Testosteron Undecanoat Andriol Test U Raw Roids

Andriol / Testosteron Undecanoate 5949-44-0 Steroidhormon Pulver 1, Testosteron Undecanoat / Andriol Identifikation: Produkt till salu: Testosteron-undekanoatpulver Även kallat: Andriol, Test U, 17 - [(1-Oxoundecyl) oxi] -androst-4- en-3-on, testosteron-undecylat CAS-nr: 5949-44-0 MF: C30H48O3 ...
chatta nu

Produktinformation

Andriol / Testosteron Undecanoat 5949-44-0 Steroid Hormon Pulver


1, Testosteron Undecanoat / Andriol Identifikation:


Produkt till salu: Testosteron-undekanoatpulver

Kallas också: Andriol, Test U, 17 - [(1-Oxoundecyl) oxi] -androst-4-en-3-on, testosteron-undecylat
CAS nr: 5949-44-0
MF: C30H48O3
MW: 456,7
EINECS: 227-712-6

Utseende: Vitt kristallint pulver
Renhet: 98,85% genom HPLC

Smältpunkt: 61-63ºC

Kategorier: Steroid och hormon; API; testosteron steroider
Användning: Den kan användas som farmaceutiskt material. Dess huvudsakliga funktion är att främja metabolismen. Anabola effekter inkluderar tillväxt av muskelmassa och styrka, ökad bentäthet och styrka och stimulering av linjär tillväxt och benmognad.


2, tillämpningar av testosteron-undekanoat / andriol:

Testosteron-undekanoat (varumärken Aveed, Andriol, Androxon, Cernos Depot, Nebido, Panteston, Restandol, Nebido-R, Reandron 1000, Undestor) eller testosteron undecylat är en androgen och anabole steroid och en testosteronester. Det används vid androgenersättningsterapi, främst för behandling av manlig hypogonadism, och har också undersökts för användning som ett manligt preventivmedel eller som hormonersättningsterapi hos transgender män. Till skillnad från andra testosteronestrar är testosteron-undekanoat tillgängligt i både orala och intramuskulära formuleringar.


Testosteron-undecanoat (TU) har en årtiondad historia av forskning och användning vid behandling av manlig hypogonadism (lågt testosteron). Det är det föredragna sättet att ersätta hormon för många mans hälso-specialister på grund av dess farmakokinetiska egenskaper. TU kan upprätthålla en stabil koncentration av testosteron i 12 veckor hos de flesta användare, upp till 14 veckor i någon.5-7 För att uppnå ett stabilt tillstånd, injiceras en 4 ml depot av TU i ricinolja, med en uppföljning injektion sex veckor senare; Från och med dess upprätthålls testosteronkoncentrationen typiskt med en 4 ml depot injicerad var 12: e vecka.


Andriol är en oral steroid som ger milda vinster och extremt milda oönskade biverkningar. Tyvärr är det också en dyr steroid och att göra det värt för idrottare och kroppsbyggare att se resultat från användningen, det måste mycket tas.

Med Andriol uppnåddes detta genom att göra en form av testosteron som skulle absorberas genom lymfsystemet. Detta beror på dess höga fettlöslighet orsakad av estern och dess suspension i olja. Att ha föreningen absorberad på detta sätt trodde vara mycket fördelaktig, eftersom det tillåter steroiden att kringgå den förstörande första passera genom lever. Detta bör göra det möjligt för föreningen att komma in i blodflödet intakt, utan att det behövs en hård kemisk förändring. Esten avbryts när den väl är i omlopp, vilket ger fri aktiv farmakokinetik för oral testosteron. I designen verkar denna steroid vara undekanoat av en helt lever säker och oralt aktiv form av testosteron.


3, COA & HPLC av testosteron-undecanoat / andriolpulver:

3333.png


Beställ Kontaktinfo:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd


4, Testosteron Undecanoate / Andriol Powder Exempel Bild:

1111.jpg


Nyckelord:


andriol
testosteron-undekanoatpulver
testosteron undecanoate Kina leverantör
testosteron-undekanoatinjektion
testosteron-undekanoat 40 mg
testosteron undecanoat vs testosteron cypionate
testosteron-undekanoatdosering
testosteron undecanoate till salu
lungoljemikrobolism
testosteron-undekanoatkapslar
testosteron undecanoate köp
testosteron undecanoat steroider
testosterondananoat
Nebido
aveed

Hot Tags: testosteron undecanoate andriol test u raw roids, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like