Kosmetiska peptider SNAP-8 1 mg / ampuller

Peptider SNAP-8 detaljer Produktnamn: SNAP-8 CAS: 868844-74-0 Molekylformel: C41H70N16O16S Molekylvikt: 1075,16 Fysisk Utseende: Fin Vit Lyofiliserad Pulverresidansekvens: Acetyl-Glu-Glu-Met-Gln-Arg-Arg- Ala-Asp-NH2 Typ: 1 mg / ampuller Grade: farmaceutisk kvalitet Löslighet: 10 μg / ml steril ...
chatta nu

Produktinformation

Peptider SNAP-8 detaljer

Produktnamn: SNAP-8

CAS: 868844-74-0

Molekylformel: C41H70N16O16S

Molekylvikt: 1075,16

Fysisk utseende: finvitt lyofiliserat pulver

Återstodsekvens: Acetyl-Glu-Glu-Met-Gln-Arg-Arg-Ala-Asp-NH2

Typ: 1 mg / flaskor

Betyg: Läkemedelsgrad

Löslighet: 10 μg / ml sterilt utspädningsmedel (destillerat avjoniserat vatten)

Stabilitet: Lyofiliserat protein ska lagras vid -20 ° C. Det rekommenderas att alikvotera det rekonstituerade (upplöst) proteinet i flera separata ampuller för att undvika upprepad frysning och upptining. Rekonstituerat protein kan lagras vid 4 ° C.


Peptider SNAP 8 effekter

Anti-åldring
Anti rynkor
Uttryckslinjer
kråkfötter


Hur SNAP 8 Peptider fungerar

SNAP 8 är en kopia av den N-terminala änden av SNAP-25. Detta konkurrerar med SNAP-25 för att positionera sig inom SNARE-komplexet, som sedan modulerar sin skapande. När SNARE-komplexet destabiliseras något är det omöjligt för vesikeln att frigöra neurotransmittorer på ett effektivt sätt. På grund av detta minskar muskelkontrakten, så att rynkor och linjer förhindras. Det kommer också att bidra till att minska befintliga fina linjer och rynkor genom att hämma bildandet av SNARE-komplexet och frisättningen av katekolamin. Med regelbunden användning i försökspersoner förekom det också utveckling av rynkor och linjer. Kliniska studier visar att SNAP 8 bidrog till att minska rynkor som omger ögonen med upp till 63,13 procent. Testning för vitro och vivo-effektivitet visade att SNAP 8 har 30 procent mer aktivitet än moderpeptider som Argireline.


Peptider SNAP 8 Användning

Lägg bara till en 3-10% koncentration av Snap 8 till en befintlig lotion, grädde eller serum (eller till din egen hemlagad produkt) och när du är färdig återförslut flaskan och lagra resten av din oanvända Snap 8 i kylskåpet . Den kalla temperaturen och den blå nyansen av flaskan kommer att fungera tillsammans för att skydda peptiden mot skador och hålla den frisk tills du behöver göra en annan sats eller använda den till ett annat föryngringsprojekt.

Vi nämnde tidigare att du kunde hitta Snap 8 i ett antal produkter från designers och stora hudvårdsprodukter över hela världen. Bland dessa är:

1.Obagi Profesional-C Peptid Complex
2.Kinerase C8 Peptid Deep Wrinkle Treatment
3.Elizabeth Arden Ceramide Lift och Firm Day Lotion


Mer detaljer kontakta oss:

WhatsApp: +8618126147481

Skype: cherrysendi

E-post: cherrysendi@chembj.com


Hot Tags: kosmetiska peptider snap-8 1 mg / ampuller, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like