Nya hyperlipidemi medicin med ingen toxicitet och lipidsänkande

- Jul 26, 2018-

I mänskliga sjukdomar är Återfallsfrekvensen av kardiovaskulära och cerebrovaskulära sjukdomar så hög som 87%, ranking första; i mänskliga sjukdomar är funktionshinder kardiovaskulära och cerebrovaskulära sjukdomar så hög som 50%, ranking första; i människors död, alla ca 17 miljoner människor i världen dö varje år av kardiovaskulära och cerebrovaskulära sjukdomar och mer än 50% av den totala dödssiffran. Detta dystra faktum har varit mycket bekymrad av alla samhällssektorer. Forskare och medicinska forskare har bekräftat att den främsta orsaken till kardiovaskulära och cerebrovaskulära sjukdomar är hyperlipidemi. Därför, tidig diagnos och förebyggande av hyperlipidemi kan minska minst 6 miljoner dödsfall varje år i hela världen.

Hyperlipidemi är en systemisk sjukdom i vilken plasmalipider, fosfolipider och icke-lipidated fettsyror är förhöjda i blodfetter. Hyperlipidemi är den ”skyldige” leder till koronar hjärtsjukdom, cerebrovaskulär sjukdom, hypertoni, diabetes, fettlever och metabola syndromet. Hyperlipidemi kan minska människors motstånd; skada kranskärlen, form ateroskleros; kalcium förlust och osteoporos; skador på leverfunktionen, vilket leder till cirros och andra sjukdomar, kan sägas vara en one-shot rörelse. De statiner som cirkulerar på marknaden för behandling av hyperlipidemi kräver långvarig medicinering. Även det kan minska lipider ett tag, har det stora biverkningar, vilket inte bara minskar kurativ effekt, men också är mycket skadligt för sin egen hälsa, och ger också en viss ekonomisk börda.

Amerikanska Center for Human Nutrition hittade det kanelsyra kan avsevärt minska blodsocker, kolesterol och triglycerider. Det har en insulin-liknande funktion i kanelsyra, som kan reglera blodsocker, ta bort onda kolesterolet i blodet och lägre fetthalten i blodet. Det är en bra medicin för giftfri lipidsänkande. Efter upprepade forskning fann Hunan Institute of Biology att användningen av kanelsyra som råvara är verkligen en perfekt terapeutiska läkemedel för att minska blodfetter, vilket bevisar upptäckten av amerikanska Center for Human Nutrition Research. Och den innehåller specialeffekter såsom lipidsänkande, levern-skydda och hjärtat-skydda droger, vilket gör kanelsyra en ny värld och helt ersätter statiner som är internationellt förbjudna med biverkningar.

Kanelsyraär också ett utmärkt läkemedel mellanliggande för beredning av läkemedel för smärtstillande, bakteriehämmande, choleretic, vita blodkroppar, anti-oxidation och immunitet förbättring. Med den omfattande forskningen inom medicin, kommer kanelsyra också vara känd av fler och fler människor.