Leveransväg för steroid

- May 29, 2018-

Leveransväg för steroid

1.jpg

DHL

DHL Express transporterar brådskande handlingar och varor på ett tillförlitligt sätt och i tid från dörr till dörr i mer än 220 länder och territorier och driver det mest omfattande globala expressnätet. Med en flotta på mer än 250 flygplan är DHL Express också en av de största flygbolagen över hela världen

DHL Parcel och DHL eCommerce tillhandahåller standard inhemska och internationella paketupptagningar, leverans- och returlösningar för företagskunder och konsumenter samt e-handelslogistik och -tjänster under varumärkena DHL Parcel för Europa och DHL eCommerce för Amerika, Asien och Stillahavsområdet, samt Mellanöstern / Afrika.

hk@chembj.com.jpg

TNT

Vid TNT förstår vi att kvaliteten på relationen med dina kunder är lika viktig som leverans av leveransen som utlovat. Vi har alla kunder men vi på TNT interagerar med människor som arbetar för kunder. Det är människor som uppskattar särskild uppmärksamhet och sant omsorg och respekt. Det skapar ett kvalitetsförhållande och lojalitet som är glädjande för alla och bra för företagen. Och det är därför vi är som vi är.

TNT.jpg


POSTEN

United Parcel Service, Inc. (UPS) är världens största paketleveransföretag och en leverantör av lösningar för supply chain management. [4] Det globala logistikbolaget har huvudkontor i Sandy Springs, Georgia, som ingår i storstadsregionen Greater Atlanta. UPS levererar mer än 15 miljoner paket per dag till mer än 7,9 miljoner kunder i mer än 220 länder och territorier runt om i världen.

ups.jpg

EM S

China Postal Express & Logistics är huvudsakligen verksamt inom inhemsk express, internationell express, kontraktslogistik och LTL. Inhemsk och internationell express ger premium, standard och ekonomisk fraktprodukter när det gäller leveranstid, och driver även vissa mervärdestjänster som COD. Kontraktslogistik täcker den övergripande processen med leveranskedjan, inklusive lagring och transport. Företaget har världsberömda varumärken "EMS", och ledande inhemska logistik varumärke "CNPL".

EMS.jpg

Kina Post Mail

Kina Post är den officiella posttjänsten i Kina. Det är den mest laddade posten i världen. China Post erbjuder ett brett sortiment av posttjänster, inklusive brev, paket, tidningar och tidskrifter, frimärken, hantering och informationsverksamhet.

China Post-funktionerna omfattar tillhandahållande av offentliga tjänster i samband med leverans, sortering, sändning och leverans av både inhemsk och internationell post. För att optimera processen i landet skapade mer än tvåhundra post sorterings- och bearbetningscentraler, varav de största ligger i Shanghai och Beijing. Flygplatser i dessa städer levereras till större delen av internationella paket till deras vidare transport.

 China Post Mail .jpg

Hongkong Post

Central Mail Center i Kowloon Bay var fullt uppdrag i oktober 2014. Det sammanslagnar International Mail Center i Hung Hom och sorteringskontoret vid General Post Office i centrala till en enhetlig postanläggning. Central Mail Center antar en grön byggdesign, med avancerad postutrustning, vilket bidrar till ökad driftseffektivitet.

Med tanke på deras servicebehov kommer Hongkong Post att fortsätta att tillhandahålla ett brett utbud av produkter och tjänster till allmänheten och företagskunder i enlighet med uppdraget att "knyta människor, leverera affärer".

Hongkong Post.jpg

FedEx

Spåra status för ditt paket på fedex.com med ditt spårningsnummer och leta efter beräknad leveransdatum. Vi kan inte ange en exakt leveranstid. Leveranser sker vanligen under normala öppettider och beror på vald tjänst.

Om du inte har ditt spårningsnummer kontaktar du avsändaren för att få spårningsnumret. FedEx kundtjänst kan hitta din leveransinformation om du inte kan få ditt spårnummer från avsändaren.

fedex.jpg