Lyofiliserad peptid SNAP-8 1 mg / ampull för kroppsbyggnad

Lyofiliserade peptider SNAP-8 CAS 868844-74-0 med 1 mg / ampull Anti-wrinkle octapeptiden SNAP-8 är en förlängning av den kända hexapeptiden ARGIRELINE. Studien av den grundläggande mekanismen för anti-rynkaktivitet ledde till den revolutionerande hexapeptiden som har tagit den kosmetiska världen med storm. De där...
chatta nu

Produktinformation

Lyofiliserade peptider SNAP-8 CAS 868844-74-0 med 1 mg / ampull

Anti-wrinkle octapeptiden SNAP-8 är en förlängning av den kända hexapeptiden ARGIRELINE. Studien av den grundläggande mekanismen för anti-rynkaktivitet ledde till den revolutionerande hexapeptiden som har tagit den kosmetiska världen med storm. Samma studier har tillämpats för att ge ytterligare ett tillägg till botulinumtoxininspirerad familj av peptider.

Det har klart framgått att dessa konformationsförändringar och störningen av den perfekta förpackningen av lipidmatrisen kan avsevärt undvikas genom modulering av muskelkontraktion.


SNAP-8 Egenskaper:
SNAP-8 minskar djupet av rynkor på ansiktet som orsakas av sammandragningen av ansiktsuttryckets muskler, speciellt i pannan och runt ögonen. SNAP-8 är ett säkrare, billigare och mildare alternativ till botulinumtoxin, som riktar in sig mot samma rynkningsmekanism på ett helt annat sätt.


En oktapeptid för att uttrycka dig själv:
Octapeptid som minskar djupet av rynkor orsakade av ansiktsmuskulaturkontraktioner, är ett aktuellt alternativ till injektioner.


Handlingsmekanism:
Denna nya analog av N-terminala SNAP-25, som följer den revolutionerande ARGIRELINE-peptiden, konkurrerar med naturliga proteiner för att placeras i SNARE-komplexet, som destabiliseras. Som ett resultat minskar det neuronal excitabilitet och därmed muskelkontraktion.


Kosmetiska fördelar:
Genom att minska muskelkontraktioner minskar rynkdjupet upp till 63% under en månad behandling. Fina linjer och uttrycksrynkor blekna, och ansiktet ser jämnare ut.


tetrakain

Tetracainhydroklorid

bensokain

Bensokainhydroklorid

lidokain

Lidokainhydroklorid

prokain

Procaine Hydrochloride

Artikain

Articaine Hydrochloride

prilocaine

Prilokainhydroklorid

bupivakain

Bupivakainhydroklorid

levobupivakain

Levobupivakainhydroklorid

Dibucainhydroklorid

Proparakainhydroklorid

Pramoxinhydroklorid

Ropivakainhydroklorid

Ropivakainmesylat

Prokainamidhydroklorid

Dykloninhydroklorid

Mepivakainhydroklorid


图片63.jpg

Hot Tags: lyofiliserad peptid SNAP-8 1 mg / ampull för kroppsbyggnad, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH-kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like