Sarms AICAR Acadesine Bodybuilding Powder

AICAR Acadesine CAS 2627-69-2 trombocytaggregationshämmare Välkommen till Kontakt Mitchell För mer information Direkt: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Acadesine (INN), även känt som 5-aminoimidazol-4-karboxamid-1- D-ribofuranosid, AICA-ribosid och AICAR, är en AMP-aktiverad ...
chatta nu

Produktinformation

AICAR Acadesine CAS 2627-69-2 trombocytaggregationsinhibitor

Välkommen till Contact Mitchell För mer information Direkt: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com


Acadesin (INN), även känd som 5-aminoimidazol-4-karboxamid-1-P-D-ribofuranosid, AICA-ribosid och AICAR, är en AMP-aktiverad proteinkinasaktivator som används för behandling av akut lymfoblastisk leukemi och kan ha tillämpningar vid behandling av andra sjukdomar som diabetes.

Acadesin är ett adenosinreglerande medel utvecklat av PeriCor Therapeutics och licensierat till Schering-Plough 2007 för fas III-studier. Läkemedlet är ett potentiellt förstklassigt medel för förebyggande av reperfusionsskada vid CABG-operation. Schering började patientskrivning i fas III-studier i maj 2009. Rättegången avslutades i slutet av 2010 baserat på en preliminär förslagsanalys.


Produktnamn: Acadesin

Annat namn: AICAR, GP 1-110

Produkt: AICAR

Alias: ACADESINE

CAS: 2627-69-2

MF: C9H14N4O5

MW: 258,23

EINECS: 220-097-5

Utseende: Vitt pulver

Analys: 99,9%


Tillämpning av acadesin :

AICAR, även känd som ZMP, är en analog av AMP som kan stimulera AMP-beroende proteininkinasaktivitet (AMPK). AICAR används kliniskt för att behandla och skydda mot ischemisk hjärtskada. Om den lämnas obehandlad kan den leda till hjärtinfarkt. Hjärtskemi orsakas av otillräckligt blodflöde och syre till myokardiet. Läkemedlet användes första gången på 1980-talet som ett sätt att bevara blodflödet till hjärtat under operationen. För närvarande har läkemedlet också visats som en potentiell behandling för diabetes genom att öka vävnads metaboliska aktivitet genom att ändra muskelens fysiska sammansättning.

(1) Används i phamaceutical fält, det används som phamaceutical råmaterial för att behandla skador från fall, infektiös hepatit och epidemisk cerebrospinal meningit.

(2) Används inom hälsovårdsområdet, det används i hälsoprodukterna för att ge näring till hjärnan, skydda lever och förbättra sömnkvaliteten.

(3) Används i comestics, det används för att främja hudmetabolism och göra huden mer öm och fast.


AKTIVITET AV AICAR:

AICAR (5-amino-l-P-D-ribofuranosyl-imidazol-4-karboxamid), även känd som ZMP, är en analog av AMP som kan stimulera AMP-beroende proteinkinasaktivitet (AMPK). AICAR används kliniskt för att behandla och skydda mot ischemisk hjärtskada. Om den lämnas obehandlad kan den leda till hjärtinfarkt. Hjärtskemi orsakas av otillräckligt blodflöde och syre till myokardiet. [1] Läkemedlet användes först på 1980-talet som ett sätt att bevara blodflödet till hjärtat under operationen. För närvarande har läkemedlet också visats som en potentiell behandling för diabetes genom att öka vävnads metaboliska aktivitet genom att ändra muskelens fysiska sammansättning.

AICAR (vanligen under namnet Acadesine) är en analog av adenosin som kommer in i hjärtceller för att hämma adenosinkinas och adenosindeaminas. Det ökar hastigheten av nukleotidre-syntese som ökar adenosingenerering från adenosinmonofosfat endast under tillstånd av myokardiell ischemi. I hjärtmyocyter fosforyleras AICA-ribosid till AICA-ribotid (ZMP) för att aktivera AMPK utan att ändra nukleotidnivåerna. [5] ZMP kan komma in i de novo syntesvägen för adenosinsyntes för att hämma adenosindeaminas, vilket orsakar en ökning av ATP-nivåer och adenosinnivåer.


Beskrivningar av Acadesin :

Acadesin är en aktivator som genomtränger cellmembran AMP-aktiverad proteinkinas (AMPK). AMPK är ett nyckelprotein i metabolisk reglering. När energiförsörjningen är otillräcklig ökar förhållandet AMP / ATP och AMPK aktiveras för att hämma syntesen av ämnesomsättningen. AICAR aktiverar AMPK, men påverkar inte nivån på ATP, ADP och AMP. På cellulär eller animalisk nivå kan AICAR främja glukosupptagning av icke-insulinberoende av skelettmuskler genom att aktivera AMPK. Ett AICAR-inducerat glukosintag av skelettmuskel kan inte blockeras av en PI3K-hämmare.


AICAR testrapport (COA):


Artikel

Specifikation

Resultat

Utseende

vitt pulver

uppfyller

Relaterat ämne (HPLC)

Total orenhet ≤0,5%
Max enkel förorening ≤0,1%

0,2%
0,06%

Odör

Karakteristisk

uppfyller

Analysera

99%

99,9%

Siktanalys

100% passerar 80 mesh

uppfyller

Förlust vid torkning
Återstod vid antändning

≤1.0%
≤1.0%

0,12%
0,09%

Tungmetall

<>

uppfyller

Som

<0,1>

0.05ppm

Pb

<0,1>

0.05ppm

CD

<0,1>

0.05ppm

Återstående lösningsmedel

<100>

uppfyller

Återstående bekämpningsmedel

Negativ

uppfyller

MikrobiologiTotalt tallriksantal

<1000cfu>

uppfyller

Jäst och mögel

<100cfu>

uppfyller

E coli

Negativ

uppfyller

Salmonella

Negativ

uppfyller


Andra populära SARMs och kort introduktion:


Ostarine, MK-2866, Enobosarm

Enobosarm (Ostarine, MK-2866, GTx-024) - påverkar både muskler och ben, avsedda främst för osteoporos men också generell behandling för andropause och reversering av muskelsarkopeni hos äldre och för kakexi hos cancerpatienter.

LGD-4033

Farmakologisk profil liknande den hos enobosarm, Ostarine, MK-2866.

MK-677, Ibutamoren


Andarine (S4)

Partiell agonist, avsedd huvudsakligen för behandling av godartad prostatahypertrofi.

GW-501.516

Det hade undersökts som en potentiell behandling mot fetma, diabetes, dyslipidemi och hjärt-kärlsjukdom.

AICAR

AICAR verkar genom att införa nukleosidpooler, signifikant ökande nivåer av adenosin under perioder av ATP-nedbrytning.

11.jpg

Om du har några frågor kan du kontakta mig fritt ~

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroider, Peptider, Sexförstärkare, Farmaceutiska råvaror, SARMS, Viktminskning etc.

Hot Tags: sarms aicar acadesin bodybuilding pulver, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like