Kroppsbyggande steroider ökar styrka och omkrets

- Apr 10, 2018-

Stanozolol (Winstrol) är en populär oral steroid som tillhör 17-aa-klassen. Dess syntes har starka manliga hormoner och lite vattenlagring. Det metaboliseras genom levern. Kroppsbyggande steroider Om det används överdrivet, kommer det att vara giftigt för levern, och det finns få rapporter om andra biverkningar. Om det används med Primobolan kan depot användas för att minska fett, och testosteron kan öka styrkan och omkretsen. Det är väldigt mycket om kvinnor kroppsbyggare. Den vanliga användningen av Winstrol-muskler blir mycket svår, och ju bättre efter cykeln kan inte sparas. Idrottare fann att injektionen av Winstrol var effektivare än oral administrering, Bodybuilding Steroids och den vanliga dosen var 20-50 mg dagligen. Kvinnor 8-10 mg dagligen.

Idrottare brukar använda den för att öka muskelstyrkan och breddgraden, lagra mindre vatten, och få kvinnor reflekterar det.

Fyra testosteronblandningar (30 mg propionat, 60 mg fenylpropionat, 60 mg isokaproat, 100 mg dekoat), oljiga injektioner. Testosteron är blandad, och de fyra drogerna har olika tidsutrymmen och kan användas i kroppen under lång tid. Även om det är ett manligt steroidhormon men har en stark anabole effekt, skiljer sig den från andra testosteroner såsom cypionat, enantat, omnadren. Mindre vatten, få kvinnor reflekterar. Kroppsbyggande steroider Så vissa idrottare använder det också i den fettreducerande cykeln för att få mer muskler utan att ta vatten. Den vanliga dosen är från 250 till 2000 mg per vecka. Även om det är mycket säkert, om mängden är mycket hög kan vissa biverkningar inträffa. Om det finns mer än 1000 mg per vecka är det bättre att ha Nolvadex eller Proviron till hands. Kroppsbyggande steroider och Omnadren kommer att hämma självtestosteron, så det är också nödvändigt att använda HCG eller Clomid efter cykeln. Sust 250 är en bra bassteroid i cykeln och brukar användas med oralt läkemedel Dbol, Anavar, Bodybuilding Steroids Anadrol under muskelbyggnadscykeln. Används med Parabolan, Masteron och Winstrol för att öka muskelfastheten och god upplösning.

Testoviron Depot heptanoat

Det är en oljig långverkande testosteron som används allmänt av idrottare. Det är långsamt att släppa, det kan ta upp till två veckor, så det behöver bara injiceras en gång i veckan. Mängden 200 --- 1000 mg liknar den för cypionat, men cypionat är svår att hitta. Kroppsbyggande steroider Det har starka manliga hormoner, så det har relativt fler biverkningar. Speciellt när dosen är stor är akne, vattenförvaring, kroppsbyggande steroider kvinnors respons, håravfall etc. inte särskilt giftiga för levern. Dess effekt på muskel tillväxt och krafttillväxt är mycket uppenbart. Den är lämplig för kombination med Deca, Dbol, Ganabol, etc. Det kan göra dig väldigt stor.