Våra fördelar

- May 31, 2018-

Varför samarbeta med oss?

wordwide.jpg

Shenzhen Sendi Bioteknik Co, Ltd är en känd läkemedelsproducent, som specialiserar sig i rå steroidpulver i Kina. Det är inte bara den ledande tillverkaren av steroider pulver och farmaceutiska råvaror i centrala Kina men exporterar också över hela världen. Alla pulver levereras direkt till fabriken.

Våra produkter har exporterats till Tyskland, Norge, Polen, Finland, Spanien, Storbritannien, Frankrike, Ryssland, USA, Brasilien, Mexiko, Australien, Japan, Korea, Thailand, Indonesien, Uruguay och många andra länder. Månadsutgången är över 100 kg. Vi uppskattar ett stort antal lojala kunder som tjänstgör på gymfält, idrottare, sjukhus, kliniker och så vidare.
Toppkvalitativa produkter med mest konkurrenskraftiga priser. Gratis prover är tillgängliga. Flexibla och ouppnåeliga betalningsvillkor. Exklusiv kundservice och 24/7 online, snabb och tillmötesgående service.

 

Fullständig beställningsprocess:

Så här arbetar vi:

För att beställa, efter att vi har gjort en överenskommelse, kommer vi att begära en betalning i förskott.

När det är klart, kommer vi att kunna börja behandla din beställning för förpackning samma dag om beställningen placeras före 4 pm.

Efter att ha förpackat beställningen kommer en bild att erbjudas för att berätta varifrån produkten är beställd. Beställningen överförs till fraktbolaget inom 1 eller 2 dagar efter beställningen. Spårningsnummer kommer att ges när vi hämtar det från fraktbolaget.

När paketet passerar tullen, kommer paketet att levereras av ditt lokala postkontor. Signaturen kommer att bli bra om paketet har passerat tullen.

VIKTIG:

Till USA Vi ombesörjer gratis två gånger om ditt paket blir beslagtaget.

Till andra länder ombesörjer vi gratis en gång om ditt paket får beslag.

Om du väljer att inte skifta om resetpaketet inte gick igenom igen, kommer ingen återbetalning att göras.


Vi förbereder paketet inom 1 arbetsdag efter betalning mottagen. Förpackningen brukar skickas inom 24 timmar. Förpackningsbilder kommer att tillhandahållas efter förpackningspaketet. Spårningsnummer kommer att tillhandahållas efter paketet som skickats.

Om paketet inte kan levereras eftersom du anger en fel adress, kommer vi inte att skicka eller återbetala.

** Vi är inte ansvariga om du slänger dina produkter eftersom du inte hittar dem i vår smyg. Om du inte hittar dina produkter, vänligen maila oss och vi kommer att berätta var du hittar dem.

Leveranstid:

Se till att du läser och förstår följande om frakt, om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

Vi förstår leveranstiden är oerhört viktigt för dig, när du betalar är det naturligt att vara bekymrad över frakttiden och spårningsnumret. Vi ger alla detaljer om vår frakt om du har och frågor / frågor.

De varor vi levererar är flytande / pulver och det är medicin. Internationella rederier och tullar har alla sorters strikta regler och gränser för sådana varor. För varje försändelse finns det två tullar som det behöver gå igenom (export från Kina och importera till ditt land). Så våra paket måste gå speciella vägar för säkerhet och leverans. Handeln för säker leverans är en relativt längre leveranstid än vanliga leveranser.

Vår beräknade leveranstid enligt vår verksamhet och rederiets schema.

Internationell frakt: 7-10 dagar.

US inrikes frakt: 3-5 dagar.

Australien inrikes frakt: 3-5 dagar

Vår marknadsföring (Worldwide):

1. Nordamerika: Förenta staterna; Kanada; Mexico......

2. Europa: Storbritannien, Italien, Tyskland, Spanien, Frankrike ......

3. Oceanien: Australien, Nya Zeeland ......

4. Afrika: Sydafrika, Egypten ......

5. Asien: Massachusetts; Malaysia......

6. Sydamerika: Chile ......

7. Mellanöstern: Iran ......

Våra fördelar:

1. År gammal fabrik: Sendi Biotechnology Co, Ltd är en professionell rå pulver fabrik i Kina i över 10 år, alla pulver är fabriken direkt levererar.

2. Export forceful: Våra produkter har exporterats till Tyskland, Norge, Polen, Finland, Spanien, Storbritannien, Frankrike, Ryssland, USA, Australien, Japan, Korea och många andra länder, över 100kgs varje månad.

3. Hög passning: Professionellt team speciellt för paket och leverans och stirrar på spårningskod 24hours för tullpass garanterad. 100% passerar till Storbritannien, Norge, Polen, Spanien, USA, Kanada, Brasilien; 98% passerar till Tyskland, Ryssland, Australien, Nya Zeeland.

4. Snabba leverans: De flesta pulver finns i lager. Ladda ner prov, kan skickas inom 24 timmar. Hög kvalitet, bra pris, snabb och säker leverans. Leverans med DHL, TNT, FEDEX, HKEMS, UPS, etc.

5. Flexibelt pris: En rabatt skulle ges när du gör en stor order.

6. Bra service efter försäljning: Varm eftersalsservice för dig 24/7. Någon av din fråga skulle lösas först så snart som möjligt.

contact us.jpg

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.