Hur använder man Bitcoin?

- May 10, 2018-

BitCoins med SENDI BIOTECH

B.jpg

Introduktion till BitCoins:

Det här är en online-valuta som motsvarar Western Union eller MoneyGram i den meningen att det är det primära sättet som används av Internet gör oåtkomliga, oupplösta, anonyma betalningar och inköp.

Man kan köpa BitCoin Online med hjälp av riktiga pengar väldigt enkelt, skicka dem till en annan person / företag som sedan kan konvertera BitCoins tillbaka till riktiga pengar. Det är 100% lagligt att köpa BitCoins och även de mest populära butikerna börjar att acceptera dem, men var du spenderar dem, köpte det helt oupptäckt! Stort företag som redan accepterar BitCoin inkluderar Amazon, Fiverr, WordPress och många hundratals andra: https://spendbitcoins.com/places/

Bra - så hur får jag dem?

Som du kan se ovan är BitCoins en snabbt växande valuta med tusentals butiker som accepterar dem redan, men hur får du dem och spenderar dem? Det här är en process med många leverantörer som erbjuder många lösningar och eftersom det finns så många olika sätt att förvärva BitCoins kan det vara ganska svårt att hitta den mest raka framtidsmetoden.

Championraws har undersökt alla olika tjänster och webbplatser och har hittat det mest enkla och snabba sättet. Det är med ett företag som heter CoinBase. Se guiden nedan: https://www.coinbase.com/signup

1.)
Registrera dig för Coinbase
Det här första steget är att anmäla dig till ett Coinbase-konto. Det här är snabbt och enkelt och du kan spara, köpa och sälja BitCoins direkt.

Anmäl dig här ? https://www.coinbase.com/signup
9ae0eb9d3b1c6615996994291c94d952_banner.png

2.)
Anslut ett bankkonto
När du har registrerat dig kan du ansluta ditt bankkonto som du skulle med Paypal, så att du direkt kan överföra pengar till och från BitCoins direkt till ditt bankkonto.

Lägg till ett bankkonto? https://www.coinbase.com/signup
3.)
Köp och sälj Bitcoin
Efter att du har startat ditt första köp, kommer CoinBase att slutföra din köp och lägga BitCoins i ditt CoinBase-konto. Härifrån är du redo att använda dina BitCoins och vad du inte använder kan säljas tillbaka till CoinBase och omedelbart rekryteras till ditt bankkonto!

Köp Bitcoin? https://www.coinbase.com/signup


När du beställer med Championraws BitCoin Order-formuläret om du har ett CoinBase-konto kan du omedelbart skicka pengarna så snart ovanstående är upplagt, kan beställningar placeras så snabbt som vid användning av kredit- / betalkort eller Paypal!

4.)

Bitcoin-kalkylator online> http://preev.com/

Om Bitcoin:

Bitcoin (engelska som motsvarar "digitalmynt") är en digital valuta, samtidigt namnet på det decentraliserade bokningssystemet som används över hela världen och det förenklande namnet på en kryptografiskt legitimerad uppgift av arbetskraft eller beräkning. Överföringar hanteras genom en aggregering av datorer via Internet med hjälp av en särskild peer-to-peer-applikation, så att det i motsats till traditionell bank krävs inget centralt clearinghus. Bevis på ägande av Bitcoin kan lagras i en personlig digital plånbok. Omräkningskursen för Bitcoin till andra betalningsmedel bestäms av utbud och efterfrågan.

Bitcoins betalningssystem beskrevs först 2008 under ett dokument publicerat under pseudonymen Satoshi Nakamoto. Året efter släpptes en öppen källkodsreferensprogram. Bitcoin-nätverket är baserat på en decentraliserad databas (blockchain) som hanteras av deltagarna tillsammans med Bitcoins programvara, där alla transaktioner registreras. Det enda villkoret för deltagande är driften av en Bitcoin-klient; Alternativt kan en av onlinetjänsterna användas (t.ex. för mobila enheter). Som ett resultat är Bitcoinsystemet inte geografiskt begränsat. Tillgång till Internet är tillräcklig och kan användas över gränserna.

Med hjälp av kryptografiska tekniker säkerställs att transaktioner med Bitcoins som endast gjorts av ägaren och de monetära enheterna inte kan utfärdas flera gånger. Därför kallas Bitcoin också som en kryptocurrency, även om valutan brukar referera till betalningsmedel utfärdade av stater. I tyskspråkiga medier används termen Kryptogeld också.

Ytterligare valutaenheter skapas av lösningen av kryptografiska uppgifter, den så kallade gruvdriften (gruvdrift). Denna process, som idag övervägande används för kommersiella ändamål, är mycket beräkningskrävande även med speciell hårdvara och förbrukar nu så stora mängder elektrisk energi att den därför har kritiserats från samhället. Elförbrukningen uppskattas till cirka 130 TWh år 2018, vilket ungefär motsvarar Argentinas elförbrukning.

Our Payment.jpg