100% Säker frakt till Italien

- Jun 11, 2019-

100% Säker Frakt till Italien

Ansökningar om Italien:

Italiens republik Italien (Repubblica Italiana), Italien i korthet, är ett europeiskt land som huvudsakligen består av apenninhalvön i södra Europa och de två medelhavet i Sicilien och Sardinien. Det täcker ett område på 301 333 kvadratkilometer och har en befolkning på 60,8 miljoner. De norra Alperna gränsar till Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien och är omgivna av två mikrostater, SAN marino och Vatikanen.

Säker leverans till Italien av Tyskland Post:

Safe delivery to Italy

Rom, Italiens huvudstad, har varit centrum för västerländsk civilisation i århundraden. Rom gick genom tre steg: Romets regeringstid (753-509 f.Kr.), Romerska republiken (509 ~ 27 f.Kr.) och det romerska riket 27 ~ 476 f.Kr.) .Roman republikens tid fyllde i grunden utvidgningen av territoriet, blev imperietiden Medelhavet som centrum, som spänner över de tre kontinenterna i Europa, Asien och Afrika. Efter det västra romerska rikets fall i 476, Italien i 14: e århundradet blev födelseplatsen för den europeiska renässansen. I slutet av 15-talet intensifierades kampen mellan Frankrike och Spanien för apenninerna, vilket ledde till det italienska kriget som varat i decennier. Nationalismen började väckas under 18-talet. 19th century, med uppkomsten av den italienska renässansen, började riket Sardinien gradvis förena norr och söder. I 1861 upprättades Italiens rike och Rom, de papalstaternas huvudstad, erövrades 1870 för att slutföra enunionen i Italien. Efter nederlaget i världskriget II avskaffades monarkin och en republik bildades.
Italien är ett starkt utvecklat kapitalistiskt land, en av de fyra stora ekonomierna i Europa, är också en grundande medlem i Europeiska unionen och Nato, eller Schengenkonventionen, gruppen med åtta, och medlemmar av de viktiga internationella organisationer som FN, Italien har 54 UNESCO världsarvslista, är landet med världens mest världsarv, Italien är också världsledande inom konst och mode, milan är Italiens ekonomiska och industriella centrum, är mode i världen .