Grundläggande steroidcykelinfo för kvinnor

- May 29, 2018-

Grundläggande steroidcykelinfo för kvinnor

889.jpg

Viktigt att komma ihåg, steroider BUILD-muskler, och är inte avsedda för fettförlust. Om du förlorar några extra pounds och toning upp är ditt mål, då finns det många produkter där ute, inriktade på att gå ner i vikt, förutom det uppenbara att göra en förändring i kost och träningsrutin.

Steroider bör övervägas när du har arbetat i minst två år eller mer och har din idealiska kroppsvikt. Då kommer några vinster från steriodanvändningen att vara ren muskler, och dina hårt intjänade pengar kommer inte att slösas bort.

En bra nybörjarecykel för kvinnor är Anavar. Anavar är en av de mildaste anabolikerna där ute, med låg androgen aktivitet. Det är känt att öka styrkan och lägga till kvalitetsmuskler. Alla kvinnor som fruktar biverkningar borde definitivt hålla fast vid Anavar. Vid en låg dos av 5 mg varje dag ser de flesta kvinnor inga dåliga biverkningar. En typisk cykel ska gå från 6-8 veckor.

Primobolan är en annan mild steroid. Det omvandlas inte till östrogen, vilket är ett plus om vattentäthet är oroande för dig. De flesta kvinnor svarar väl på en dos på 50-100 mg per vecka. En typisk tidsram för att köra detta skulle vara 8-10 veckor. Några biverkningar att se upp för är oljig hud, akne och en möjlig ökning av ansikts / kroppshår. Primobolan ger en långsam, stadig ökning i styrka och bygger kvalitetsmuskler.

Winstrol kan tas oralt eller injiceras. Winstrol ska inte användas för nybörjarcykel. De flesta kvinnor älskar antingen winny eller de hatar det. Det är ett gynnsamt läkemedel som ska användas i en skärningscykel när din diet är bra. Winstrol bygger massa och ger fantastiska styrka vinster. Biverkningar kan uppstå, och saker att se upp för är att fördjupa röst, förstorad eller känslig klitoris och akne. Kvinnor brukar ta 5-10 mg dagligen. Att hålla denna dos låg kommer att minska risken för oönskade biverkningar. Det är vanligtvis klokt att dela upp dosen under dagen, för att hålla blodnivån på en jämn bas. Med injektionen är vanligen 25 mg varje tredje eller fjärde dag en normal dosering. Kör denna cykel i 8 veckor. Kom ihåg att ta mjölktisteln, eftersom denna steroid är stressig på levern.

Deca är ett populärt steroid bland kvinnliga konkurrenter. Även om det bara är lite androgent, kan det ibland förväntas att virilisering sker. Att hålla doserna låga och övervakning av sidor kan nypa dessa oönskade sidor tidigt. Sidor kommer att omfatta överskott av ansikts / kroppshår; vissa kvinnor rapporterar däremot fall av att förlora hår. Återigen är låg dosering nyckeln. Deca är inte en snabb byggare av muskler, men långsam, gradvis förstärkare av muskel och styrka. Kvinnor bör börja på cirka 50 mg per vecka. Om virilisering överhuvudtaget är en angelägenhet, kan det vara ett alternativ att eventuellt prova den kortare skådespelaren nadrolone Durabolin.

Om du måste dabble i testosteron, då Test Prop ska vara valet. bara för att det är snabbt och snabbt i systemet. Så om några oönskade sidor dykt upp, allt du behöver göra är att sluta använda, och det kommer att bli rensat från ditt system snabbt. Det är bra att sprida injektionerna, vanligtvis med 25 mg till 50 mg per injektion varje 5 till 7 dagar. Denna cykel ska överstiga 8 veckor. Sidor att leta efter inkluderar klitorisförstoring; överflödig ansikts / kroppshår; fördjupning av röst; oljig hud; acne; och öka sexuell libido (inte en dålig sida, verkligen) Det är väldigt viktigt att övervaka dig själv när du använder test.

Kvinnor behöver inte tappa på sina cykler av steroider; När cykeln är över, sluta bara användningen (en bra fördel med att inte ha bollar).

Många biverkningar som orsakas av anabola steroidanvändning är irreversibla för kvinnor.

Se till att du har forskat och läst personliga vittnesmål innan du väljer ditt läkemedel.

950-300.jpg

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.