Pentadekapeptid BPC 157 2 mg / 5 mg råpeptid

Specifikation: 99,9%
CAS: 137525-51-0
Molmassa: 1419,75 Da (g / mol)
MF: C62H98N16O22
Utseende: Vitpulver
chatta nu

Produktinformation

Pentadkapeptid av hög kvalitet BPC157 bpc-157 Peptider bpc 157 CAS 137525-51-0 För muskeltillväxt

hk@chembj.com

Välkommen till Contact Mitchell För mer information Direkt: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com


BPC 157 har en stark antiinflammatorisk aktivitet i både akuta och kroniska inflammationsmodeller. Faktum är att preliminära resultat i kliniska studier tyder på att BPC 157 kan bli ett viktigt terapeutiskt verktyg för behandling av inflammatorisk tarmsjukdom. BPC 157 visade sig påskynda sårläkning och ha en markerad angiogen effekt. Dessutom underlättar det avsevärt läkning av benfraktur hos råttor. Denna peptid uppvisar också en osteogen effekt som signifikant förbättrar läkning av segmentbenfel. BPC 157 accelererar läkning av transekt råtta Achilles sena och transekterad råtta quadriceps muskel.

Pentadekapeptid BPC 157 Grundläggande information:
Specifikation: 99,9%
CAS: 137525-51-0
Molmassa: 1419,75 Da (g / mol)
MF: C62H98N16O22

Specifikation: 2mg / ampull, 10vial / box

Utseende: Vit lyofiliserat pulver

Leverantör: SENDI

Ursprungsort: Tillverkad i Kina

Pris: beror på vilken mängd du vill ha, kontakta mig för mer information!

BPC157 Renhet:
BPC-157 har en peptidrenhetsnivå som överstiger 99,0%, bestämd genom HPLC och MS. Denna peptid syntetiserades utan additiv och tillfördes som ett vitt lyofiliserat (frystorkat) pulver.

BPC157 Användningar:
Vetenskapliga studier baserade på djurförsökspersoner har visat att BPC-157 har ett mycket brett spektrum av biologisk aktivitet och ansvarar för reglering och kontroll av olika funktioner i matsmältningssystemet, centrala nervsystemet, immun- och kardiovaskulärt system. Det har också funnits mycket stark organisk skyddande aktivitet. Förening passerade fas av farmakologisk / preklinisk forskning.

Viktig anmälan: Alla våra produkter och tjänster som finns på denna webbplats är endast avsedda för forskning eller produktion, inte för direkt mänsklig användning.


Andra produkter:

cjc1295

Melanotan-II

TB500

Hexarelin

Tesamorelin

cjc1295 dac

GHRP-2

HGH176-191

BPC 157

gonadorelin

PT-141

GHRP-6

triptorelin

Sermorelin

MGF

Melanotan-I

Ipamorelin

Selank

oxytocin

Epitalon

Alarelinacetat

oktreotid

Gonadorelinacetat

Secretinacetat

Desmopressinacetat

Angiotensinacetat

Ornipressinacetat

Leuprorelinacetat

Atosibanacetat

Terlipressinacetat

Argpressinacetat

Oxytocinacetat

Lysipressinacetat

SNAP-8

Laxkalcitoninacetat

Deslorelinacetat

Eptifibatidacetat

Oxytocinacetat

Kopparpeptid

Bivalirudin-trifluoracetat

Användning av BPC157:

1. BPC157 verkar på ett glukosberoende sätt, vilket innebär att det endast kommer att stimulera insulinsekretion när blodsockernivån är högre än normalt, vilket förhindrar "överskridande". Följaktligen visar det försumbar risk för hypoglykemi.

2. BPC157 har potential att hämma apoptos och stimulera regenerering av beta-celler (ses i djurstudier).

3. BPC157 minskar aptiten och hämmar kroppsviktförstärkningen, vilket framgår av en head-to-head-studie jämfört med glimepirid.

4. BPC157 sänker blod triglycerid nivåer


Peptid FAQ:
Fråga: En peptid som jag köpt nyligen har mindre pulver än vad jag har fått. Betyder det att det inte har rätt MG?

A: Peptider på grund av deras natur kommer i olika storlekar och former. Normalt efter att lyofiliseringsprocessen har slutförts har vi en peptid som är i en perfekt kaka. Men det finns tillfällen då det kan bryta i transit eller helt enkelt visas annorlunda. Detta har ingen effekt på produktens kvalitet eller styrka. Det är helt enkelt en estetisk fråga. Medan vi försöker att alltid presentera en produkt som ser perfekt ut, är det ibland inte möjligt. Proteiner såsom LR3 är mycket stora i storlek och på grund av att kravet på en buffert kommer att visas större i storlek än en mod-grf eller ghrp. Detta är också normalt.

Q: Om en peptid är 98% i renhet då vad är resterande 2%?
A: Renhetsnivån som anges på en COA är helt enkelt en mätning av aminos som gjort det till den korrekta kedjan för att bilda peptiden. Den vänstra över 2% är helt enkelt aminos som, av all anledning, inte gjorde det i rätt ordning.


Vad är renhetsnivåerna hos peptiderna du säljer?

AP PEPTIDE kommer aldrig att sälja en peptid som är mindre än 98% renhet från vår katalog sektion. Många av våra mindre peptidkedjor ligger väl i renhetsområdet 99%. Vi har tillverkningsförmåga som är ganska ofta bortom mindre företag och kan därför uppnå mycket höga renhetsnivåer. Proteiner såsom IGF-1 LR3 är alltid receptorkvalitet och alltid över 95% renhet.


F: Två ampuller med samma peptid har olika mängder pulver. Betydar detta att de är olika i milligram?

A: Peptider, på grund av sin natur, kommer i olika storlekar och former. Normalt efter att lyofiliseringsprocessen har slutförts har vi en peptid som är i en perfekt kaka. Men det finns tillfällen då det kan bryta i transit eller helt enkelt visas annorlunda. Detta påverkar inte på något sätt produktens kvalitet eller styrka. Det är helt enkelt en estetisk fråga. Medan vi försöker att alltid presentera en produkt som ser perfekt ut, är det ibland inte möjligt.

Proteiner är mycket stora i storlek och på grund av att kravet på en buffert kommer att visas större i storlek än en mod-grf eller ghrp. Detta är också normalt.


F: Vad används dina produkter för?

A: Peptider och forskningsserum tillverkas och säljs för användning i laboratorieforskningsinställningar. Ingen av våra produkter är avsedda för eller tillverkas för diagnostiska eller terapeutiska ändamål hos människor. Stark peptid förbehåller sig rätten att kräva ytterligare verifiering av lämplig avsikt före fullgörande av order. Eventuella beställningar som vi inte känner till för det specifika syftet som anges i våra användarvillkor kommer att nekas. Sanning, om du frågar den här frågan ska du inte beställa från AP PEPTIDES.

F: Hur ska jag lagra och hantera mina peptider?
A: Eftersom peptiderna är hygroskopiska värms peptiden upp till rumstemperatur i en uttorkare före öppningen och väger ut den del av peptiden som ska användas. Om du inte gör det kan kondens bildas på produkten när flaskan eller flaskan öppnas och kraftigt minskar materialets stabilitet. Väga snabbt ut i en ren miljö endast den nödvändiga kvantiteten av peptiden som ska användas för att minimera kontaminering och återförslut behållaren tätt. Förvara all oanvänd peptid vid -20 ° C eller mindre i en förseglad behållare med torkmedel. Förvaring under dessa förhållanden minskar och förhindrar bakteriell nedbrytning, sekundär strukturbildning och oxidation i upp till flera år. Sekvenser innehållande cystein, metionin, tryptofan, asparagin, glutamin och N-terminal glutaminsyra kommer att ha en kortare hållbarhetstid än andra peptider.


Vid solubilisering av peptiden, använd de rekommenderade lösningsmedlen som beskrivs i det löslighetstest som tillhandahålls av AP om dina experimentella förhållanden tillåter det. Sonikering är ofta till hjälp för att lösa upp peptiden. I allmänhet är steriliserat vatten det föredragna lösningsmedlet, men sura peptider löses upp i en basisk buffert och basiska peptider i en sur buffert som bestäms av peptids aminosyrasekvens. Peptidsekvenser innehållande Cys, Met och Trp kräver syrefria lösningsmedel, eftersom de är särskilt benägna att oxidera. Peptider i lösning är mycket mindre stabila än lyofiliserad form och kommer att förbli genomförbara under en mycket kortare tidsperiod. Som sådan rekommenderas inte att lagra peptider under dessa betingelser, men om absolut oundvikliga bör peptiderna i lösning hållas vid -20 ° C med användning av sterila buffertar vid pH 5-6 för att förlänga hållbarheten.

多肽

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.


Hot Tags: pentadecapeptid BPC 157 2 mg / 5 mg råpeptid, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like