Bodybuilding Steroider Mycket Respektive

- Apr 10, 2018-

Från den gyllene åldern av kroppsbyggnad fram till idag använde alla professionella kroppsbyggare anabola steroider för att nå sin superhuman storlek. På 1970-talet var anabola steroider inte ett kontrollerat ämne, så kanalerna för att få det var också bredare. Därför hade alla kroppsbyggare en "rättvis konkurrensmiljö" och vid den tiden mycket om sportetik. Ingen av tvisterna har dykt upp. Därför har de flesta människor stor respekt för dessa läkemedel, övervakar de använda doserna och studerar livscykeln.

De flesta cyklerna är korta och varar i 8-12 veckor. Kroppsbyggande steroider

Under denna tid kommer några relativt långa esterkedjansinjektionssteroider inte att nå den optimala koncentrationen för syntes inom några veckor. Vid den tiden skulle många människor dosera pyramiderna upp och ner i en cykel.

Minns att tillväxthormon (hGH) borde vara väldigt dyrt och hade få kanaler vid den tiden, och ingen forskning på den tiden visade att hGH kunde hjälpa muskeltillväxt, kroppsbyggande steroider

och hGH blev bara populär i Dorian Yates tid. Insulin har inte något precedent för användning, och peptiderna är ännu mindre.

Dessutom, förutom anabola steroider, kroppsbyggande steroider

Clenbuterol och sköldkörtelläkemedel (T3) var också mer utbredda för att förbereda CYCLE.

Med tanke på detta i själva verket i guldåldern var spelarens dos faktiskt liten, Bodybuilding Steroids

och en sådan cykel på den tiden gav idrottarna en hel del framsteg. Daika och nandrolon fenylpropionat var idrottarna. Sammensättningarna verkar inte vara massivt skadade, och användningen av Dali och Healing Dragons under hela cykeln stiger också vildt på idrottarens styrka och breddgrad.

Det sägs att koncentrationen av steroider vid den tiden var mycket högre än idag, Bodybuilding Steroids

så att funktionen att minska fett och skydda musklerna med 2 ml metolinolon varje gång måste vara mycket bra. Tillsammans med senare Clenbuterol och T3 kan tidens idrottare ge den bästa konkurrensstatusen när de äntligen kom på scenen.