Fs344 Peptid Follistatin 315 för kroppsbyggare

Kroppsbyggande peptidfollistatin 344
Ess 031 1 mg / ampull
Follistatin-315
Vit lyofiliserat pulverfollistatin 315
Peptidfollistatin 315
chatta nu

Produktinformation

Högkvalitativ Fs344 Peptid Follistatin 315 Gröna Caps för Bodybuilding

Vår produktsortiment.jpg

Follistatin 315 Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Kroppsbyggande peptidfollistatin 344; Ess 031 1 mg / ampull; Follistatin-315; Vit lyofiliserat pulver; Follistatin 315; Peptidfollistatin 315; Follistatin 315 pris; FST 315 1 mg / ampull


Snabba detaljer:
Annat namn: Follistatin 315 / FST 315
Specifikation: (1mg / ampull, 10vial / box)
Standard: USP-betyg
Renhet: Större än 99,9%
Utseende: Sterilt filtrerat Vit lyofiliserat (frystorkat) pulver.
Vails: 1mg / vail

Min beställningskvantitet: 5-10vials

Pris: beror på vilken mängd du vill ha, kontakta mig för mer information!

Hur man lagrar?

Follistatin kommer att förbli stabil vid rumstemperatur i upp till 90 dagar. Helst bör det förvaras i en frys på eller under -9C. Follistatin ska kylas efter rekonstitution.


Follistatin 315 Applikation:
Follistatin är fascinerande protein som kan öka muskelmassan utöver naturlig potential genom att undertrycka myostatin. Forskare identifierade först follistatin vid undersökning av follikulär vätska i svininfarkt (svin).
Follistatin finns naturligt i skelettmuskeln hos nästan alla däggdjur med avancerade eller utvecklade egenskaper, såsom människor, gnagare och kor. Follistatin är högt i den icke-essentiella aminosyran cystin, men i motsats till de flesta proteiner som diskuteras i fitnessvärlden, har follistatin kolhydrater kopplade till det.

Doseringsexempel på en 10-dagars cykel:

Dag 1: Dela bilateralt i muskeln som du vill ta upp mest: 300mcg.
Dag 3: Split bilateralt i muskeln som du vill ta upp mest: 200mcg.
Dag 5: Split bilateralt i muskeln du vill få upp mest: 200mcg.
Dag 7: Split bilateralt i muskeln du vill få upp mest: 300mcg.
Muskelbyggnadseffekterna kan vara i upp till 3 månader efteråt, sakta sänkta.

Den rekommenderade varaktigheten av kursen på 30 dagar.
Totalt injektionsflaskor på en kurs - 2 Follistatin 344 injektionsflaska till 1 mg aktiv beståndsdel vardera. Gör 1 injektion per dag på morgonen för 100 mcg subkutant i bukspetsarna i buken. Peptid kan användas lokalt. Det finns versioner som i detta fall ökar läkemedlet i större utsträckning än andra. Efter 10 dagars användning är samma 10-dagars paus. Efter denna paus rekommenderas att starta en ny 10-dagars cykel.

Beskrivning av Follistatin 315:

Follistatin (FST) är ett utsöndrat glykoprotein som först identifierades som ett follikelstimulerande hormonhämmande ämne i äggstocksfollikelvätska (1, 2). Human follistatin-cDNA kodar för ett 344 aminosyra (aa) -protein med en 29 aa signalsekvens, en Nterminal atypisk TGF-bindningsdomän, tre Follistatin-domäner som innehåller EGFlike och kazallike-motiv och en mycket sur Cterminal-svans. Follistatin är ett utsöndrat protein som binds till ligander av TGF-Beta-familjen och reglerar deras aktivitet genom att hämma deras tillgång till signalerande receptorer. Det upptäcktes ursprungligen som aktivinantagonister vars aktivitet undertrycker uttryck och utsöndring av hypofyshormonet FSH (follikelstimulerande hormon). Förutom att vara en naturlig antagonist kan follistatin hämma aktiviteten hos andra TGF-Beta ligander inklusive BMP-2, -4, -6, -7, Myostatin, GDF-11 och TGF-Beta1. Follistatin uttrycks i hypofysen, äggstockarna, endala cellerna i endometriumet och i vissa andra vävnader. Rekombinant human follistatin är ett 37,8 kDa protein innehållande 344 aminosyror.


Specifikationer för Follistatin 344:

Utseende

Vitt till benvitt pulver

Konsekvent

Renhet (HPLC)

≥99%

99,9%

Vatten

<>

5,43%

Ättiksyra

3,0-8,0%

6,45%

Trifluorättiksyra

<>

0,08%

peptid

≥99%

99% min

FRÖKEN

Konsekvent

Konsekvent


Follistatin och Muscle Growth:

Follistatin verkar genom att binda till och hämma transformerande tillväxtfaktor- (TGF-) peptider såsom myostatin som är ansvarig för reglering och begränsande muskelväxt. Det är också värt att påpeka att myostatin kan ha en reglerande roll i skelettmuskelfibros. för mycket myostatin kan försvaga vävnadsfunktionen och orsaka kronisk sjukdom i vitala organ, vävnader och benmärg.

Förutom att undertrycka degenerativa egenskaperna hos myostatin, undertrycker follistatin även hypofyssyntesen och utsöndringen av follikelstimulerande hormon (FSH). [1] Höga FSH-nivåer hos män kan indikera att testiklar inte fungerar korrekt. detta villkor begränsar muskel tillväxt, återhämtning och normal hormonell funktion. Dock kan FSH-nivåer som är för låga också påverka hälsan och reproduktiva förmågor negativt.


Vad är peptider?

Peptider är biologiskt förekommande korta kedjor av aminosyramonomerer som bryggs av peptid (amidbindningar).

De kovalenta kemiska bindningarna konstrueras när karboxylfamiljen av en aminosyra utför med aminfamiljen hos en annan. De kortaste peptiderna är dipeptider, inkuberande 2 aminosyror förenade med en enda peptidbindning följt av tripeptider, tetrapeptider, etc. Polypeptider är långa, konsekventa och oförgrenade peptidkedjor. Således faller peptider under den breda kemiska serien av biologiska oligomerer och polymerer, tillsammans med nukleinsyror, oligosackarider och polysackarider, etc.

Peptider diffrentieras från proteiner på grundval av storlek och kan som ett godtyckligt riktmärke förstås ha ungefär 50 eller färre aminosyror. Proteiner består av en eller flera polypeptider organiserade på ett biologiskt funktionellt sätt, ofta bundna till ligander, såsom koenzymer och kofaktorer, eller till ett annat protein eller annan makromolekyl (DNA, RNA etc.) eller till komplicerade makromolekylära enheter. Slutligen, medan aspekter av laboratorieteknikerna som användes för peptider kontra polypeptider och proteiner dykare (t ex specifika elektrofores, kromatografi etc.), är storleksgränserna som skiljer peptider från polypeptider och proteiner inte absoluta: långa peptider såsom amyloid beta har kallats proteiner, och mindre proteiner som arginin har ansetts vara peptider.

Aminosyror som har inkorporerats i peptider kallas "rester" på grund av frisättningen av antingen en vätejon från aminänden eller en hydroxyljon från karboxyländen eller båda, när en vattenmolekyl frisätts under bildning av varje amidbindning . Alla peptider förutom cykliska peptider har en N-terminal och C-terminal orenhet vid slutet av peptiden (såsom visas för tetrapeptiden i bilden).

绿7

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.


Hot Tags: Fs344 Peptid Follistatin 315 för bodybuilder, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like