Hexarelin Acetat Anti Aging Hormon Peptid

Hexarelin förmåner:
Den starkaste puls från en GHRP.
Öka LBM (magert kroppsmassa).
Hjälp med fettreduktion.
Öka bentätheten. Anti aging egenskaper läker huden.
chatta nu

Produktinformation

Hexarelinacetat 2 mg / ampuller Anti Aging Steroids Hormon Peptid Steroider 140703-51-1

Oavsett om du blir kund till mig eller inte, är du välkommen att fråga mig!
Tack!
Selina (fröken) (^_^)

WhatsApp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreat.com


Snabbdetalj:

Produktnamn

Hexarelin

Annat namn

HEXARELIN; frisättning av hormon

CAS

140703-51-1

Molekylär formel

C47H58N12O6

Molekylvikt

887,04

Molekylär struktur


renhet

99% min.

Utseende

vitt pulver

Användning:

Hexarelin


Hexarelin förmåner:
Den starkaste puls från en GHRP.
Öka LBM (magert kroppsmassa).
Hjälp med fettreduktion.
Öka bentätheten.
Anti aging egenskaper läker huden.
Hjärtskyddande egenskaper som visat sig läka hjärtvävnad.


Beskrivning:

Hexarelin (HEX) är en peptid-GH-sekretagog, som strukturellt liknar GHRP-6, vilket stimulerar frisättningen av tillväxthormon (GH). Det kan användas medicinskt för att behandla GH-brist.
Hexarelin är en peptid och används för att få tillgång till prestationsförbättrande fördelar. Idrottare och kroppsbyggare är exempel på män och kvinnor som använder denna peptid för att förbättra deras styrka och uthållighet, liksom deras muskelmassa och fettförbränningskraft.


Effekt:
När Hexarelin ges som en subkutan injektion aktiveras hypofysen via en puls, precis som GHRP-6, och hjälper till att cirkulera tillväxthormon i kroppen. Till skillnad från GHRP-6 inducerar det inte några hungerbiverkningar. Hexarelin har förmågan att inte bara höja nivån av GH i kroppen utan också att undertrycka somatostatin, vilket är den främsta skyldige som hämmar GH från att frisläppas. Det betyder att det kommer att finnas mer GH i överflöd.
Dessutom är hexarelin det starkaste GHRP tillgängligt, så användarna bör märka att desensibilisering kan komma mycket snabbare än andra GHRP. Detta gör det mindre idealiskt för långvarig användning, men med hexarelin förmåga att höja hälsosamma nivåer av IGF-1 och GH kan det fungera perfekt som ett PCT-verktyg för dem som kommer från en syntetisk GH / IGF-1-cykel.
Effekten av denna peptid bör inte underskattas och den kommer med en ökning av kortisolproduktionen såväl som prolaktin. Ingenting nära vad som kan ses i förhöjda nivåer från steroidanvändning, men jämfört med andra GHRP: er har den starkaste affiniteten att höja kortisol / prolaktin.

Dosering och användning:
Hexarelin kommer i ett frystorkat pulver precis som de andra GHRP-peptiderna, och förvaringen ska ske på ett kallt torrt ställe tills det rekonstitueras och placeras i kylskåp. Bakteriostatiskt vatten används för att rekonstituera pulvret och en insulinspruta är den föredragna metoden för administrering av subkutana injektioner av hexarelin.
Användare kommer märka 200mcgs är mättnadsdosen för hexarelin och över några veckors användning kan total desensibilisering börja äga rum. Också den tillfälliga uppblåsningen av hypofysen har noterats vid dosering långt bortom mättnadsdoser. Desensibilisering kan enkelt rensas genom att ta en paus från hexerlinanvändningen i några dagar till några veckor.

Hot Tags: hexarelin Acetat anti aging hormon peptid, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like