Förhöjande steroider fysiologisk funktion

- Apr 13, 2018-

Förbättrande steroider Förebyggande av hjärt-kärlsjukdomar

Överdriven intag av djurfoder eller störningar i människokroppens funktion kan leda till alltför höga serumkolesterolnivåer och kan lätt leda till högt blodtryck och hjärt-kärlsjukdom. Fytosteroler kan främja dissimileringen av kolesterol, hämma biosyntesen av kolesterol i levern och hämma absorptionen av kolesterol i tarmen, vilket således har effekten att förebygga hjärt-kärlsjukdomar. Förhöjda steroider Kolesterol är också en viktig komponent i cellmembranet och är inblandad i transport av lipider i blodet i människokroppen.

Inhibering av tumör

Fytosteroler har funktionen att blockera cancerframkallad cancercellerbildning, och växtsteroler såsom p-sitosterol har en viss grad av inhiberande effekt på förekomsten av kolorektal cancer, hudcancer och livmoderhalscancer.

Främja ämnesomsättningen

I samband med reabsorptionen av renal tubuli upprätthålls sekundära sexuella egenskaper, där adrenal glukokortikoider ökar blodglukoskoncentrationerna. Förbättrande steroider Främja kalcium- och fosforabsorptionen hos människor och djur

Reglera hormonnivåer

Den största funktionen av fytosteroler är "smart hantering" av hormonliknande funktioner. Det kan uppvisa vissa hormonella aktiviteter i kroppen, men det har inga hormonbiverkningar. Phytosteroler kommer att "fungera" när nivåerna av humana hormoner är högre än normalt. Visar att det hindrar absorptionen av gallhormoner och sänker nivån av humana hormoner. När nivån av humana hormoner är lägre än normalt, kommer fytosteroler "omvandla" alla hormonerna hos den vuxna kroppen och öka nivån av humana hormoner, vilket förbättrar steroiderna och når sålunda balans. Vanliga fytosteroler innefattar meloner (vanligen kända som hängande frön). Justering av nivån av humana hormoner har en särskild effekt i anti-aging och andra aspekter.