HCG 5000iu humant koriongonadotropin

HCG (Human Chorionic Gonadotropin) Råpulver HCG 5000iu Peptider Mänsklig tillväxt injicerbar CAS 9002-61-3 Välkommen till Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Produktnamn: HCG Övriga namn: Human Chorionic Gonadotropin Renhet: 99% CAS Nr: 9002-61-3 Utseende: Vitpulver ...
chatta nu

Produktinformation

HCG (Human Chorionic Gonadotropin) Råpulver HCG 5000iu Peptider Mänsklig tillväxt injicerbar CAS 9002-61-3 Välkommen till Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Produktnamn: HCG

Andra namn: Human Chorionic Gonadotropin

Renhet: 99%

CAS-nr .: 9002-61-3

Utseende: Vitt pulver

Analys: 5000 IE

Användning: Hjälp kvinnor att bli gravid


(HCG) Mänskorionisk gonadotropin är ett glykoprotein utsöndrat av placentas trofoblastceller och består av glykoproteiner av alfa- och beta-dimerer. Mänskorionisk gonadotropin (HCG) ap syntetiseras av syncytiotrofoblaster.

Molekylvikten för 36.700 glykoproteinhormoner, a-subenhet och hypofysekretion av FSH (follikelstimulerande hormon), LH (LH) och TSH (TSH) är i grunden likartade, det kan korsreagera med varandra och β-sub-Asien Strukturen av basen är inte lika. Strukturen av p-HCG är liknande den för P-LH, men de sista 24 aminosyrans förlängningar är frånvarande i P-LH.


Ansökan:

Människokoriongonadotropin (hCG) är ett glykoproteinhormon som normalt produceras först av cellerna som utgör placentan, sen senare av placentan under graviditeten. Dess främsta funktion är att stödja graviditeten genom att uppmuntra framställning av progesteron. Detta stöder och främjar den fortsatta utvecklingen av placenta tidigt under graviditeten. Detta hormon orsakar en snabb ökning av progesteron tidigt under graviditeten, men avtar långsamt när placentan växer nog för att producera tillräckligt med progesteron för att stödja graviditeten i sig. Glykoproteinet tjänar också till att hjälpa till med utvecklingen av gonader i fostret och framställning av androgener genom testen hos ett manligt foster.


Choriongonadotropin är ett gonadstimulerande polypeptidhormon erhållet ur gravidens urin. Dess styrka är inte mindre än 1500 USP Chorionic Gonadotropin Units i varje mg, och inte mindre än 80,0 procent och inte mer än 125,0 procent av den effekt som anges på etiketten.


Försäljningsvolymen för våra urinprodukter har alltid upptagit mer än 60% av världen och den kinesiska marknaden. Företaget har erkänt sig som "den enda och största tillverkaren som producerar varor från urin till bulkdroger." Företaget tillverkar också bensoat-hjälpämnena i både Med.Grade och matkvalitet.


Det renade HCG-projektet med högt utbyte och högt titer som använder urin av gravida kvinnor som råmaterial, det renade HMG-projektet med höga yieler och högtiter som använder urinen av amenorrékvinnor som råmätare och det renade brittiska projektet med hög avkastning och högtiter som använder manlig urin som råmätare, passerade bedömningen som organiserades av Qingdao Science Committee som "International Leading Level".


Eftersom materialet i de tre projekten är urinen från gravida kvinnor och amenorrékvinnor och manuell urin, ändrar alla dessa produkter avfall till värdefullt. Och produkterna använder urin av gravida kvinnor och amenorrékvinnor är förstahandsvalet som kan behandla infertilitet. Produkten med manlig urin är det förstahandsvalet som kan behandla hjärtinfarkt. Kvaliteten på vår productd överensstämmer med USP-31, BP-2003, CP-2005. Alla dessa artiklar godkändes GMP.


Eftersom våra tre biologiska läkemedelsprodukter favoriserades av amerikan, Tyskland, England, Holland, Spanien, Italien, Schweiz, Indien, Japan, Korea, Ryssland, Egypten och andra länder och regioner, är våra produkter bästsäljande och obehandlade .


Koncentration

För män och icke-gravida kvinnor är normal hCG-nivå i blod upp till 5 IE / liter. Hos kvinnor, efter klimakteriet, ökar det normala värdet till så mycket som 10 IE / liter. Ca fem dagar efter implantationen ökar koncentrationen. Under tredje veckan efter befruktningen ligger värdena fortfarande under 50 IE / liter, under den fjärde veckan under 400 IE / liter. Maximalt uppnås under 10: e / 12: e veckan med upp till 230 000 IE / liter. Koncentrationen faller sedan igen och ligger i slutet av graviditeten mellan 5000 och 65 000 IU / liter. Andra studier beskriver maximala värden på 289 000 IE / liter och rapporterar värden mellan 940 och 60 000 IE / liter mot slutet av graviditeten. Omkring 11 till 17 dagar efter födseln uppnås normala värden igen.


Urinkoncentrationen är lägre. Over-the-counter graviditetstester visar vanligen ett positivt resultat i urinen efter 25 IE / liter.


Fungera

I början av graviditeten börjar ungefär 114 timmar (mitten av femte dagen) efter befruktning, en speciell form av hCG, den hyperglykosylerade hCG, förbereda sig för implantation (nidation) av blastocysten. För detta ändamål differentierar vissa celler i blastocysten till mononukleära cytotrofoblastceller, där initialt övervägande den hyperglykosylerade hCG bildas. Genom kontakt med livmoderendometrium (slemhinnor), skiljer sig vissa trofoblastceller och prolifererar i den multinucleaterade syncytiotrofoblasten, som därefter producerar det biologiskt aktiva hCG. Från dessa två cellformer utvecklas slutligen den primära korionen med dess villi, den tidiga formen av den infantila delen av placentan. HCG stimulerar corpus luteum i äggstocken för att släppa ut ett annat hormon, progesteron, som bygger upp livmoderns lining och signalerar till äggstockarna via negativ återkoppling till hypofysen att ingen ägglossning behövs för nästa gång (ingen ytterligare ägglossning). Eftersom graviditeten inte dödar corpus luteum, utan snarare upprätthåller frisättningen av progesteron, stoppar menstruationen och livmodern som är uppbyggd före ägglossningen lossas. Degenerationen av corpus luteum i en cicatricially förändrad corpus albicans kvarstår, den utvecklas till en corpus luteum graviditatis.


Under de första veckorna av graviditeten ökar hCG-koncentrationen i blodet stadigt, ungefär vartannat dag ökar hormonnivåerna dubbelt. Maximalt uppnås ungefär mellan åttonde och tionde veckan av graviditeten. Därefter sänker hCG-halterna långsamt till basala nivåer som uppnås strax före den 20: e gestationsveckan. Till dess att placentan är mogen nog att producera graviditetshormonprogesteronet, kan corpus luteum fortsätta producera progesteron fram till slutet av graviditets 4: e månad.


Relaterad hot sale peptidlista:

 

NEJ. namn
SDPEP-1 Melanotan 1
SDPEP-2 Melanotan 2
SDPEP-3 CJC 1295
SDPEP-4 CJC1295 dac
SDPEP-5 Sermorelin
SDPEP-6 PT 141 Pulver
SDPEP-7 Frag HGH 176 191 Pulver
SDPEP-8 Ipamorelin
SDPEP-9 MGF
SDPEP-10 PEG MGF
SDPEP-11 GHRP-6
SDPEP-12 GHRP-2
SDPEP-tretton TB-500
SDPEP-14 Oxytocin
SDPEP-15 Epitalon
SDPEP-16 DSIP
SDPEP-17 selank
SDPEP-18 BPC 157
SDPEP-19 gonadorelin
SDPEP-20 Triptorelin / GNRH
SDPEP-21 Tesamorelin
SDPEP-22 Follistatin 344
SDPEP-23 ACE031
SDPEP-24 GDF-8
SDPEP-25 IGF LR3-pulver
SDPEP-26 IGF DES-pulver

32301950_n.jpg

Om du har några frågor kan du kontakta mig fritt ~

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroider, Peptider, Sexförstärkare, Farmaceutiska råvaror, SARMS, Viktminskning etc.

Hot Tags: hcg 5000iu human chorionic gonadotropin, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like