Injicerbara anabola steroider MK-677 Ibutamoren

Amazing Injectable Anabolic Steroids MK-677 (Ibutamoren) För Muscle Building MK-677 Detalj: MK-677 Beskrivning: Ibutamoren mesylate (MK-0677) är ett oralt aktivt nonpeptidtillväxthormon (GH) sekretagog. Nutrobal (Mk-677) visade sig vara mycket säker. Det här är en fantastisk klippblock med ...
chatta nu

Produktinformation

Fantastiska Injicerbara Anabola Steroider MK -677 (Ibutamoren) För Muskelbyggnad

MK-677 detalj:

produktnamn

MK-677

CAS

159752-10-0

MF

C27H36N4O5S.CH4O3S

MW

624,776

lagringstemperatur.

2-8 ° C

Utseende

Vit fint pulver

Användande

Bygga muskler, brinnande fett


MK-677 Beskrivning:
Ibutamoren mesylat (MK-0677) är ett oralt aktivt nonpeptidtillväxthormon (GH) sekretagog. Nutrobal (Mk-677) visade sig vara mycket säker. Det här är en fantastisk klippstapel med Cardarine och Andarine, som hjälper till att smälta av det envisa fettet och öka din muskelmassa.

MK-677 Använd:
För Medicin:
Studier har visat att nutrobal ökar både muskelmassa och benmineraldensitet. Dessutom hämmar det också kroppsfettuppbyggnad, med studier som visar att de som fick magert kroppsmassa inte upplevde någon tillväxt av vesceral fettvävnad. Dessutom lyckades de ämnen som satte sig i ett kaloribalans fortfarande lyckas lägga till magert muskelmassa ändå.

För Athletic:
Ibutamoren (MK-677) kommer att orsaka en ökning av IGF-1 och tillväxthormon, även i ett diet-inducerat kväveutsläppande tillstånd. Det betyder att även om du inte gör någon allvarlig ansträngning i köket eller i gymmet är det nästan omöjligt att inte få muskelmassa och förlora kroppsfett med nutrobal. Därför kan idrottsmän på flera sätt dra nytta av Nutrobal:
1. Fettförlust
2. Muskelförstärkning
3. Skadläkning och benstärkning
Dessutom kommer det också att hjälpa till i uthållighet, humör, sömn och allmän hälsa. Nutrobal Mk-677 ger idrottarna alla fördelar med tillväxthormon och IGF-1 ökar utan de höga ekonomiska kostnaderna och biverkningarna av HGH.

MK-677 Effekter:
1. Uthållighet: Många uthållighetsutövare har knäppts under åren för mänskligt tillväxthormon, så vi kan naturligtvis dra nytta av att nutrobal skulle fungera vackert för detta ändamål. Stack den med 20 mg (mg) en dag med kardarin för en dödlig uthållighetstack och blås bort din tävling på din nästa cykel / vägarlek.
2. Fettförlust: Nutrobal är så bra för att förhindra fettökning och bekämpa fetma, att det är nästan omöjligt att få kroppsfett på den. Men du kan ta dessa effekter ännu mer - stapla den med andarine och kardarin för att få en dödlig fettförbränning trippelbunke.
3. Massförstärkning: Att kunna få massa utan rädsla för att spika din kroppsfettmätning är något vi alla önskar, men om du inte har enorm genetik är det väldigt svårt att uppnå. Nutrobal matchar spelplanen när den staplas med LGD och anabola steroider.
4. Allmän hälsa: Nutrobal kan ge förbättrat humör, sömn, kolesterolnivåer, skaderläkning och immunförstärkning. Stack den med N2guard, Ostarine och HCGenerate ES för att få en perfekt stapel för dem som har låtit sina kroppar gå på grund av skada, eller vilka är mellan cykler och ser ut att förbättra sin övergripande hälsa utan att riskera anabole steroidanvändning och ha ett bakslag.


Steroidhormonpulver:

Testosteronacetat

Trenbolonacetat

MGF

Testosteron Cypionat

Trenbolon Enanthate

PEG MGF

Testosteron Decanoat

Boldenonacetat

CJC-1295

Testosteron Enanthate

Boldenone undecylenat

CJC-1295 DAC

Testosteron-isokaproat

Boldenon Cypionate

PT-141

Testosteronfenylpropionat

Boldenon propionat

Melanotan-1

Testosteron propionat

Nandrolon Decanoat

Melanotan-2

Testosteron-undekanoat

Nandrolon fenylpropionat

GHRP-2

Mesterone

Nandrolon undecylat

GHRP-6

Testosteron Sustanon 250

Nandrolon cypionat

Ipamorelin

Clostebolacetat

Nandrolon propionat

Hexarelin

Methylandrostanolone

metyltrienolon

Sermorelin

Metenolon-enantat

Drostanolon propionat

Oxytocin

Metenolonacetat

Drostanolon Enantat

TB500

Anadrol

stanolon

Fragment 176-191

Anavar

Tadalafil

triptorelin

Winstrol

vardenafil

Tesamorelin

Clomifencitrat

Dianabol

gonadorelin

Toremifencitrat

Tamoxifen Citrate

DSIP

finasterid

hydroklorid

Selank


Om du är intresserad av denna eller någon annan serie produkter, bara gärna kontakta mig!
Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Hot Tags: injicerbara anabola steroider mk-677 ibutamoren, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like