Mifepriston Drug Abortion Push Stop Graviditet

Högkvalitativ Mifepriston CAS 84371-65-3 för tidig gravid, tryck stopp graviditet, foster intrauterin dödsinducerad arbetskraft Mifepriston Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Snabbinformation: CAS-nr: 84371-65-3 Övrigt Namn: Mifepristone MF: C29H35NO2 EINECS nr: 84371-65-3 ...
chatta nu

Produktinformation

Högkvalitativ Mifepriston CAS 84371-65-3 för tidig gravid, tryck stopp graviditet, foster intrauterin dödsinducerad arbetskraft

Our Product Range.jpg

Mifepriston Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Snabba detaljer:

CAS nr: 84371-65-3

Andra namn: Mifepristone

MF: C29H35NO2

EINECS nr: 84371-65-3

Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet)

Typ: Endokrina systemagenter

Betygsstandard: Medicinsk grad

Användning : För tidig gravid, tryck stopp graviditet, foster intrauterin dödsinducerad arbetskraft

Märke: SENDI

Modellnummer: 84371-65-3

Renhet: 99% min

Utseende: Vitpulver

Användning: API

CAS: 84371-65-3

Produktnamn: Mifepriston

Användningsområden:

Misoprostol, ett syntetiskt E-prostaglandin, har visat sig förhindra vävnadskorrosion inducerad av vissa antiinflammatoriska

 

föreningar. Denna El-analog visar agonistaktivitet vid EP-receptorer och minskar NSAID-inducerade magsår.

 

Dessutom har Misoprostol visat sig ha negativa effekter på det murina nervsystemet genom att ändra den intracellulära

 

kalciumnivåer i neuroblastomceller. Andra experiment har noterat att Misoprostol har förmåga att påverka serum

 

koncentration av P2-mikroglobulin, vilket är relaterat till antigenpresentation på hepatocytytan.


beskrivningar:

Mifepriston är den aktiva substansen i det så kallade abortpiller RU-486 (handelsnamn: Mifegyne). Mifepriston är en progesteronreceptorantagonist. Det hämmar verkan av progestinprogestinet genom att ha en fem gånger högre affinitet för receptorerna i detta hormon. Vidare blockerar den receptorerna för glukokortikoider med en trefaldig högre affinitet för dexametason. Mifepriston utvecklas även för behandling av sällan förekommande hyperkortisolism (Cushings syndrom).


Effekt

Att ta mifepriston under graviditeten leder till öppning av livmoderhalsen och avlägsnandet av livmodern inom 48 timmar. Efter 36 till 48 timmar applicerar den gravida kvinnan ett prostaglandin, till exempel gemeprost eller misoprostol. Prostaglandin tabletterna är antingen intagade eller införda i vagina. Detta medför att livmodern kommer att träffas, utlösa en artificiell abort och utvisa frukten. Mifepriston är effektiv under hela graviditeten men enligt studier har den högsta framgången före den 49: e dagen. Effekten på livmoderhalsen ges också till icke-gravida kvinnor och används före vissa gynekologiska förfaranden.


Vid behandling av Cushings sjukdom antas mifepriston fungera som en glukokortikoidreceptorantagonist. Blockaden av receptorn undertrycker bindningen av den naturliga ligandkortisonen och följaktligen dess verkan.

Utveckling och godkännande

Mifepriston utvecklades av Hoechst-dotterbolaget Roussel-Uclaf på 1980-talet. Redan före godkännandet orsakade det en rörelse - delar av kvinnors rörelse välkomnade utvecklingen av drogen, abort motståndare sprang emot det. För det första godkändes det under varunamnet Mifegyne 1988 i Frankrike. Bara en månad efter lanseringen av marknaden, måste den dras av politiska skäl. Den släpptes endast på hälsofrittarens uttryckliga begäran. 1991 godkändes i Storbritannien, 1992 i Sverige. Godkännandet i Tyskland bör endast begäras om en social konsensus hittades.


1997 skickade Hoechst rätten till det aktiva ämnet utan kostnad för uppfinnaren Edouard Sakiz. Snart följt av godkännande i andra länder; Mifepriston har godkänts i Tyskland och de flesta andra europeiska länder sedan 1999.


Bröstkörning var ursprungligen tillåtet till den 7: e veckan av svangerskapet (49: e dagen) efter den sista menstruationen, i Storbritannien och Sverige fram till 63: e dagen. År 2007 beställde EU-kommissionen en ändring av registreringen till medlemsstaterna, som standardiserade omfattningen av behandlingen av abort vid den 9: e veckan (63: e dagen) - med efterföljande användning av en prostaglandinanalog - över hela EU. [3] I Schweiz är inträdet fortfarande giltigt till den 49: e dagen. För medicinskt nödvändiga aborter godkänns mifepriston senare under graviditeten och är för närvarande (i kombination med misoprostol) den mest effektiva metoden. Det finns emellertid många så kallade off-label-applikationer: Upp till den 12: e veckan, andra doser, andra indikationer såsom endometrios (proliferation av livmoderfoder) eller som ett piller efteråt.


Enligt § 47a i tyska läkemedelslagen får detta läkemedel endast ges direkt till vissa institutioner där aborter utförs och endast på recept av en läkare som behandlar det. Det får inte placeras på apoteket på marknaden.

Bieffekter

De flesta biverkningar kan inte hänföras till Mifegyne, men till prostaglandin: Milda biverkningar kan inkludera illamående, kräkningar, diarré, huvudvärk, heta blinkningar. Ofta orsakar uterin / (livmoder) sammandrag mer eller mindre allvarlig smärta. Svår blödning förekommer i cirka 5% av fallen och kan kräva curettage i upp till 1,4% av fallen. Infektioner har rapporterats hos mindre än 5% av kvinnorna. Ruptur av livmoder efter prostaglandinupptagning har rapporterats i sällsynta fall vid inledande av graviditetstopp under andra trimestern eller induktion av arbete på grund av fosterdöd i utero under tredje trimestern. Detta drabbar särskilt flera graviditeter eller patienter med kejsarsår. Felprocent: 1,3% till 7,5%. En teratogen effekt av Mifegyne (skada på embryot) kan inte helt uteslutas. För misoprostol (Cytotec) accepteras det. I cirka 1% av fallen där graviditeten fortsätter att utvecklas rekommenderas därför kvinnor att sluta operationen.

Om du har någon fråga, kontakta mig utan att tveka

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroid, Peptid, Sexförstärkare, Mineralocorticoid, SARM, Fettförlust.

Hot Tags: mifepriston drog abort tryck stopp graviditeten, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativa, i lager

Förfrågning

You Might Also Like