Hur man förebygger steroidpostinjektionssmärta

- May 29, 2018-

Hur man förebygger steroid postinjiceringssmärta?

拼图.jpg

Hur man förebygger steroidinjiceringssmärta?


Vad orsakar (icke-infektionsrelaterad) injektionsvärk?


Först, Nedbörd av korta esterade föreningar

För det andra användes lösningsmedlen.

För det tredje, växelns koncentration.

Fjärde, injicerar för snabbt

Femte, oskuldsmuskler.

Vårt laboratorium tar injiceringssåren allvarligt, så använd de mycket korrekta recepten (som har testats) för att undvika smärta. Lösningsmedlen och bäroljorna är alla medicinska. Med tanke på den särskilda personliga konstitutionen kan vårt laboratorium skräddarsy steroidoljorna som ditt sinne. Dessutom kan vi också göra etiketterna för distributörer eller laboratorier.


Hur man lagar steroider för att undvika injektions smärta


Först, Nedbörd av korta esterade föreningar

Ju kortare en ester desto mindre löslighet finns i olja. Detta kräver högre koncentrationer av BA för att förhindra att föreningen "kraschar" ur lösningen. När oljan injiceras absorberas BA från oljepåverkets plats. Detta orsakade den aktiva föreningen att fälla ut fina kristaller i muskeln. Uppkomsten av denna smärta är ofta 4-12 timmar efter injektionen och kännetecknas av hård, röd, svullnad på injektionsstället.

För att förhindra detta krävs ytterligare ett lösningsmedel, bensylbensoat. BB bibehåller lösligheten hos den esterbundna föreningen förbi punkten vid vilken BA har avlägsnats, förhindrande av kristallinfällning. De flesta personer lägger inte till detta på sina blandade oljor på grund av den högre kostnaden. Om det tillsätts vid ungefär 20 volymprocent kan du förhindra de flesta associerade korta esterns smärta.


För det andra användes lösningsmedlen

Benzylalkohol (BA) används för att öka lipidlösligheten hos esterförenade föreningar och för att förhindra bakterietillväxt i oljan. De flesta använder överflödig BA eller bara BA som samlösningsmedel på grund av det blygsamma priset. Tyvärr kan det orsaka förstöring av celler och signifikant lokaliserad smärta och inflammation. Obehaget kännetecknas av en ganska snabb start av ett smärtfritt, rött, svullet område.

Detta kan förbättras genom utspädning av föreningen med steril skärolja (grapsfrö, bomullsfrön, sesamfrön). Ett förhållande 1: 1 fungerar ofta bra.


För det tredje, växelns koncentration.

Per ovan, Lång ester = hög löslighet, kort ester = mindre löslighet. Läkemedelshormon av humanklass doseras nästan aldrig högre än 200 mg / ml för långa estrar (cypionat). För att öka koncentrationen krävs en större mängd BA som ett samlösningsmedel. Detta kan resultera i en liknande reaktion på det som orsakas av korta estrar med smärta och svullnad, eftersom BA absorberas och lösligheten minskar och utfällning sker.

I det här fallet behöver du inte det extra samlösningsmedlet (BB, men det hjälper fortfarande!). I stället kan du helt enkelt späda blandningsoljan med steril skärolja för att sänka koncentrationen inom lösligheten för den estern.

1.jpg

Hur förhindrar smärta före injicering?

1. Klipp dina skott 50:50 med sterilfiltrerad olja.

Om du vill använda 50 mg testosteron propionat, och du har 100 mg / ml testosteron propionat, dra 0,5 ml av testproppen och 0,5 ml sterilfiltrerad olja för att skjuta 1 ml 50 mg / ml testosteron propionat. Detta är det bästa sättet på # 1.

Stör inte med b-12, dess vattenbaserade - absorberas så snabbt det kommer att ha liten eller ingen påverkan.


2. Innan du skjuter kan det hjälpa till att värma din utrustning lite (speciellt suspensioner).

Du kan lägga in flaskan i handfatet och låt varmt vatten springa över flaskan i 2 minuter och skaka väl. Detta kommer att sänka oljens viskositet och göra det lättare att dra in i sprutan.


3. Injicera långsamt, ta 30 sekunder per ml. Använd en 25 g stift för att injicera, så det tvingar dig att röra sig långsamt. Och reducerar injektionsvolymen för enstaka platser och sprider injektionerna mellan flera ställen.

4. Om inget av dessa arbeten skulle du kunna ha smutsiga redskap. Det är möjligt att det kan vara partiklar (även om bakteriostatiska) i redskapet som inte orsakar infektion, men orsakar fortfarande smitta på plats som gör det genom ett filter.


Hur man hanterar smärta en gång har det?

Det värsta du kan göra är isen. Kall hjälper kristallerna att falla ur lösningen / suspensionen.

Det är okej att ta lite ibuprofin för att minska svullnaden och hjälpa till med smärta.

Också i ett badtunna, eller jacuzzi, eller varmt bubbelbad hjälper smälta kristallerna ner. Att använda en värmepanna kan också hjälpa till.


Vårt laboratorium tar injiceringssåren allvarligt, så använd de mycket korrekta recepten (som har testats) för att undvika smärta. Lösningsmedlen och bäroljorna är alla medicinska. Med tanke på den särskilda personliga konstitutionen kan vårt laboratorium skräddarsy steroidoljorna som ditt sinne. Dessutom kan vi också göra etiketterna för distributörer eller laboratorier.


Om du behöver kvalitetsprodukter och snabb leverans behöver du inte gå någon annanstans,

bara kontakta oss och vi tjänar dig mycket bättre än någon annan.

1509764435(1).jpg