Beroende på din plats, vänligen använd 1-5 arbetsdagar för din beställning att komma fram.
För liten beställning, vänligen vänta 3-7 dagar av UPS DHL EMS.
För massorder, var god 5-8 dagar med Air, 15-30 dagar vid havet.


图片57.jpg


Hot Tags: peptider hepta-peptid dermorfin 2mg, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH-kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like