Hur domar om du får kvalificerad steroid

- May 29, 2018-

Hur domar om du får kvalificerad steroid?

Trenbolone Acetate.jpg

Hur domar om du får kvalificerad steroid?


Många människor störs om att de inte har någon möjlighet att identifiera huruvida steroiden får är kvalificerad. Och våga inte börja en ny källa.


Här presenterar jag somways för dig. Du kan välja det sätt som passar dig.


Nr.1 Gör Labmax test. Men det här kan bara visa dig det du får är vad det hävdade vara. Det är emellertid inte möjligt att visa steroidens kvalitet alls.


Nr.2 Gör massspecifikation eller HPLC. Men många har inte tillgång till ett laboratorietest och det är lite dyrt och tar tid. Inte praktiskt för de flesta kunder.


Nr.3 Gör blodprovstest. De flesta skulle tro att det här är det bästa sättet att räkna ut produkterna bra eller inte. Och det är inte svårt eller dyrt för de flesta steroidanvändare. Det visar dessa siffror mycket tydligt. Förutom vissa undantag och olika orsaker påverkar resultatet av blodprovstest ett relativt bra sätt att visa är steroidkvalificerad.


Men det finns andra sätt att känna till eller känna till om steroiden är bra.


Man kan känna förändringen på kroppen när man tar steroid. När t ex testosteroncykel kan man känna sig som dagarna fortsatte, armar, bröstben alla stannade pumpade som bara gjorde en total kropp superuppsättning, eller för dem under bulking cykeln, kan de känna att få några fina pumpar, bra träning, och verkar som att väga mycket mer också. Också mycket uppenbarligen vikt ups.


För de andra kan biverkningen också vara ett gott tecken. Låt oss ta Trenbolone Acetate som ett exempel. Vissa kan drabbas av allvarliga dåliga sidor av trenbolon som svår tränhosta, tren-svettningar, sömnlöshet. Ökad aggression och irritabilitet. Men för vissa människor kan biverkningen inte vara så uppenbart som de andra får. Man kan lida av en eller två sidor snarare än alla. Så biverkningen kan inte vara den enda anledningen att se till att vädret steroiden du tar är bra eller inte.


Om man inte eller inte kan göra något test, är det enklaste sättet att hitta förändringar i din kropp såväl som det goda tecknet på viss biverkning.


Vi lovar vad vi tjänar är 100% som vi sa. När vi är vår klient, kommer vi definitivt att ordna från oss och bli våra vanliga kunder.

 6.jpg