Melanotan 2 Dosering och cykel

Melanotan 2 / MT2 dosering och cykel Välkommen till Contact Mitchell För mer information Direkt: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Melanotan II analog av alfa-melanocytstimulerande hormon (a-MSH). Melanotanpeptider är säkra och effektiva med att odla långsiktiga data. Melanotan 2 är en ...
chatta nu

Produktinformation

Melanotan 2 / MT2 dosering och cykel

Välkommen till Contact Mitchell För mer information Direkt: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com


Melanotan II-analog av alfa-melanocytstimulerande hormon (a-MSH). Melanotanpeptider är säkra och effektiva med att odla långsiktiga data. Melanotan 2 är en frystorkad peptid förseglad i en steril flaska med flera användningsområden. Solbränningsinsprutningar av syntetisk kraftig a-MSH möjliggör utveckling av fotskyddande solstrålar i alla hudtyper.


Melanotan 2 Dosering: Område: 100mcg - 1mg,

Melanotan 2 / MT2 med 10 mg / vail (gul, rosa, blå, svart, grå kepsar)


melanotan resultat:

Människor som aldrig brinner, brinner alltid i solen, kan uppnå en naturlig solbränna när man använder Melanotan II. För människor med solallergier / muterade receptorer erbjuder syntetiska melanotropinpeptidtillskott möjlighet att byta liv. En naturlig solbränna som utvecklats över tiden är det bästa försvaret mot cancer, som den milda huden nu kan uppnå. Melanotan utformades för att minska cancerhastigheten och potentiellt bli effektiv som ett sollöst garvningsmedel.


Fitzpatrick hudtyp: Hudtyp I och II, den lägre av hudtyperna på Fitzpatrick-skalan är de bästa kandidaterna för Melanotan.

Fitzpatrick hudtyp

Beskrivning

jag

Extremt rättvis hud, brinna alltid, aldrig tenn.

II

Rättvis hud, brinner alltid, ibland tenner.

III

Medium hud, ibland brinner, alltid tenn.

IV

Olive skin, sällan brinner, alltid tenn.

V

Måttligt pigmenterad brun hud, brinner aldrig, alltid tenn.

VI

Märkt pigmenterad svart hud, brinner aldrig, alltid tenner.

Idrottare och fitnessentusiaster använder Melanotan för accelererad garvning, libidoökning och aptitdämpning. Melanotan 2 kallades Barbie-läkemedlet och har blivit framhävd i kabelmagasinet. Syntetisk melanokortinbehandling hjälper till att få en solbränna med minsta exponering för skadlig ultraviolett strålning. Melanotan II fortsätter att vara den mest effektiva solrosepeptiden som säljs online.


Peptidhormonterapi: Melanotan stimulerar melanin, särskilt låga fitzpatricktyper.


Beräkningar för dosen .5 mg eller 500 mg:

Steg

Dosering

Steg 1

1 ml

Steg 2

10mg melanotan II

Steg 3

1 ml bakterieostatiskt vatten

Steg 4

500mcg Dos

5 enheter på insulinsprutan (ungefär 1/20 av en U100-spruta).

Nålar: 29-31 gauge X 1/2 ", 1 CC (100 enheter). Det är en vanlig insulinnål som används för att blanda såväl som injektionssprut. Använd nålar en gång. När din teknik är perfekt, är injektionerna nästan smärtfria. Mindre 1/2 och 1 / 3cc sprutor ger större mätnoggrannhet och förladdningsförmåga.


Melanotan Dosering: Din första injektion ska vara en mycket liten dos, till exempel .25mg (250mcg). Se hur du reagerar. Målet bör vara att känna ingenting. Dos efter middag, före sängen. Varje doseringsschema som anger att du ska ta en hög dos (enligt din vikt) är daterad och potentiellt farlig.


Lastdos: Ladda med .5-1 mg en gång om dagen. Människor som har använt doser inom detta område rapporterar generellt att de får bra resultat. Oroa dig inte om du saknar enstaka dagar. Det kommer inte att göra stor skillnad, fokusera på de kumulativa effekterna. En solbränna sätter i allmänhet i 3 dagar efter UV-strålar. Dosera och exponera dig själv gradvis till UVR vid garvning.


Underhållsdosering: Underhåll tar doser mindre ofta än dagligen för att undvika att bli mörkare än du vill. Ja, det kommer att hända. Med tillräckligt med UVR blir du mycket mörkare än du ens har varit tidigare. En underhållsdos kan hjälpa till att förlänga superfysiologiska fotobeskyttande MT-2-leveranser.


UV-strålning: Melanotan är en dålig sollös garver. UV (från sol eller solarium) ljus är nödvändigt för att utveckla en solbränna för de flesta människor. Utan det händer nästan ingenting. Med andra ord, ingen UV = INGEN TAN. Melanotan används för en hel månad och med UV-exponering, kommer du (och dina vänner) att bli förbluffad av hur snabbt och hur mörkt MT-II garvning ger resultat. Hudområden som normalt är solskyddade i ditt dagliga liv kommer att reagera mer lätt på effekterna av melanotanpeptiderna, ta fototerapi seriöst med Melanotan II.


Hur ska jag dosera Melanotan II?

Melanotan II dosering rekommenderas att starta små och bygga upp. En typisk startdos är ca .25 mg och max dos uppnår 1 mg. Desensibilisering sker snabbt, den första administrationen är en möjlighet att dosera låg för att undvika biverkningar av Melanotan 2. Samma sak gäller för dosering av bremelanotid (PT-141).


Melanotan Instruktion: Det finns inget magiskt piller eller formel. Instruktioner finns inte för forskningspeptider. Få hudläkare är bekanta med Melanotan. Huden är ett stort, oförutsägbart organ. Känn dig bekväm och trygg med MT-II före användning. Kolla in så många före och efter foton och användarloggar som möjligt. En hud typ I-individ kan behöva begå engagemangsår innan de ringer i sina önskade resultat, var patient och fråga frågor.


Hur mycket Melanotan-peptid ska jag köpa?

Hud typ

Dosering

Hudtyp I

30-50 mg

Hudtyp II

20-30mg

Hudtyp III

10mg

Ska vara hela sommaren eller säsongen.

Hur snart kommer jag att se Melanotan resultat? / Melanotan 2 cykel:

Förändring av tonen efter 2-3 veckor bör förväntas. Om du har fräknar, förvänta dig att de blir mörkare innan din faktiska hudfärg ändras. Brace dig själv, inom några dagar kommer Melanotan.


Hur länge kommer min solbränna att vara kvar?  

En solbränna som utvecklas med Melanotan 2 varar mycket längre än en vanlig solbränna. En välbrunnad person som kommer från en strandferie kommer att förlora det mesta av solbränna om en månad om de slutar få sol. Men om de hade använt Melanotan 2 och fortsatte med underhåll efter att ha återvänt, skulle de fortfarande ha det mesta av sin solbränna 3 månader senare.


Melanotan 2 viktminskning: Melanotan II-peptidanvändning resulterar i adipocyt lipolys. Dos lågmåttig mellan måltider för att öka fettsyraoxidationen, minska matintaget och öka energi.


Biverkningar av Melanotan II

Eventuella kortvariga biverkningar inkluderar: illamående, aptitförlust, ansiktssvullning och ökad libido. Melanotan-biverkningar kan märkas under de första dagarna av behandlingen men ska avta när kroppen desensibiliserar.

Melanotaninjektioner agerar på melanocyter för att stimulera melaninproduktion. Melanin är kroppens pigment som ansvarar för en solskyddssäker solbränna.


Melanin hud garvning efter Melanotan injektion

Sunless garvningsinjektioner börjar med peptidsekvensen: His-Phe-Arg-Trp. Melanotanpeptider Melanotan II binder till melanokortinreceptorer som påverkar pigmentering, inflammation, energi, aptit och sexuell funktion. Melanotan 2 har en liten skyddande aminosyrastruktur som påverkar melanokortin 1, 3, 4 och 5 receptorer.


Melanotan 2 är en liten effektiv molekyl jämfört med den linjära ursprungliga Melanotan I-konstruktionen efter naturlig melanocytstimulerande hormonpeptid. Melanotan är ungefär 1000 gånger mer potent än naturlig a-MSH. Melanotan halveringstid av minuter, Melanotan 2 halveringstid ~ 1 timme.


Måste du injicera Melanotan Peptides?

Ja. Den bästa och mest effektiva metoden för administrering av Melanotan-peptider är subkutan (subq) injektion. Nasal sprayer är i inkonsekvent och ineffektiv i bästa fall. Inga detekterbara nivåer observerades efter oral dosering av melanotan.


Melanotan 2 Verkligt foto:

黄 3.jpg


Polypeptid hormoner vi tillhandahåller:

Melanotan II

CAS 121062-08-6

timulera kroppens garvningssvar

Selank

CAS 129954-34-3

hjälpa till att förbättra mental skärpa, förbättra minnet

DSIP

CAS 62568-57-4

Delta sova inducerande peptid, förkortad DSIP

gonadorelin

CAS 71447-49-9

Används huvudsakligen för prostatacancer

Tesamorelin

CAS 218949-48-5

används vid behandling av HIV-associerad lipodystrofi

triptorelin

CAS 57773-63-4

används som acetat- eller pamoatsalterna

HG 176-191


de fettreducerande effekterna

Pentadekapeptid BPC 157

CAS 137525-51-0

ökar mager muskelvävnadsmassa, vilket minskar fett

TB500

CAS 77591-33-4

oincrease muskel tillväxt

Oxytocin

CAS 50-56-6

används för stimulering av livmoderkontraktioner

Sermorelin

CAS 86168-78-7

Ökar utvecklingen av magert kroppsmassa

Hexarelin

CAS 140703-51-1


Ipamorelin

CAS 170851-70-4


Melanotan 1

CAS 75921-69-6

endogen melanokortinpeptid

MGF


används av kroppsbyggare och idrottare

PEG-MGF


orsaka platsspecifik muskelväxt

CJC-1295 utan DAC

CAS 863288-34-0

ökande bindningsaffinitet till GHRH-receptorerna

CJC-1295 med DAC

CAS 863288-34-0

förbättrad fysik och känsla av välbefinnande

PT-141


öka libido effekter av både män och kvinnor

GHRP-2

CAS 158861-67-7


GHRP-6

CAS 87616-84-0

Ökning av styrka, muskelmassa, kroppsfettförlust

Tb-500

CAS 77591-33-4

ökningar i uthållighet, styrka och muskel tillväxtOm du har några frågor kan du kontakta mig fritt ~

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroider, Peptider, Sexförstärkare, Farmaceutiska råvaror, SARMS, Viktminskning etc.

Hot Tags: melanotan 2 dosering och cykel, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like