Peptid Sermorelin Acetat Grf 1-29 Amide MÄNNISK

CAS 86168-78-7 Peptid Steroider Sermorelin Acetat Grf (1-29) Amid (HUMAN) Snabba detaljer: Oxytocin Effekt: 1) För kvinnor: Oxytocin syntetiseras av corpora lutea av flera arter, inklusive idisslare och primater. Tillsammans med östrogen är det involverat i att framkalla den endometriska syntesen av ...
chatta nu

Produktinformation

CAS 86168-78-7 Peptid Steroider Sermorelin Acetat Grf (1-29) Amid (HUMAN)

Snabbdetalj:

produktnamn

Sermorelin

Kemiskt namn

Sermorelinacetat, GRF 1-29

CAS-nummer

86168-78-7

Molekylär formel

C149H246N44O42S

Molekylvikt

3357,88

Specifikation

2mg / vail

Analysera

99,5%

Utseende

vitt pulver


Oxytocin Effekt:

1) För Kvinna:
Oxytocin syntetiseras av corpora lutea av flera arter, inklusive idisslare och primater. Tillsammans med östrogen är det inblandat i att framkalla endometrialsyntesen av prostaglandin F2a för att orsaka regression av corpus luteum.
2) För Man:
oxytocinfunktionen är mindre viktig, men den har en roll att spela i flyttande spermier. Det verkar också påverka produktionen av testosteron i testiklarna.
Leydig-cellerna hos vissa arter har visats ha den biosyntetiska maskinen för att tillverka testikulär oxytocin de novo, för att vara specifik, hos råttor (som kan syntetisera vitamin C endogent) och hos marsvin som, som människor, kräver en exogen källa av vitamin C (askorbat) i deras dieter.
Sermorelin är ett tillväxtfrisättande hormon som fungerar som ett diagnostiskt medel för hormonsekretion, helst tillväxthormonerna. Det är också känt som GRF 1-29.
Sermorelin har nyligen varit genetiskt konstruerad (GE) för att stimulera utsöndringen av tillväxthormon frisättande hormon (GHRH). Den innehåller 29 aminosyror i sin kedja.


Sermorelin Dosering och användning:

En dos av 0,2-0,3 mcg sermorelinacetat en gång dagligen vid sänggåendet genom subkutan injektion rekommenderas. Sermorelinacetat kan interagera med glukokortikoider. Berätta för din läkare alla mediciner och tillägg du använder. Under graviditeten bör sermorelinacetat endast användas om det föreskrivs. Det är okänt om detta läkemedel passerar i bröstmjölk. Rådfråga din läkare innan du ammar.


Viktiga varningar innan du tar detta läkemedel:

Tala om för din läkare om din medicinska historia, speciellt av: sköldkörtelproblem, hjärnstörningar (t.ex. lesioner) och allergier.
Diskutera riskerna och fördelarna med din läkare vid användning hos gravida kvinnor. Det är inte känt om detta läkemedel passerar till bröstmjölk. På grund av den potentiella risken för barnet, är amning inte under användning av detta läkemedel rekommenderat. Rådfråga din läkare innan du ammar.


Hur är det bäst?

Injicera denna medicin subkutant före sänggåendet, eller enligt din sjukvårdspersonals uppgift.


Vem ska inte ta detta läkemedel?

HGH är traditionellt kontraindicerad hos individer med: godartad intrakranial hypertoni (BIH), kritiskt sjuka personer (t.ex. efter komplikationer efter öppen hjärta eller bukoperation, multipelt trauma, akut respiratorisk misslyckande eller liknande tillstånd), diabetisk retinopati, personer med tecken på tumöraktivitet ; hos personer med tumörer måste antitumörterapi slutföras innan HGH-behandling, personer med känd överkänslighet mot HGH eller mot något hjälpämne, kvinnor som är gravida, planerar att bli gravid eller lakterande.


Sermorelin förmåner:

1) Ett tillväxthormon till Behandling av kortvikt, främja barntillväxt
2) HGH Replacement Therapy har varit en populär "Anti-Aging" och prestationshöjande behandling. Seroracetat har blivit ett populärt alternativ eftersom det gör det möjligt för dig att få fördelarna med hGH Therapy utan de därmed sammanhängande riskerna.
3) Receptor för GRF, kopplad till G-proteiner som aktiverar adenylylcyklas. Stimulerar somatotrop celltillväxt, genväxthormongeneration och tillväxthormonsekretion.


Eventuella biverkningar:

1) Injektionsställets smärta / svullnad / rodnad (förekommer hos 16% hos patienter). Andra behandlingsrelaterade biverkningar med förekomsten av mindre än 1% inkluderar.
2) Andra möjliga men mindre vanliga biverkningar av HGH är: övre andningsorganen.

Vi ger kunderna den bästa kvaliteten, omtänksam service, rimligt pris, säker och snabb leverans.

Garanti packningstid på 6-12 en gång order
Ta 4-7 arbetsdagar vid leverans
100% garanterar tullkort
200% stödja återleveranspolicy


Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Alla frågor, var god kontakta mig!
Välkommen till din förfrågan!

Hot Tags: peptid sermorelin acetat grf 1-29 amide MÄNNISK, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like