Blend steroider Injektioner Cykeln fungerar

- Apr 11, 2018-

Ester är en kemisk kedja som huvudsakligen består av kolatomer och väteatomer. Denna kemiska kedja är huvudsakligen kopplad till den 17: e kolatomen i sitt kroppshormon (17p). Blend steroider Injektioner Förestringen av dessa injicerade bulkhormoner är huvudsakligen för ett ändamål, vilket minskar frisättningsgraden för bulkhormonerna på injektionsstället.

Principen är att ester-baserad ester kan väsentligt minska vattenlösligheten hos steroider och förbättra lipidlösligheten hos steroider. Enkelt uttryckt, om du injicerar ett visst steroidvattenlösligt bulkhormon, såsom Testosteron Suspension, Blend Steroids Injections, kommer din injektion att absorberas och tömmas inom några timmar efter injektion, så att du måste göra många injektioner till upprätthålla en gradvis ökning av koncentrationen av läkemedel i blodet. Det här är en mycket smärtsam sak för kroppsbyggare, Blend Steroids Injections och även en stark man kan gråta.

När vi använder de estermodifierade steroiderna behöver vi inte göra en enda injektion några timmar. Vi kan injicera två gånger i veckan eller en gång i veckan. Blend steroider Injektioner Efter injektion går läkemedlet inte omedelbart in i blodcirkulationen och fungerar, men det kommer att behållas i den injicerade muskelvävnaden. Med en liten brytning av estergruppens kemiska kedja kommer det injicerade läkemedlet att absorbera lite för att komma in i blodomloppet. Cykeln spelar en stabil roll. Blend steroider Injektioner I allmänhet desto längre esterkedjan av ett läkemedel, Blend Steroids Injections, desto lägre är dess vattenlöslighet och ju längre dess halveringstid.

Bland alla anabola droger, testosteron propionat, testosteron enanthate eller blandad testosteron används för att öka muskelmassan. Jämfört med andra anabola droger är dess negativa inverkan på hälsan extremt låg. Testosteron droger är desamma som testosteronhormoner in vivo.Blend steroider Injicer Det är muskel Om de mest effektiva byggare, testosteron har en positiv effekt på sexuell lust, är kolesterol också lågt, om du kan rekommenderas att använda testosteron droger specifikt för att öka muskelstyrkan.

Om testosteron ensam inte är möjlig, har dessa läkemedel det minsta hjärt-kärltrycket i injektioner, såsom tejp, dolepolin, boldenone och metenolon. Om orala steroider behövs, ska testosteron-undekanoat, metetenolon och testosteron användas. Blanda steroider Injektioner Dessa läkemedel är inte 17aa steroider, men de ger alla steroidaktivitet, och det finns ingen annan typ av steroider som kan orsaka kardiovaskulär och leverstress, som till exempel helande drakar. Oxandrolon, kraftigt kompletterad, stanozolon.