Hur man gör oljeinjektioner

- Jun 20, 2018-


Hur man gör oljeinjektioner?


1. Montera dina material

hk@chembj.com .jpg


Bärarolja

spruta (vilken storlek som helst)

Bensylbensoat (BB)

Bensylalkohol (BA)

Steril glasflaska (vilken storlek som helst)

nålar

Termometer

Steroidpulver

Steril Spruta filter .22um

Digitala skalor som mäter till 01g

Det är viktigt att ha allt du behöver till hands, det bästa sättet att laga mat är att göra allt snabbt. Detta förhindrar fluktuationer i temperatur och överdriven oxidation av dina föreningar - båda tillåter föreningen att nå sin stränga potential och många "kockar" tillåter inte detta. Ställ in ditt vattenbad genom att koka vattenkokaren och tillsätt en 2-3 cm kokande vatten i en panna eller liknande behållare - arbeta snabbt från denna punkt så att vattentemperaturen inte faller för mycket. 150f är idealisk för temperaturen på detta vatten men det är inte särskilt viktigt.


2. Välj r ecipe

Beroende på vad du planerar att göra väljer du rätt recept och justerar om det behövs. Väg lämplig mängd steroidpulver i glasbägaren och tillsätt sedan rätt mängd bensylalkohol enligt receptet du använder. I detta exempel används följande recept: -


50 ml Trenacetat 5g Trenacetatpulver

1 ml BA

10 ml BB

35 ml Druvfröolja

hk@chembj.com.jpg


3. Upplösning och uppvärmning.

Lägg bensylbenzoatet i enlighet med receptet du använder och placera glasbägaren i vattenbadet, sitter kraftigt tills pulvret är helt upplöst (inga korn i botten).

hk@chembj.com  .jpg


4. Lägg till bäraroljan.

När du är helt upplöst tillsätt den uppvärmda bäroljan (Grape-Seed oil reccomended) och rör under uppvärmning tills alla "Hormon Swirls" är borta, ta bort från värmen.

Trenacetat 100 mg

tren-acetate-100mg.jpg


5. Filtrering

Rita in blandningen i sprutan du kommer att filtrera med, ta bort 0,22um steril syrgasfiltret från förpackningen och fixa den gröna nålen till den mindre sidan och applicera sedan på sprutan. Torka toppen av den sterila ampullen med en alkoholpinne och sätt in en grön nål i den och sätt sedan nålen i fästfiltret i injektionsflaskan:

8.jpg

Injicerbart Trenbolonacetat


Hur steril spruta filter?

filter.jpg


Du har nu framgångsrikt avslutat processen med att producera hormoner. Det är en väldigt rakt framåtgång och kräver ingen expertis. I detta exempel Trenbolonacetat.


5.jpg