Produktkontrollsystem

- May 30, 2018-

Produktstyrningssystem (Kvalitet är vårt huvudmål)

hk@chembj.com 4.jpg

Säker i kvalitet betyder att vi ska se till att vår kvalitet uppfyller kundens behov.


Oavsett Raw Steroid Pulver för kroppsbyggare och fitnessfreak, eller Pharmaceutical Raw för kroppsbyggande entusiaster, är vår prioritering att uppfylla säkerhetsgränsen och överstiga kvalitetsnormerna.

De viktigaste parametrarna för produkttest är listade nedan:

· Noggrann komposition

·Renhet

· Löslighet

·Stabilitet


Q / A-system

hk@chembj.com3.jpg

Vi är involverade i tillverkning, export och leverans och handel med ett brett sortiment av kemikalier av hög kvalitet, såsom steroidpulver, sarmpulver, antiestrogenhormon, estrogetn, etc.

Vår fabrik täcker ett område på 33500 kvadratmeter med avancerade kemiska instrument och teknikutrustning, såsom HPLC, GC och UV.

Komplett Q / A systerm för att säkerställa att alla produkter kommer att säljas först efter godkännande av kvalitetsprovet.

Vi accepterar provorder, och du kan också göra ett tredjepartstest för att se kvaliteten.


OEM / ODM

hk@chembj.com2.jpg

Vi presenterar dig de bästa och mest effektiva recepten för de vanligaste steroiderna. Dessutom är allt material du behöver för att laga steroider tillgängligt från oss. Såsom: Vakuumfilter, Sterilfiltreringsmaskin, Steroidfiltrering, Anpassad Tunn Hård Gelatin Capsule, Sterila Injektionsflaskor för Injektion, Fyllningsmaskin för Vätska, 0,22um Sprutfilter, Tabletmaskin (Papperspressmaskiner), Flip Off Cap Crimper, Etiketter och så vidare på.

Alla produkter produceras i Aseptic Laboratory under GMP-förhållanden. Högsta kvalitet garanteras. Dina produkter kommer att testas igen och igen innan det är paketet och skickas sedan till din hand.


FoU-system

hk@chembj.com 1.jpg

Vi har tillstånd för export och import av biokemiska, finkemikalier, läkemedel och dess mellanprodukter. Och vi har redan gjort länge samarbete med flera universiteter, såsom Wuhan University, Hubei University of Chinese Medicine etc.

För att ytterligare utveckla marknaden söker vi samarbete med tillverknings- och handelsorganisationen runt om i världen för att skapa en framgångsrik framtid.