Kopparpeptidkoppar Tripeptid-1 GHK-Cu

Högkvalitativa kosmetiska ingredienser Kopparpeptid Koppar tripeptid-1 GHK-Cu 49557-75-7 Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Produktnamn: (GHK) 2-Cu (kopparpeptid) Utseende: Blått pulver Vatteninnehåll (Karl Fischer): ≤5,0% acetatinnehåll (med HPLC): ≤15,0% MS: 340,5 ± 1,0 ...
chatta nu

Produktinformation

Högkvalitativa kosmetiska ingredienser Kopparpeptid Koppar tripeptid-1 GHK-Cu CAS 49557-75-7

Kontakta Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Produktnamn: (GHK) 2-Cu (kopparpeptid)

Utseende: Blått pulver

PH: 5,5 ~ 7,5

CAS nr: 49557-75-7

Molekylformel: C28H46N12O8Cu


Ansökan:

Koppar är ett viktigt spårämne som har visat sig vara viktigt vid sårläkning och enzymatiska processer. Lysyloxidas är ett viktigt enzym vid kollagen och elastinproduktion och det är beroende av kopparverkan. Tyrosinas och cytokrom c oxidas kräver även koppar. De skadliga effekterna av fria radikaler på huden har blivit uppenbarade i grundforskning om hudfotografering. Superoxiddismutas verkar som en viktig antioxidant och kräver koppar som en kofaktor. Peptid-GHK komplexar spontant med koppar och underlättar upptaget av koppar av celler. Denna peptidsekvens återfinns i proteiner av den extracellulära matrisen, såsom a-kainen av kollagen, och det antas frisläppas under sår och inflammation. En återkopplingsstimulering av kollagenreparation har också föreslagits för denna peptid, men den huvudsakliga fördelen för fotograferad hud antas vara den förbättrade leveransen av koppar.


GHK-Cu rekommenderas starkt av amerikanska hudläkare, har funktioner för att återsända hudålder, hudförnyelse, skarpa läkning, borttagning av hudskador med hög säkerhet.

Det används som aktiva ingredienser i kosmetisk produktion. GHK-Cu är användbar i anti-agingprodukter och rynkbehandlingsprodukter som geler, serum, lotioner och krämer. Och har lovande efterfrågan på marknaden.


Nuvarande forskning

Antiinflammatorisk aktivitet

GHK-peptiden har antiinflammatoriska egenskaper. Trots att en exakt mekanism förblir otydlig, minskade i en nyligen genomförd studie GHK och dess kopparkomplex TNF-alfa-beroende IL-6-sekretion i normala humana dermal fibroblaster. På grund av de antiinflammatoriska egenskaperna kan kopparpeptider ersätta kortikosteroider eller icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel vid behandling av inflammatoriska hudförhållanden. De kan också minska UV-inducerad erytem.


DNA reparation

Radioaktiv anti-cancerbehandling saktar cellreplikation genom att bryta DNA-strängar. En nyligen genomförd studie visade GHK-Cus förmåga att återställa funktionen av bestrålade fibroblaster till den hos intakta celler. Forskarna använde odlade humana fibroblaster erhållna från cervikal hud som var antingen intakta eller utsatta för radioaktiv behandling (5000 rad). Vid en mycket låg (1 nanomolär) koncentration stimulerade GHK-Cu stimulerad bestrålning av fibroblaster och ökade deras produktion av tillväxtfaktorer bFGF och VGF till den punkt där den blev ännu högre än den hos både de bestrålade och intakta kontrollcellerna.


Nerverregenerering

År 2005, Ahmed et al. visade att GHK främjar nervregeneration. Axon-regenerering studerades med användning av kollagenrör med inkorporerade peptider. GHK ökade migration av hematogena celler i kollagenrör, produktion av nervtillväxtfaktorer, integration av integriner och graden av regenerering av myelinerade nervfibrer. Dessutom ökade GHK också axontal och proliferation av Schwann-celler jämfört med kontrollen.


Effekt på stamceller

Under 2009 visade en grupp forskare från Seoul National University (Sydkorea) att kopparpeptid-GHK-Cu stimulerade proliferation av keratinocyter och ökat uttryck av integriner och p63-protein i epidermala stamceller. Eftersom p63 anses vara en viktig markör för stamceller och anti-senescensprotein, konstaterade författarna att GHK-koppar kan återvinna epidermala stamceller och öka deras förmåga att reparera vävnad. Under samma år rapporterade samma grupp att liknande aktivitet observerades för kopparfri GHK.

Anti-cancer effekt

Under 2010 har Hong Y. et al. visat att GHK-Cu kan reversera uttrycket av vissa gener som är involverade i metastatisk spridning av koloncancer. GHK-Cu var effektiv vid en mycket låg koncentration - 1 mM.


Genomiska studier

Nylig genomisk forskning tyder på att GHK modulerar direkt genuttryck, vilket kan förklara mångfalden av biologiska åtgärder. Iorio et al. använde ett förråd av transkriptionella svar på föreningar, Connectivity Map (cMap) och MANTRA-mjukvaran för att utforska nätverk av föreningar som producerar liknande transkriptionella svar. GHK, som en av de studerade föreningarna, ökade mRNA-produktion i 268 gener medan den undertryckte 167. GHK befanns reversera genuttrycks signaturen av emfysematös förstörelse som hittades i lungvävnad erhållen från rökare med COPD (kronisk obstruktiv lungsjukdom). Genuttrycksignaturen associerad med emfysem-svårighetsgrad inkluderade 127 gener, involverade i inflammation och reparation. Med hjälp av anslutningskartan fastställde forskare att de GHK-nedreglerade generna som är involverade i lungförstöring och inflammation, medan uppreglera gener som är involverade i reparation av vävnader. Tillägg av 10 nanomolär GHK till lungfibroblaster från emfysem lungor återställde sin förmåga att ombygga kollagen och montera det i ordentligt organiserade fibriller.


Kosmetisk användning

Ansiktsstudier

Kopparpeptid GHK-Cu används ofta i anti-aging kosmetika (INCI namn: Koppar tripeptid-1). Flera kontrollerade ansiktsstudier bekräftade anti-aging, stärkande och anti-rynkaktivitet av kopparpeptid GHK-Cu.


Abdulghani et al. konstaterade att ansiktsgrädde innehållande GHK-Cu och melatonin ökade kollagen i fotograferad hud med 20 kvinnliga volontärer, som fungerade bättre än C-vitamin och retinsyra. Studien kontrollerades inte för applicering av krämbärare ensam utan aktiva beståndsdelar.


Finkley et al. genomförde 12 veckors ansiktsstudie på 67 kvinnor och rapporterade att GHK-Cu-kräm applicerad två gånger dagligen förbättrade åldersutseende, ökad tjocklek, reducerade rynkor och kraftigt stimulerad dermal keratinocytproliferation som bestämdes genom histologisk analys av biopsier. Samma studie fann kopparpeptid GHK-Cu att vara giftfri och irriterande.


Hårväxt

Kopparpeptid GHK-Cu och dess analoger befanns stimulera hårväxten. Under vissa omständigheter var effektiviteten hos syntetisk analog av GHK-Cu liknande den för 5% minoxidil. En kommersiell produkt GraftCyte har kliniskt visat sig förbättra resultatet av hårtransplantationen. Visad för att främja kollagenproduktion, med användning av kopparpeptider lokalt i hårbotten, kommer att bidra till att stärka redan befintligt hår, samtidigt som tillväxten stimuleras i områden som saknar tjocklek.

Specifikation:


produktnamn

(GHK) 2-Cu (kopparpeptid)

Sekvens

synonymer

GHK-Cu (kopparpeptid)

(Gly-His-Lys) 2 · Cu

CAS #

49557-75-7

Molekylär formel

C28H46N12O8Cu

Molekylvikt

742,29

Analyscertifikat

Testföremål

tandard

Resultat

Utseende

Blått pulver

SBlue pulver

Identitet av MS

742 ± 1

742,30

Vatten (KF)

≤5.0%

3,0%

Renhet (HPLC)

≥98%

99,8%

Cu + innehåll

4 ~ 8%

6,8%

Lagring

Förvara vid 2-8 ° C, håll torr och mörk.

Slutsats: Uppfyller vår företagsstandard

1527488740_ 副本 .jpg


Biologisk kemi

Kopparbindning

Forskning av kopparbindande egenskaper hos GHK och två syntetiska peptider, i vilka histidin ersattes med en syntetisk aminosyra, fastställde att aminosyraglycin spelar en stor roll vid kopparbindning, medan lysin endast kan interagera med koppar endast vid alkaliskt pH. Vid fysiologiskt pH kan lysin interagera med en cellulär receptor. GHK: s förmåga att interagera både med koppar och med en cellreceptor gör det möjligt att överföra koppar till och från celler. Den lilla storleken på GHK möjliggör snabb resande i extracellulärt utrymme och lätt åtkomst till cellulära receptorer.


Den molekylära strukturen hos GHK-kopparkomplexet (GHK-Cu) har studerats omfattande med användning av röntgenkristallografi, EPR-spektroskopi, röntgenabsorptionsspektroskopi, NMR-spektroskopi såväl som andra metoder såsom titrering. I GHK-Cu-komplexet koordineras Cu (II) jon av kvävet från imidazol-sidokedjan hos histidin, ett annat kväve från alfa-aminogruppen glycin och det deprotonerade amidkvoten av glycin-histidinpeptidbindningen. Eftersom en sådan struktur inte kunde förklara en hög stabilitetskonstant för GHK-Cu-komplexet (log 10 = 16,44 vs. 8,68 av GH-kopparkomplexet, vilket liknar GHK-Cu-strukturen) föreslogs att en annan aminogrupp deltar i komplexbildningen. Enligt den nyligen genomförda studien av Hureau et al. Cu (II) koordineras också av syret från karboxylgruppen i lysinen från det angränsande komplexet. En annan karboxylgrupp av lysin från ett angränsande komplex ger det apiska syret, vilket resulterar i den plana planformiga pyramidkonfigurationen. Många forskare föreslog att vid det fysiologiska pH-värdet kan GHK-Cu-komplex bilda binära och ternära strukturer som kan involvera aminosyrahistidin och / eller bindningsområdet för albuminmolekylen. Lau och Sarkar fann också att GHK lätt kan få koppar 2+ bunden till andra molekyler, såsom koppartransportsätet med hög affinitet på plasmaalbumin (albuminbindande konstant logg 10 = 16,2 vs GHK-bindningskonstant 16 log 10 = 16,44). Det har fastställts att koppar (II) redoxaktivitet tystas när kopparjoner komplexeras med GHK-tripeptiden, vilket möjliggör leverans av giftfri koppar i cellen.


Biologisk betydelse

Koppar är en övergångsmetall som är avgörande för alla eukaryota organismer från mikrober till människor. Ett dussin enzymer (kuproenzymer) använder förändringar i kopparoxidationstillstånd för att katalysera viktiga biokemiska reaktioner inklusive cellulär respiration (cytokrom c oxidas), antioxidantförsvar (ceruloplasmin, superoxiddismutas (SOD), avgiftning (metallothioneins), blodproppar (blodkoagulationsfaktorer V och VIII), melaninproduktion (tyrosinas) och bindvävssammansättning (lysylperoxidas). Koppar krävs för järnmetabolism, syrebildning, neurotransmission, embryonal utveckling och många andra väsentliga biologiska processer. En annan funktion av koppar är signalering - till exempel stamceller kräver en viss nivå av koppar i media för att starta sin differentiering i celler som behövs för reparation. GHK-Cus förmåga att binda koppar och modulera dess vävnadsnivå är således en nyckelfaktor som bestämmer dess biologiska aktivitet.


Lagring

Förvaras i en sval och torr, välsluten behållare. Håll dig borta från fukt och starkt ljus / värme.


Leverans

Vanligtvis inom 3-5 arbetsdagar efter full betalning.


Frakt

EMS, DHL, TNT, UPS, FEDEX, LUFT, SEA

DHL Express, FedEx och EMS för kvantitet mindre än 50KG, vanligtvis kallad DDU-tjänst;

Sjöfart för kvantitet över 500 kg; Och flygfrakt är tillgänglig för 50kg ovan;

För produkter med högt värde, välj lufttransport och DHL Express för säker


Service

Vi kommer att försöka vårt bästa för att nöjda dig.

1. Skräddarsydda för alla kunder.

2. Tredjepartstest för de produkter du efterfrågar.

3. Testa dina motprover och skapa dem för dig.

4. Bästa rabatt för gamla kunder.

Om du har några frågor kan du kontakta mig fritt ~

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroider, Peptider, Sexförstärkare, Farmaceutiska råvaror, SARMS, Viktminskning etc.

Hot Tags: kopparpeptid koppar tripeptid-1 ghk-cu, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like