Melanotan 1 MT1 10mgvail För Man Sexuell Tan

Manförbättrande peptidpulver Melanotan 1 CAS 75921-69-6 Melanotan I Mt1 för garvning Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Produktnamn: Melanotan-1 Renhet (HPLC): 99,9% Utseende: Vitt pulver Enkel förorening HPLC): 1,0% max Aminosyra Sammansättning: ± 10% av teoretisk ...
chatta nu

Produktinformation

Melanotan 1 CAS 75921-69-6 Melanotan I Mt1 för Tanning Man Enhancement Peptide

Kontakta Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Produktnamn: Melanotan-1

Renhet (HPLC): 99,9%

Utseende: Vitt pulver

Enkel förorening (HPLC): 1,0% max

Aminosyrasammansättning: ± 10% av teoretisk

Molekylformel: C78H111N21O19

Molekylmassa: 1646,85 Da (g / mol)


Ansökan:

Melanotan 1 (även kallad afamelanotid) är en syntetisk peptidvariant av ett peptidhormon, kallat alfa-melanocytstimulerande hormon eller MSH som är naturligt producerat i kroppen och ansvarar för stimulering av melanogenes, en peptidprocess för pigmentering av huden. Alpha-MSH aktiverar vissa melanokortinreceptorer i processen att utöva dess effekter. Faktum är att MSH också utövar kraftigt inflytande över lipidmetabolism, aptit och sexuell libido via dessa melanokortinreceptorer. Som ett resultat, Melanotan-1 sunless hud garvningseffekter. Medan Melanotan 2 och PT-141 har studerats långsiktigt som ett potentiellt medel för behandling av sexuell dysfunktion har Melanotan-1 undersökts omfattande för att skydda mot de skadliga effekterna av ultraviolett strålning från solljus på grund av dess melanogenesstimulerande egenskaper .


Hur fungerar MT-1 (Melanotan I)?

Melanotan 1 är en analog av MSH, som är gjord i hypofysen. Det klassificeras som melanocortin och verkar som alla melanocener, vilket påverkar vissa fysiska system som påverkar hårfärg, hudpigmentering, sexuell upphetsning, sexuell lust och aptit.

Ju mer melanin som produceras av kroppen, desto mörkare är huden. Peptiden tillåter sig att sola utan UV-bestrålning. Detta innebär att även i avsaknad av solstrålning där kroppen blir brun. UV-exponering accelererar dock garvningsprocessen i utsatta områden. Effekten av UV-exponering kan ibland leda till solbränna och kan inte ens vara perfekt.

De flesta användare hittar sina ansikten, armar och mage mest garvade. Under behandlingen med denna peptid kan könsorganen också förekomma solbränt utseende.


MT-1 (Melanotan I) Dosering:

En dos på 1 mg per dag från de första två till tre dagarna, och om biverkningsnivån är tillåten, kan en dos på 0,25 mg tillsättas dagligen de närmaste dagarna tills en daglig dos på 2-3 mg uppnås. Denna nivå bör vara tillräcklig för de flesta användare, även om vissa människor kanske vill öka ytterligare, kanske upp till 5 mg per dag för att uppnå en mycket djup solbränna. Använd sedan underhållsfasen enligt ovan.


Melanotan 1 jämfört med Melanotan 2

Melanotan 1 (även kallad afamelanotid) är en syntetisk peptidvariant av ett peptidhormon, kallat alfa-melanocytstimulerande hormon eller MSH som är naturligt producerat i kroppen och ansvarar för stimulering av melanogenes, en peptidprocess för pigmentering av huden. Alpha-MSH aktiverar vissa melanokortinreceptorer i processen att utöva dess effekter. Även MSH utövar också kraftigt inflytande över lipidmetabolism, aptit och sexuell libido via dessa melanokortinreceptorer. Som en följd är Melanotan-1 solfria hudbränningsegenskaper. Medan Melanotan 2 och PT-141 har studerats på lång sikt som ett potentiellt medel för behandling av sexuell dysfunktion, har Melanotan-1 undersökts i stor utsträckning för att skydda mot de skadliga effekterna av ultraviolett strålning från solljus på grund av dess melanogenesstimulerande egenskaper.


Både Melanotan-1 och Melanotan 2 är analoger av peptidhormon alfa-melanocytstimulerande hormon (-MSH) som tenderar att inducera hudbränning. Till skillnad från Melanotan 1 har Melanotan 2 visat sig ha afrodisiakala egenskaper, den ytterligare effekten av ökande libido. Melanotan-1 är en icke-selektiv agonist av melanokortinreceptorerna (MC1R, MC3-5R). Som en analog av -MSH är dess verkningsmekanism biomimicry av den naturliga däggdjursbränningsprocessen.


Hur man lagrar Melanotan?

Melanotan måste administreras via spruta, så att vätskan förvaras på en sval plats, som att ett kylskåp inte påverkar egenskaperna vid produktion eller ökning av produktion av melanocyter. Men före injektionen ska den återbringas till rumstemperatur innan man ger ett skott av Melanotan till en patient.

För de självinjicerande bör det förvaras i kylskåpet tills det behövs och kan administreras var som helst på kroppen. Melanotan kommer som ett pulver, så du måste hålla det på en sval plats tills du planerar att använda den. För att bereda injektionen ska 0,25 mg Melanotan lösas med 0,1 ml bakteriellt förebyggande vatten.


Vår fördel:

Kvalitet

Vårt företag är en professionell produktion av hormon Steroider och peptider i 12 år, och vi har mycket bra feedback från våra kunder, du kan lita på oss. Förutom att leverera ett pulver, levererar vi också flytande ,, om du vill göra pulver till flytande av dig själv, vi kan ge recept till dig, om du vill använda direkt kan vi också ge en direkt injektion av vätska till dig.

Paket

Vi kommer att använda olika förpackningar med olika produkter för olika länder, till exempel matpaket.

Leverans

Paketet kommer att skickas med 3 dagar efter betalning. Vi kan skicka den via HKEMS, EUB, DHL .UPS, TNT.FedEx eller annan metod. Vi har en professionell och stabil logistik. Vi bestämmer oss för att välja vilken kurir som är beroende av olika länder. För att hitta det bästa sättet att leverera varan för dig. Om varorna förlorades eller inte mottogs av andra skäl, kontakta mig omedelbart. Vi kommer att ge dig ordna omgående

Spel

Vårt avgiftsbelopp är mycket högt, särskilt för Brasilien, Australien, Kanada. Mexiko, Chile och andra länder, vi har speciell förpackning för bättre Clearance

黄 盖子 .jpg

Fler produkter:

HGH-fragment 176 191 (HGH) Sermorelin Epithalon
TB500 Melanotan I BPC157
GHRP-2 Melanotan II IGF LR3-1
GHRP-6 gonadorelin IGF IDES
CJC1295 DSIP FST
PT141 (bremelanotid) Triptorelin / Gnrh Triptorelin GDF-8
Ipamorelin Selank ACE-031
MGF (Mechano Growth Factor) (IGF-1 EC) Oxytocin Adipotide
PEG MGF Tesamorelin AICAR
Hexarelin Aod9604 Pentadekapeptid BPC 157
Och mer ....

Om du har några frågor kan du kontakta mig fritt ~

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroider, Peptider, Sexförstärkare, Farmaceutiska råvaror, SARMS, Viktminskning etc.

Hot Tags: melanotan 1 mt1 10mgvail för manlig sexuell solbränna, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like