Säker leverans till Storbritannien

- Jun 11, 2019-

100% säker frakt till Storbritannien (Europa) med 2kg Tetracaine pulver

Kort introduktion av STORBRITANNIEN:

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland
Förenade kungariket Storbritannien och Nordirland. De brittiska öarna ligger i nordväst om den europeiska kontinenten, omgiven av norra havet, den engelska kanalen, Keltiska havet, Irländska havet och Atlanten.

Säker leverans till Storbritannien:

Safe delivery to UK

Förenade kungariket är ett öland i Västeuropa som består av England, Wales och Skottland på ön Storbritannien, Nordirland på nordöstra Irland och en serie anslutna öar. Förutom fastlandet har det också 14 utomeuropeiska territorier, med en total befolkning på över 66 miljoner, varav den största etniska gruppen är engelska (angelsaxen), står för 83,9% av den totala befolkningen.
Den härliga revolutionen från 1688 upprättade en konstitutionell monarki. Från 1760-talet till 1830-talet blev det första landet i världen för att slutföra den industriella revolutionen och dess nationella styrka växte snabbt. Från 1800-talet till början av 1900-talet styrde Storbritannien territoriet som spänner över världens sju kontinenter, vilket var det mäktigaste landet och det första största kolonialska riket i världen vid den tiden. Dess koloniala område var lika med 111 gånger fastlandet, känt som imperiet där solen aldrig sätter. Victory uppnåddes i båda världskrigen, men landet blev dåligt skadat. Under andra hälften av 20-talet kollapsade det brittiska imperiet och den kapitalistiska världshegeminien ersattes av Förenta staterna. Storbritannien är fortfarande en stor makt med stor påverkan runt om i världen.
Storbritannien är ett högt utvecklat kapitalistiskt land och en av de fyra största ekonomierna i Europa. Dess medborgare har en hög levnadsstandard och ett bra socialförsäkringssystem. Som ledare för Commonwealth, en medlem i gruppen av sju och en grundare av Nato är Storbritannien också en av de fem permanenta medlemmarna av FN: s säkerhet råd.