Hur fungerar GHRP & GHRH

- May 29, 2018-

Hur arbetar GHRP & GHRH?

GHRP-6 10MG .jpg

Hur arbetar GHRP & GHRH?

Växthormon (GH) Frågor

-Vad är tillväxthormon?

-Hur fungerar växthormon?

-Hur frigörs naturligt tillväxthormon?


Vad är tillväxthormon?

Syntetisk tillväxthormon (Somatropin) är ett konstgjort skapat hormon (består av en sekvens av 191 aminosyror) som är identisk med den som finns hos människor. Några vanliga namn på syntetiskt tillväxthormon inkluderar: Genotropin av Genentech, Humatrope av Eli Lilly, Nutropin av Genentech och Saizen av Serono. Medan många företag kan generera tillväxthormon, är inte alla företag kapabla att skapa den korrekta strukturen som är identisk med naturligt förekommande tillväxthormon. Strukturen bestämmer styrkan med vilken tillväxthormonmolekylen binder till en receptor som i sin tur påverkar "styrkan" av händelserna som leder till proteintransskription, metabolism, skapande av IGF-1 etc. Det är denna inkonsekvens som delvis står för skillnaderna i effektiviteten hos olika producerade syntetiska tillväxthormon. Syntetiskt tillväxthormon är inte riktigt sant eller naturligt tillväxthormon. Det tillverkades i ett laboratorium och inte av din hypofys.

Naturligt producerad tillväxthormon produceras i den främre hypofysen. Den består av en blandning av aminosyror, varav de flesta är 191 aminosyror.


Hur fungerar tillväxthormon?

Tillväxthormon i kroppen frigörs på ett pulserande sätt. Det har visats att detta mönster främjar tillväxt. Hypofysen kan snabbt syntetisera mycket stora mängder tillväxthormon som det lagrar både i färdig och oavslutad form. Vuxna upplever sällan tillväxthormonpulser som fullständigt bryter ner dessa butiker. När vi blir äldre förlorar vi inte förmågan att skapa och lagra stora mängder tillväxthormon, utan vi upplever en minskad förmåga att instruera deras frisläppande. Tillväxthormonpulsmätningen mäts i en våg där tråget är "off" eller icke-utsöndring av tillväxthormon och cresten är "på" eller högsta punkten vid tillväxthormonsekretion.

Volymen av tillväxthormon som frigörs i kroppen kan inte ordentligt jämföras med administrering av syntetiskt tillväxthormon av det skälet att en uppsättning beteendeegenskaper som hör samman med naturligt tillväxthormon skiljer sig från de som är syntetiska tillväxthormon. Att försöka hitta ett naturligt tillväxthormon till ett syntetiskt tillväxthormonekvivalens är därför inte särskilt produktivt eftersom det i slutändan är det som förmodligen är viktigast: mängden och kvaliteten på intracellulära signaleringshändelser och graden till vilken tillväxthormon stimulerar autokrin / parakrin (lokalt producerad / lokalt använd) muskel-IGF-1 och efter-övning dess splitsningsvariant MGF.


Hur frigörs naturligt tillväxthormon?

Växthormonfrisättning i hypofysen beror på 3 faktorer:

1. Somatostatin som är det hämmande hormonet och ansvarar i stor utsträckning för skapandet av pulsation.

2. Växthormon frisättningshormon (GHRH) som är det stimulerande hormon som är ansvarigt för att initiera frisättning av tillväxthormon.

3. Växthormon som frigör peptider (GHRP) som är ett modulerande hormon och i huvudsak optimerar balansen mellan "on" och "off" -perioderna av tillväxthormon.

peptide

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.