MT2 Melanotan 2 Tanning Injections Peptide

Grundläggande information:
Produktnamn: Melanotan II-acetat, Melanotan2, MT-II
CAS-nr .: 121062-08-6
Molekylformel: C50H71N15O10
Molekylvikt: 1042,1932
chatta nu

Produktinformation

Ijektion Peptid MT2 Melanotan 2 solbränna MT-II
Grundläggande information:
Produktnamn: Melanotan II-acetat, Melanotan2, MT-II

CAS-nr .: 121062-08-6
Molekylformel: C50H71N15O10
Molekylvikt: 1042,1932
Fastighet: Vitt pulver
Analys: 99,9%
Förpackning: Enligt kundens krav


Hur fungerar MT2?

Denna peptid är utformad för att stimulera kroppens garvningsrespons med minimal exponering för solljus. Detta kan vara ett underbart sätt för dem med rättvis till mycket rättvis hud för att bli solade utan att behöva spendera veckor i solen och gå igenom bränningen och läka processen.


Melanotan 2 Funktion:

1. Det är ett slags näringstillskott.

2. Det kan förbättra den aeroba metabolismen av muskeln och stärka starkt muskelstyrkan och uthålligheten från diet ensam.

3. Det kan användas som näringsförstärkare.

4. Det är ett av de mest populära och effektiva näringstillskotten samt den oumbärliga produkten för kroppsbyggare. (5 Det används också ofta av andra idrottare, som fotbollsspelare, basketbollsspelare och så vidare.

Genom att använda MT2 upplever användarna snabbare garvning och snabbare läkning till skadade hudceller än vad som annars skulle vara möjligt. På grund av detta är den speciellt lämpad för de som har en ljus hud; de som har störst risk att utveckla hudcancer.

Melanotan 2 s pecification:

tester

Specifikationer

Resultat

Utseende
Renhet (HPLC)
procentandel salt
peptidinnehåll
FRÖKEN

Vitt till benvitt pulver
≥98%
≤15%
≥80%
Konsekvent

Konsekvent
99,26%
7,89%
83,65%
Konsekvent


Melanotan 2 Produktbeskrivning:
Melanotan 2 (även kallad Melanotan II ) är en syntetiskt producerad variant av ett peptidhormon som produceras naturligt i kroppen som stimulerar melanogenes, en process som är ansvarig för pigmentering av huden. Detta peptidhormon, kallat alfa-melanocytstimulerande hormon eller MSH, aktiverar vissa melanokortinreceptorer i processen att utöva dess effekter. Faktum är att MSH också utövar kraftigt inflytande över lipidmetabolism, aptit och sexuell libido via dessa melanokortinreceptorer. Som ett resultat har Melanotan 2 visats i studier för att uppvisa aptitdämpande, lipolytiska och libidohöjande effekter förutom att främja hudbränning. Melanotan 2 har undersökts i stor utsträckning för att skydda mot de skadliga effekterna av ultraviolett strålning från solljus på grund av dess melanogenesstimulerande egenskaper.
Dessutom har Melanotan 2 och en liknande syntetiskt producerad variant, känd som PT-141 , studerats långsiktigt som ett potentiellt botemedel mot behandling av sexuell dysfunktion; specifikt manlig erektil dysfunktion.


Hur doseras Melanotan II?
Rita 2 ml bakteriostatiskt vatten i flaskan
På en insulinnål börjar du med 0,06 ml (upp till 6 små skåror på nålen endast - se diagram)
Om detta är ok öka då till 0,1 ml på nålen
Använd inte mer än 0,15 ml
Börja var 2-3 dagar, minska sedan du blir mörkare
Förvaras i kylskåpet och kasseras efter 3 veckor


Exempel:

Melanotan Shipping: Melanotanpeptider är slitstarka och stabila. Frakt på sommaren är inte ett problem för solning av melanokortiner. Vid mottagning av MT-2 rekommenderas att förvaras i kylskåp. Spara pengar och betal inte för kalla melanotan 2 leveranser. Förvara inte Melanotan 2 i frysen.
Blandning Melanotan 2: 1-2 ml Bakteriostatiskt vatten rekonstruerar och bevarar tanningspeptid Melanotan bäst. Späd med mer volym för förbättrad doseringsnoggrannhet (mikrogram).
Doskalkylator: Lägg till 100 enheter (1 ml) vatten till flaskan. 1 ml Bakteriostatiskt vatten minimerar injektionsvolymen och förenklar aritmetik. Doseringsmätningar nämns ofta i både milligram (mg) och mikrogram (mcg).
1 ml spruta (U100), 1 ml Bac Vatten för att rekonstituera


Beräkningar för dosen 5 mg eller 500 mg:
Stegdosering
Steg 1 1 ml
Steg 2 10 mg Melanotan II
Steg 3 1 ml bakterieostatiskt vatten
Steg 4 500mcg Dos
5 enheter på insulinsprutan (ungefär 1/20 av en U100-spruta).


Är jag kandidat till Melanotan?
Melanotan passar bäst för personer med hudtyper I och II. Tidigare solskador, ärr, tatueringar, fräknar, mol, hårfärg mm är avgörande faktorer som potentiella MT-2-användare anser.


Hur ska jag dosera Melanotan II?
Melanotan II dosering rekommenderas att starta små och bygga upp. En typisk startdos är ca .25 mg och max dos uppnår 1 mg. Desensibilisering sker snabbt, den första administrationen är en möjlighet att dosera låg för att undvika biverkningar av Melanotan 2. Samma sak gäller för dosering av bremelanotid (PT-141).


Melanotan Instruktion: Det finns inget magiskt piller eller formel. Instruktioner finns inte för forskningspeptider. Få hudläkare är bekanta med Melanotan. Huden är ett stort, oförutsägbart organ. Känn dig bekväm och trygg med MT-II före användning. Kolla in så många före och efter foton och användarloggar som möjligt. En hud typ I-individ kan behöva begå engagemangsår innan de ringer i sina önskade resultat, var patient och fråga frågor.


Hur mycket Melanotan-peptid ska jag köpa?

Hudtyp Dosering
Hudtyp I 30-50mg
Hudtyp II 20-30 mg
Hudtyp III 10 mg
Ska vara hela sommaren eller säsongen.


Hur snart kommer jag att se Melanotan resultat? Förändring av tonen efter 2-3 veckor bör förväntas. Om du har fräknar, förvänta dig att de blir mörkare innan din faktiska hudfärg ändras. Brace dig själv, inom några dagar kommer Melanotan.
Hur länge kommer min solbränna att vara kvar? En solbränna som utvecklas med Melanotan 2 varar mycket längre än en vanlig solbränna. En välbrunnad person som kommer från en strandferie kommer att förlora det mesta av solbränna om en månad om de slutar få sol. Men om de hade använt Melanotan 2 och fortsatte med underhåll efter att ha återvänt, skulle de fortfarande ha det mesta av sin solbränna 3 månader senare.


图片47.jpg

Hot Tags: MT2 melanotan 2 garvningsinjektioner peptid, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like