Peptidfollistatin 344 Lyofiliserad 1 mg / ampull

Polypeptider Produktdetaljer:
Namn: Follistatin 344
CAS: 158709-61-6
Molekylformel: C33h57n11o9
Molekylvikt: 751,9
chatta nu

Produktinformation

Högkvalitativ peptid Follistatin 344 För Bodybuilding Follistatin Human Growth Hormone 1 mg / ampull white peptides China Factory Direct Supply

hk@chembj.com

Välkommen till Contact Mitchell För mer information Direkt: Whatsapp +8618124076819 E-post: hk@chembj.com

Grundläggande detaljer:

Namn: Follistatin 344

Annat namn: Follistatin-344;

CAS: 158709-61-6
Molekylformel: C33h57n11o9
Molekylvikt: 751,9
Renhet: 99,9%
Specifikation: 2mg / ampull, 10vial / box
Utseende: Vit lyofiliserat pulver
Ursprungsort: Tillverkad i Kina

MOQ: 5-10Vials

Pris: beror på vilken mängd du vill ha, kontakta mig för mer information!


Follistatin 344 Produktbeskrivning:
Follistatin är fascinerande protein som kan öka muskelmassan utöver naturlig potential genom att undertrycka myostatin. Forskare identifierade först follistatin vid undersökning av follikulär vätska i svininfarkt (svin).

Follistatin finns naturligt i skelettmuskeln hos nästan alla däggdjur med avancerade eller utvecklade egenskaper, såsom människor, gnagare och kor. Follistatin är högt i
icke-essentiell aminosyracystein men i motsats till de flesta proteiner som diskuteras i fitnessvärlden, har follistatin kolhydrater kopplade till det.

Follistatin, speciellt Follistatin 344 (FS344), blev snabbt populär i bodybuilding community som ett potentiellt tillskott för att snabbt öka mager vävnadsmassa. Ett annat protein, follistatinrelaterad gen (FLRG) verkar på liknande vägar som FS344 avseende dess muskelbyggande egenskaper. Ökad magert vävnadsmassa kan ge en bodybuilder en fördel i en konkurrenskraftig miljö och vara den differentierande faktorn mellan första och andra platsen.

Follistatin (FS) identifierades initialt som ett follikelstimulerande hormonhämmande ämne som finns i äggstocksfollikelvätska. FS är ett aktivitetsbindande protein med hög affinitet som kan verka som en aktivinantagonist. Två alternativt splicerade follistatin mRNA existerar kodande mogna FS med 288 aminosyra (aa) rester (FS-288) och 315 aa rester (FS-315). Naturligt FS renat från äggstockar i svin är i första hand en karboxiterminal stympad form av FS-315 sammansatt av 300 aa rester.

Follistatin är ett enkelkedjigt gonadalt protein som specifikt hämmar follikelstimulerande hormonfrisättning. Den enda FST-genen kodar för två isoformer, FST317 och FST344 innehållande 317 respektive 344 aminosyror, vilket resulterar från alternativ splicing av prekursormRNA. I en studie där 37 kandidatgener testades för koppling och association med polycystiskt ovariesyndrom (PCOS) eller hyperandrogenemi hos 150 familjer, fann man bevis för koppling mellan PCOS och follistatin. Follistatin binder direkt till activin och fungerar som en aktivinantagonist. specifik hämmare av biosyntesen och utsöndring av hypofysfollikelstimulerande hormon (fsh).


Follistatin 344 (FST-344) Tillämpning:
Follistatin (FST) är ett utsöndrat glykoprotein som först identifierades som ett follikelstimulerande hormonhämmande ämne i äggstocksfollikelvätska (1, 2). Human-follistatin-cDNA kodar för ett 344 aminosyra (aa) -protein med en 29 aa signalsekvens, en N-terminal atypisk TGF-bindningsdomän, tre Follistatin-domäner som innehåller EGF-liknande och kazallika motiv och en mycket sur C-terminal svans . Follistatin är ett utsöndrat protein som binds till ligander av TGF-Beta-familjen och reglerar deras aktivitet genom att hämma deras tillgång till signalerande receptorer. Det upptäcktes ursprungligen som aktivinantagonister vars aktivitet undertrycker uttryck och utsöndring av hypofyshormonet FSH (follikelstimulerande hormon). Förutom att vara en naturlig antagonist kan follistatin hämma aktiviteten hos andra TGF-Beta ligander inklusive BMP-2, -4, -6, -7, Myostatin, GDF-11 och TGF-Beta1. Follistatin uttrycks i hypofysen, äggstockarna, endala cellerna i endometriumet och i vissa andra vävnader. Rekombinant human follistatin är ett 37,8 kDa protein innehållande 344 aminosyror.


Doseringsexempel på en 10-dagars cykel:
Dag 1: Dela bilateralt i muskeln som du vill ta upp mest: 300mcg.
Dag 3: Split bilateralt i muskeln som du vill ta upp mest: 200mcg.
Dag 5: Split bilateralt i muskeln du vill få upp mest: 200mcg.
Dag 7: Split bilateralt i muskeln du vill få upp mest: 300mcg.
Muskelbyggnadseffekterna kan vara i upp till 3 månader efteråt, sakta sänkta.

Den rekommenderade varaktigheten av kursen på 30 dagar.
Totalt injektionsflaskor på en kurs - 2 Follistatin 344 injektionsflaska till 1 mg aktiv beståndsdel vardera. Gör 1 injektion per dag på morgonen för 100 mcg subkutant i bukspetsarna i buken. Peptid kan användas lokalt. Det finns versioner som i detta fall ökar läkemedlet i större utsträckning än andra. Efter 10 dagars användning är samma 10-dagars paus. Efter denna paus rekommenderas att starta en ny 10-dagars cykel.


Follistatin och Muscle Growth:
Follistatin verkar genom att binda till och hämma transformerande tillväxtfaktor-p (TGF-p) peptider såsom myostatin som är ansvarig för reglering och begränsande muskelväxt. Det är också värt att påpeka att myostatin kan ha en reglerande roll i skelettmuskelfibros. för mycket myostatin kan försvaga vävnadsfunktionen och orsaka kronisk sjukdom i vitala organ, vävnader och benmärg.


Förutom att undertrycka degenerativa egenskaperna hos myostatin, undertrycker follistatin även hypofyssyntesen och utsöndringen av follikelstimulerande hormon (FSH). [1] Höga FSH-nivåer hos män kan indikera att testiklar inte fungerar korrekt. detta villkor begränsar muskel tillväxt, återhämtning och normal hormonell funktion. Dock kan FSH-nivåer som är för låga också påverka hälsan och reproduktiva förmågor negativt.

Follistatin 344 Specifikationer:

Utseende

Vitt till benvitt pulver

Konsekvent

Renhet (HPLC)

≥99%

99,9%

Vatten

<>

5,43%

Ättiksyra

3,0-8,0%

6,45%

Trifluorättiksyra

<>

0,08%

peptid

≥80%

90%

FRÖKEN

Konsekvent

Konsekvent

for_skin_tanning

Välkommen kontakta mig för mer information! 图片 58.jpg

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.

 


Hot Tags: Peptidfollistatin 344 Lyofiliserad 1 mg / ampull, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like