Coluracetam Mkc 231 Sarms Nootropic Powder

Coluracetam Mkc 231 Sarms Nootropic Powder CAS 135463-81-9 med säker leverans Coluracetam Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Snabbinformation: CAS-nr :135463-81-9 Övriga namn: Coluracetam MF: C19H23N3O3 EINECS Nej .: / Ursprungsort: Kina, Kina (Fastland) Typ: Blod ...
chatta nu

Produktinformation

Coluracetam Mkc 231 Sarms Nootropic Powder CAS 135463-81-9 med säker leverans

Coluracetam Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Snabba detaljer:

CAS nr: 135463-81-9

Andra namn: Coluracetam

MF: C19H23N3O3

EINECS nr: /

Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet)

Typ: Blood System Agents

Betygsstandard: Medicinsk grad

Användning: Animal Pharmaceuticals

Märke: SENDI

Modellnummer: Coluracetam

Renhet: 99% min

Produktnamn: Coluracetam

Molekylvikt: 341,4042

Ångtryck: 5,54E-16mmHg vid 25 ° C

Densitet: 1.291g / cm3

Kokpunkt: 634,1 ° C vid 760 mmHg

Brytningsindex: 1,64

Flampunkt: 337,3 ° C

Utseende: Vitpulver

Hållbarhetstid: 24 månader

Coluracetam Färg: Vit

Användningsområden:

Coluracetam är ett neotropiskt tillskott som marknadsförs som att kunna förbättra mental funktion. Nootropics är en klass av kosttillskott som har positiva effekter på hjärnan, till exempel att lindra ångest, öka kognitiva förmågor och öka motivationen.
Coluracetam (även känd som MKC-231) är, som tidigare nämnts, ett neotropiskt tillskott som är utformat för att öka mental funktion. Det är i klassen nootropics som kallas racetamer, som alla har liknande effekter på hjärnan och alla delar liknande kemiska strukturer.

Specifikation av Coluracetam:

Testföremål

Specifikation

Resultat

Beskrivning

Vitt till benvitt kristallint pulver

uppfylla

Smältpunkt

166-170 ° C

167,3-168,1 ° C

Identifiering

Positiv reaktion

Positiv reaktion

Relaterade substanser

≤1.0%

0,16%

Förlust vid torkning

≤0.5%

0,06%

Återstod vid tändning

≤0.1%

0,02%

Klorid

≤0.014%

<>

Tungmetaller

≤20ppm

<20>

Klarhet av lösning

Överensstämmer med standard

uppfyller

Mikrobiell gräns

≤20ppm

<20>

Analysera

≥99.0%

99,12%


Funktion av Coluracetam:
1. Ökar samordningen
2.Improves humör
3. Hjälper kampen mot trötthet
4.Prevents oxidation i hjärnan
5. Åtgärdar alkoholrelaterad hjärnskada
6.Förklarar koffeinuttagssymtom


Applicering av Coluracetam:

 

1. Förbättra minnet
2. Behandling av Alzheimers sjukdom
Noopept är ordinerat i Ryssland och vissa andra östeuropeiska länder, men inte i Amerika. Noopept är också lätt att krossa blod-hjärnbarriären efter oral administration i blygsamma doser, även om vissa hävdar att den har högre biotilstånd sublinguellt och är ineffektivt oralt ( Jag kan inte hitta några bevis för detta, förutom anekdotiska rapporter).

 

Coluracetam förbättrar högaffinitetshaltig upptag (HACU) som är det hastighetsbegränsande steget för acetylkolin (ACh) -syntes och är den enda kända upptagningsförstärkaren för kolin för närvarande existerande. Studier har visat att Coluracetam förbättrar inlärningssvikt vid en enda oral dos som ges till råttor som har utsatts för kolinerga neurotoxiner. Efterföljande studier har visat att det kan inducera långvariga kognitiva effekter genom att ändra kolindransportörens regleringssystem.


Coluracetam (INN) (kodnamn BCI-540, tidigare MKC-231) är ett nootropiskt medel av racetamfamiljen. Det utvecklades ursprungligen och testades av Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation för Alzheimers sjukdom. Efter att läkemedlet misslyckades med att nå ändpunkter i sina kliniska prövningar undertecknades det av BrainCells Inc för undersökningar av major depressive disorder (MDD), som föregicks av att tilldelas ett "Qualifying Therapeutic Discovery Program Grant" av staten Kalifornien. Resultat från fas IIa-kliniska prövningar har föreslagit att det skulle vara en potentiell medicinering för comorbida MDD med generaliserad ångestsyndrom (GAD). BrainCells Inc är för närvarande [när?] Utlicensierar drogen för detta ändamål. fullständig citering behövs] Det kan också ha potentiell användning vid förebyggande och behandling av ischemisk retinopati och retinal och optisk nervskada. [Läkarmottagning behövs


Coluracetam har visats reversera förlusten av kolinacetyltransferasproduktion i den mediala septalkärnan hos råttor utsatta för fencyklidin (PCP) och anses vara ett potentiellt terapeutiskt läkemedel för schizofreni.


Handlingsmekanism

Coluracetam förbättrar kolinupptagning med hög affinitet (HACU), vilket är det hastighetsbegränsande steget i acetylkolin (ACh) -syntesen. Studier har visat att coluracetam förbättrar inlärningssvikt vid en enda oral dos som ges till råttor som har utsatts för kolinerga neurotoxiner. Efterföljande studier har visat att det kan inducera långvarig kognitiv effekt hos kolinerga neurotoxinbehandlade råttor genom att ändra regleringssystemet för kolintransportörer.

 

Om du har någon fråga, kontakta mig utan att tveka

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroid, Peptid, Sexförstärkare, Mineralocorticoid, SARM, Fettförlust.

Hot Tags: coluracetam mkc 231 sarmar nootropic pulver, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like