MT-2 Melanotan II Man Enhancement GH Peptides

Snabba detaljer:
Melanotan-II
Molekylformel: C50H69N15O9
MW: 1024,180
CAS: 121062-08-6
PubChem: 92432
chatta nu

Produktinformation

Manförbättrande tillväxthormonpeptider 10 mg / ampull MT-2 (Melanotan II) med garvning

Snabba detaljer:

Melanotan-II
Molekylformel: C50H69N15O9
MW: 1024,180
CAS: 121062-08-6
PubChem: 92432
Betyg: Läkemedelsgrad
Renhet: 98%
Utseende: Vitpulver
Förvaring: Stängd, under 2 ~ 8 ° C bevarande
Användning: Melanotan 2 har visats i studier för att uppvisa aptitdämpande, lipolytiska och libidohöjande effekter förutom att främja hudbränning. Melanotan 2 har undersökts i stor utsträckning för att skydda mot de skadliga effekterna av ultraviolett strålning från solljus på grund av dess melanogenesstimulerande egenskaper.

Ansökan:
Om du ser tillräckligt hårt ut där, hittar du några konstiga och underbara doseringsscheman där användaren beräknar sin dagliga dosering genom att multiplicera sin kroppsvikt med en kofaktor. Kanske har detta tillvägagångssätt antagits, eftersom detta har varit metoden som används i de pågående kliniska studierna. Typiskt skulle denna typ av formel föreslå en dos av 1 mg MT-II per dag för någon som väger in på bara 50 kg.
Den cyniska bland oss kan förlåtas för att tro att dessa formler är konstruerade av dem med personligt intresse för försäljningen av produkten, eftersom jag anser att detta är mer än nödvändigt för att uppnå ett bra resultat. Det finns faktiskt många fall där användarna känner att de har blivit för mörka.
Medan jag inte har något problem med en kroppsviktdosskala i princip kan jag inte tänka mig att det inte bara är onödigt (särskilt för matematiskt utmanade), men undviker också förmågan att gradvis öka doserna från en relativt låg nivå. något som jag förespråkar för att bedöma individuella toleransnivåer för biverkningar, särskilt när det gäller MT-II.


Dosering:
Injektion är vanligtvis bara en gång per dag, men där en person först försöker drogen och bedömer tolerans kan injektionen delas in i två mindre mängder per dag.
Typiskt doseringsintervall är 0,5 till 2,0 mg / dag, med ett föredraget intervall av 0,5 till 1,0 mg / dag. Det är dock bäst att först bedöma tolerans med lägre dosering av 0,25 mg åt gången.
Efter rekonstitution bör en Melanotan II-flaska helst förbrukas helt inom 30 dagar. Före rekonstruktion bör MT-II förvaras i kylskåp eller frys, men det är acceptabelt att det skickas utan kylning.

Använd vägledning:
Melanotan II kräver kumulativ dosering för att vara effektiv. Beroende på individen är den nödvändiga kumulativa dosen vanligtvis från 10 till 40 mg, med rättvisare individer som vanligtvis kräver mängder vid den högre delen av intervallet.
Beroende på den totala mängd som behövs och den dagliga doseringen lämplig för individen, måste MT-II-injektioner börja minst en vecka innan ett behov av förbättrad garvning. Mer typiskt bör MT-II-användning börja minst en månad före sådant behov.
Melanotan II kan också användas på cykelbasis för att bibehålla förbättrad förmåga att sola.

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com
Här säljer vi inte en produkt, bara försöker göra fler kunder tillgång till steroider av högsta kvalitet, och få vad de vill!

Hot Tags: MT-2 melanotan ii man förbättring GH peptider, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like