MÄNNISKA Växtpeptider GDF-8 Gdf-8 Myostatin 1mg

Produktinformation:
Produktnamn: GDF 8 Pulver 1 mg / ampull
Farmaceutiska råmaterial GDF-8 med hög renhet (myostatin)
Märke: SENDI
Förpackning: 1box / 10flaskor, 1 mg / ampull
chatta nu

Produktinformation

Lyofiliserad kroppsbyggande peptid GDF-8 Gdf-8 Myostatin 1 mg

hk@chembj.com

Produktinformation:
Produktnamn: GDF 8 Pulver 1 mg / ampull
Farmaceutiska råmaterial GDF-8 med hög renhet (myostatin)
Märke: SENDI
Förpackning: 1box / 10flaskor, 1 mg / ampull
CAS-nr: 901758-09-6
Molekylformel: C221H366N72O67S
Användning: Farmaceutiska råvaror
Renhet:> 99,9%

MOQ: 5-10Vials


Beskrivningar av GDF-8:
Myostatin (även känd som tillväxtdifferentieringsfaktor 8, förkortad GDF-8) är en myokin, ett protein som produceras och frigörs av myocyter som verkar på muskelcellernas autokrina funktion för att hämma myogenes: tillväxt av muskelcell och differentiering. Människan kodas av MSTN-genen. Myostatin är en utsöndrad tillväxtdifferentieringsfaktor som är medlem i TGF-beta-proteinfamiljen. Några som saknar myostatin eller behandlas med substanser som blockerar myostatins aktivitet har betydligt mer muskelmassa. Dessutom har individer som har mutationer i båda kopiorna av myostatingenen betydligt mer muskelmassa och är starkare än normalt. Blockering av aktiviteten av myostatin kan ha terapeutisk applicering vid behandling av muskel-slösande sjukdomar såsom muskeldystrofi.


GDF-8 Renhet:
GDF-8 har en peptidrenhetsnivå som överstiger 99,0%, bestämd genom HPLC.


GDF-8 Användning:
Genen som kodar för myostatin upptäcktes 1997 av genetiker Se-Jin Lee och Alexandra McPherron som producerade en stam av mutanta möss som saknar genen. Dessa myostatin "knockout" möss har ungefär dubbelt så mycket muskler som normala möss. Dessa möss benämndes därefter "mäktiga möss".

Naturligt förekommande brister i myostatin har identifierats hos nötkreatur av Ravi Kambadur, whippets och människor. i varje fall är resultatet en dramatisk ökning av muskelmassan. En mutation i myostatingenens 3'-UTR i sheep skapar målställen för mikroRNAs miR-1 och miR-206. Detta kommer sannolikt att orsaka den muskulösa fenotypen av denna fårras.

Mänskligt myostatin består av två identiska subenheter, var och en bestående av 109 (NCBI-databasen hävdar att humant myostatin är 375 rester långa) aminosyrarester. Den totala molekylvikten är 25,0 kDa. Proteinet är inaktivt tills ett proteas klyver den NH2-terminala eller "pro-domän" -delen av molekylen, vilket resulterar i den aktiva COOH-terminala dimeren. Myostatin binder till aktivin typ II-receptorn, vilket resulterar i rekrytering av antingen coreceptor Alk-3 eller Alk-4. Denna coreceptor initierar sedan en cellsignaleringskaskad i muskeln, som inkluderar aktiveringen av transkriptionsfaktorer i SMAD-familjen - SMAD2 och SMAD3. Dessa faktorer inducerar sedan myostatinspecifik genreglering. När det appliceras på myoblaster hämmar myostatin deras differentiering i mogna muskelfibrer.

Myostatin inhiberar också Akt, ett kinas som är tillräckligt för att orsaka muskelhypertrofi, delvis genom aktivering av proteinsyntes. Akt är dock inte ansvarig för alla observerade muskelhypertrofiska effekter som medieras av myostatininhibering. Således fungerar myostatin på två sätt: genom inhibering av muskeldifferentiering och genom inhibering av Akt-inducerad proteinsyntes.

Ytterligare studier av myostatin och myostatingenen kan leda till behandlingar för muskeldystrofi. Tanken är att införa substanser som blockerar myostatin. En monoklonal antikropp specifik för myostatin ökar muskelmassan hos möss och apor.

En två veckors behandling av normala möss med löslig aktivin typ IIB-receptor, en molekyl som normalt är bunden till celler och binder till myostatin, leder till en signifikant ökad muskelmassa (upp till 60%). Det anses att bindning av myostatin till den lösliga aktivinreceptorn förhindrar att den interagerar med de cellbundna receptorerna.

Det är fortfarande oklart huruvida långvarig behandling av muskeldystrofi med myostatinhämmare är fördelaktig, eftersom utarmningen av muskelstamceller kan förvärra sjukdomen senare. Från och med 2012 finns inga myostatinhämmande läkemedel för människor på marknaden. En antikropp som är genetiskt konstruerad för att neutralisera myostatin, stamulumab, som utvecklades av läkemedelsföretaget Wyeth., Är inte längre under utveckling. Några idrottare, som är angelägna om att ta hand om sådana droger, vänder sig till internet där falska "myostatinblockerare" säljs.

Myostatinhalten minskas effektivt med kreatintillskott.
Hämning av myostatin leder till muskelhyperplasi och hypertrofi. Myostatinhämmare kan förbättra atletisk prestation och därför finns det en oro att dessa hämmare kan missbrukas inom idrottsområdet. Studier hos möss tyder dock på att myostatininhibering inte direkt ökar styrkan hos enskilda muskelfibrer.

889

Varför samarbeta med oss?
Hög kvalitet med konkurrenskraftigt pris
1) Berätta paketuppdateringen ASAP, och försöka lösa dig bäst när kunden stöter på olika problem.
2) Vi lär dig recept och instruktioner för alla typer av steroid för att göra pulver till flytande och vätska blir sterila.


Vi har kunder över hela världen
1) Professionell service och rik erfarenhet gör att kunderna känner sig bekväma och litar på oss.
2) Lämplig beståndsdel (som antiöstrogensteroider) och snabb leverans uppfyller deras efterfrågan.
3) Marknads feedback och produkt feedback kommer att uppskattas, att möta kundernas krav är vårt ansvar.
4) Högkvalitativt och konkurrenskraftigt pris får förtroende och beröm från kunder runt om i världen.


Snabb och säker leverans
1) Paketet kan skickas ut inom 24 timmar efter bekräftelse av betalning.
2) Olika transportmetoder till ditt val, som EMS, FedEx, TNT, DHL, USP.
3) Vi har vår egen agent som kan hjälpa oss att skicka våra produkter snabbt och säkert, och vi har tillräckligt med lager där för överföring.
4) Vi har ett speciellt sätt att kunna skicka 10g till sveral kg produkter en gång. Vi erbjuder smältpulver till flytande service. Och skicka vätskan i specialpaket.
5) Bjud in det senaste spårningsnummeret för att du ska kolla.


Betalningsvillkor
Vi accepterar varje betalningsperiod, till exempel T / T, Bitcoin, Moneygram, Western Union, Banköverföring.
Hög kvalitet med konkurrenskraftigt pris
Vi är tillverkare och kan erbjuda högkvalitativa produkter med konkurrenskraftigt pris, som erbjuder gratis prover, bara några fraktkostnader.


Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.


Hot Tags: Mänskliga tillväxtpeptider gdf-8 gdf-8 myostatin 1mg, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like