Vad ska du inte göra om du övar

- May 29, 2018-

Vad ska du inte göra om du tränar i gymmet?

960-700.jpg


Vad ska du inte göra om du tränar i gymmet? Ta med råd om att ta proteiner och andra vitaminer, och om det är dåligt eller bra för kroppen.


Jag ska lista några av de vanligaste misstag jag ser ofta.


1. Var är arbetsetiken?


Det här är en stor.


Jag ser det igen och igen; killar är inte bara villiga att sätta i tillräckligt med arbete i gymmet för att verkligen se vilka resultat de vill se.


Alla dessa "45 minuters" träningstrender och rädslan för överdrift har helt dödat människors vilja att sätta in det nödvändiga arbetet.


Arnold brukade träna två gånger om dagen i timmar varje session. Ja, självklart var han på prestationshöjande droger, men det berättar fortfarande om vad som krävs för att bygga en världsklass fysik.


Även om du är en naturlig kroppsbyggare som jag, kan du fortfarande träna flera timmar om dagen och till och med två gånger om dagen! Det är inte överträning, det kallas arbete och liv.


Ja, det finns en gräns för hur mycket du kan träna och hur många dagar i följd du kan träna två gånger om dagen i rad, men MY POINT är att de flesta människor sätter igång för lite arbete.


Du kan till exempel träna de små muskelgrupperna som biceps, delts, kalvar, underarmar mm 3 till 5 gånger per vecka. OCH det är inte överträning.


Människokroppen kan ta ett bra slag, och de flesta underskattar bara deras potential ... / rant


2. Hämta H * LL!


Få h * ll varifrån?


Utan din komfortzon !!


Detta är en av de viktigaste sakerna som kommer till progression och att bygga muskler. Kanske den viktigaste.


Det tog mig år att fullt ut förstå detta koncept, men när jag gjorde mina resultat himmelriktade.


DU måste ge din kropp en anledning att byta.


När du tränar måste du ständigt trycka dig så långt bort från din komfortzon som möjligt. '' No pain no gain '' citationstecken borde tatueras till allas hjärna.


Till exempel, när du gör en uppsättning Barbell Curls med en vikt som du kan utföra runt 10 reps. De första 1-9 repsna gör ingenting för din biceps utveckling. Repsna från 9-15 är den som då bygger muskeln.


Hur kommer du till 15 när du bara kan få 10? Du använder lite momentum (fuska krullningar) eller få din vän att hjälpa dig. Se också till att använda den negativa delen av repet genom att sänka vikten verkligen långsamt.


Och du gör det varje gång du tränar. Varje övning du gör.


Din kropp förändras inte om du inte ger det anledning att byta ...


3. Vad gör du?


Många människor tränar med helt ineffektiva träningsprogram och använder många fel övningar under träningen.


Exempel: När de flesta tränar bröstkorgen, fokuserar de 80% av sina träningspassar på nedre bröstet, gör en massa plattpressar och flugor.


Om du vill ha en snygg bröst måste du fokusera på UPPER bröstet för 70-80% av dina träningspass. Det här är det som ger dig det fantastiska utseendet på att ha väl utvecklade pecs. Vem vill ha de saggiga gorillotopparna? Jag gör inte.


Börja bröstet träning med 2-3 lutning rörelser som hantel höj press, hantel höj barbell press, lutning flugor (kabel och hantlar) och sedan flytta på plana pressar.


De flesta glömmer också att det inte tar en vecka för dina muskler att återhämta sig. De flesta tränar bara sina muskelgrupper en gång i veckan. Vad H * ll?


Minsta belopp är två gånger i veckan + de små muskelgrupperna du kan träna oftare.


4. Tålamod, ung Padawan.


Många killar glömmer att Rom inte byggdes på en dag. De träffar gymmet i 6 månader och blir sedan avskräckta eftersom deras skjortor inte är fyllda ännu.


Det är viktigt att inte bli avskräckta och vara i den för lång tid.


Konsistens är nyckeln.


När du tar konsekvent verkan mot ditt mål, kommer du att se resultaten du är ute efter.


Du ville också veta om proteiner och vitaminer.


Vitaminer är bra och du bör använda dem för att komplettera din redan hälsosamma och mångsidiga diet.


Proteinpulver är också bra att använda för att komplettera din diet. Men du måste ha en bra diet av kött och proteiner. Jag har inte använt proteinpulver i två år och jag växer konsekvent. Om du har extra pengar, varför inte.


Hoppas det här hjälper.Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com