Komplett steg för steg guide för peptid nybörjare

- May 29, 2018-

Komplett steg-för-steg guide för peptid nybörjare


多肽.jpg

Peptid Guide:


1 - Du är på denna sida eftersom du har hört talas om och vill bli mer bekant med Growth Hormone Releasing Peptide (GHRP) och / eller Growth Hormone Releasing Hormone (GHRH). Dessa 2 administrerade material kan ge dig en ökad livskvalitet på sätt som anti-aging, muskulär hypertrofi, fettförlust, skador, högre bentäthet och bättre sömn.


2 - GHRP kan användas på egen hand för att öka vår naturliga tillväxthormon (GH) pulsfrisättning från hypofysen i hjärnan. GHRP doseras i samband med GHRH kommer att förstärka vår tillväxthormonfrisättning väsentligt för att få maximal nytta.


3 - Det finns olika typer av GHRH. Den enda GHRH att överväga är tetra-substituerad CJC-1295 / CJC-1295 (utan DAC) / modGRF (1-29). De är alla samma sak men med ett annat namn. De kommer i injektionsflaskor som sträcker sig i materialvikter mätta i milligram (mg) bestående av en fast frystorkad (lyofiliserad) substans.


4 - Det finns olika typer av GHRP. GHRP-6, GHRP-2, Hexarelin och Imaporelin. Skillnaderna mellan dem är styrka och biverkningar. GHRP-6 är mycket potent och gör dig ganska hungrig. GHRP-2 är potent och kan något påverka din sömn något. Hexarelin är mycket potent men du kan desensibilisera från högre doser. Imaporelin är potent med de minimalistiska biverkningarna av alla 4 GHRP: er.


5 - Peptider doseras via en vanlig 1 ml nål-spruta som är typisk för vad en diabetiker skulle använda. Det administreras subkutant (SubQ) (strax under huden i fettvävnaden), oftast runt bukregionen.


6 - Den erforderliga mängden (mättnadsdos) är 1mcg (mikrogram) per kg (kilogram) kroppsvikt. Den typiska användningen och för enkel mätning är 100mcg modGRF (1-29) och / eller 100mcg efter eget val av GHRP. Lägre doser leder helt enkelt till mindre GH-frisättning på grund av en något svagare GH-puls och minskar eventuella biverkningar. En högre dos kommer att ha minimal fördel och är mer slöseri med pengar än någonting annat. Men genom att säga det, desto vanligare doseras på en given dag skulle det resultera i mer frekventa pulser.


7 - Blandning (rekonstitution) den lyofiliserade produkten i sina flaskor med Bacteriostatisk Vatten (BW) kan ta lite att bli van vid. Tanken är inte att lägga till för mycket utspädning. Typisk tumregel är att tillsätta 0,5 ml BW till 1 mg Peptid. Så en 2 mg flaska ska rekonstitueras med 1 ml BW. 5mg med 2,5mL, 10mg med 5ml, etc. Sprida BW längs flaskans insida på ett jämnt kontrollerat sätt, var försiktig så att inte blandningen blandas för mycket. Det kommer att lösa sig och bli tydligt. Du kan rulla injektionsflaskan försiktigt mellan fingrarna eller händerna, men skaka inte det för att lösa upp det. Rekonstitueringen är ok att dras när den är helt upplöst.


8 - På en 1mL nål finns det antingen 50 fältmarkeringar från 0-100, hoppar över varje udda nummer ELLER 100 internationella enheter (IU). En dos på 100mcg ligger halvvägs mellan 2: a och 3: e tickmark, ELLER 5 IE (om du följde ovanstående rekonstitution). Det finns inga halv tickmarkeringar. Det är OK att rita modGRF och GHRP i en nål för ett enda skott. Det är inte OK att blanda peptider i samma injektionsflaska eller spruta för förvaring.


9 - Rekonstituerad peptid bör förvaras i kylskåp för att förhindra nedbrytning. Vänster vid rumstemperatur kommer peptiden att försämras inom några dagar men hålls i kylskåpet kommer de senaste månaderna. Du kan förspända sprutor och förvara i frys om du vill, men det är mer besvär än att vara värt ansträngningen.


10 - Doser kan tas under hela dagen men inte mindre än 3 timmar mellan doserna. 1 dos om dagen är typisk för reparation av lätt skada, anti-aging effekter, djupare sömn och bättre livskvalitet. Det mest fördelaktiga skulle vara att dosera omedelbart innan du lägger dig till din dagliga sömnperiod. Sömn är den tid då vår hypofys är mest aktiv. 2 eller 3 doser per dag kommer att ge den extra fördelen av magert vävnadsbyggande och fettförlust, med tanke på att din kost består av god mat.


11 - Doser ska tas på tom mage för att dra nytta av det mesta. Detta är vanligtvis 3 timmar eller mer.


12 - Ta inte mat i mellan 15-30 minuter efter din dosering. Bästa tiden är ca 20-25 minuters markering. GH-pulser ska toppa inom ca 10 minuter efter dosering. Fetter och kolhydrater påverkar puls dramatiskt. Protein har ingen effekt på puls och du kan när som helst få en ren proteinkälla i din mage om du väljer det.


13 - Doseringstid kan vara till nytta för dina mål. För muskeltillväxt är den 2: a mest fördelaktiga tiden för dos efter träning (PWO). Bästa tiden är pre-säng eftersom sömn är när vi återhämtar och våra celler reparerar och växer. Inom 30 minuter borde vara bra men desto desto bättre. Kom ihåg att ha din måltid 20-25 minuter efter dosen.


14 - För fettförlust är din kompletterande dos 1 timme före kardioövning efter en lång fästning utan mat. Bästa tiden är efter att ha vaknat och före frukost. Under konditionsträning behåll en måttlig intensitet för mellan 30-60 minuter. 45 minuter är en bra session. Du vill inte gå för hårt eller för länge. En måttlig takt kommer att utnyttja fettsyror (FFA) i högsta möjliga takt för energi. Avstå från att äta i ungefär 2 timmar efter din träning, eftersom det här är dags att kroppen fortfarande brinner fett som bränsle. Du måste äta hela dagen för att minska risken för muskelkatabolism (nedbrytning).


15 - Dessa peptider kan användas dagligen under resten av ditt liv utan någon skada. Njut av!!!

多肽  .jpg