Finasterid Prostide Sexuell Och Hårförlust Behandling

Kemikalier med hög renhet Finasteridprostidpulver Kroppsbyggnad Sexuell och håravfall Behandlingsmedicin CAS 98319-26-7 lågt pris och bästa kvalitet Finasterid Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Snabbinformation: CAS-nr: 98319-26- 7 Övriga namn: Finasterid MF: C23H36N2O2 ...
chatta nu

Produktinformation

Kemikalier med hög renhet Finasterid Prostide Pulver BodyBuilding Sexuell och Hårförlust Behandlingsmedicin CAS 98319-26-7 lågt pris och bästa kvalitet

hk@chembj.com .jpg

Finasteride Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Snabba detaljer:

Produktnamn: Finasteridpulver

CAS nr: 98319-26-7

Andra namn: Finasterid, Proscar;

MF: C23H36N2O2

Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet)

Typ: Kardiovaskulära agenter

Betygsstandard: Medicinsk grad

Användning: Anti-hårlossning

Märke: SENDI

Modellnummer: SENDI-Finasteridpulver

Renhet: 99% min

Utseende: Vitt pulver

Smältpunkt: 257 ℃

Specifik rotation: 50,0 ° ~ -60,0 °

Testmetod: HPLC

COA: Tillgänglig, MOQ: 10Gram, provet är ok;

Molekylvikt: 372,54 g / mol

Löslighet i vatten: Olöslig


Användningsområden:

Finasterid är en antiandrogen som verkar genom att hämma typ II 5-alfa reduktas. Det används som behandling i godartad prostatahyperplasi (BPH) i låga doser och prostatacancer i högre doser. Det är också indicerat för användning i kombination med doxazosinbehandling för att minska risken för symptomatisk progression av BPH. Dessutom är det registrerat i många länder för androgenetisk alopeci (manlig mönstret skallighet).

Finasterid godkändes ursprungligen 1992, en behandling för prostataförstoring, men sponsorn hade studerat 1 mg finasterid och visat hårväxt i hankönshår. Den 22 december 1997 godkände FDA finasteriden för att behandla håravfall hos manmönstret.


användningsområden:

1) Används för behandling av håravfall;

2) För behandling av godartad prostatahyperplasi, förstorad prostata krympning, förbättrad urinflöde och förbättring av godartad prostatisk hyperplasi orsakade symptom.

 

Godartad prostatahyperplasi

Läkare använder finasterid för behandling av BPH, informellt känd som en förstorad prostata. Den FDA-godkända dosen är 5 mg en gång om dagen. Sex månader eller mer av behandling med finasterid kan krävas för att bestämma de terapeutiska resultaten av behandlingen. Om läkemedlet avbryts reverseras några terapeutiska fördelar inom ca -8 månader. Finasterid kan förbättra symptomen som är förknippade med BPH som svårighet att urinera, stiga upp under natten för att urinera, tveka vid urineringstiden och minskat urinflöde.

 

Mönstret skallighet

Finasterid används för att behandla håravfall hos män (androgenetic alopecia) hos män bara. Behandling ger cirka 30% förbättring av håravfall efter sex månaders behandling, och effektiviteten kvarstår bara så länge som läkemedlet tas.

 

Off-label användningar

Finasterid används ibland i hormonersättningsterapi för transsexuella mellan män i kombination med en form av östrogen på grund av dess antiandrogenegenskaper. Liten klinisk undersökning av finasteridanvändning för detta ändamål har dock utförts och bevis på effekt är begränsad.

Finasterid / Prostide COA:

Testföremål Specifikation Testresultat
Beskrivning Vitt eller benvitt kristallint pulver Off-white kristallint pulver
Specifik rotation -56 ° ~ -60 ° -58.2 °
Identifiering IR Matchar med arbetsstandard
uppfyller
HPLC


löslighet Fritt löslig i kloroform och i alkohol;
Mycket lättlöslig i vatten
Anpassa
Tungmetaller ≤10ppm <>
Vatten ≤0.3% 0,22%
Återstod vid tändning ≤0.1% 0,05%
Relativt material Maximal föroreningar <> 0,36%
Totala föroreningar ≤1,0% 0,52%
Analysera 99 ~ 101,0% 99,99%
Slutsats Specifikationen överensstämmer med Enterprise standard

Vad är Finasteride?
Medicinska användningsområden
(1) Godartad prostatahyperplasi
Läkare använder finasterid för behandling av godartad prostatisk hyperplasi (BPH), informellt känd som en förstorad prostata. Den FDA-godkända dosen är 5 mg en gång om dagen. Sex månader eller mer av behandling med finasterid kan krävas för att bestämma de terapeutiska resultaten av behandlingen. Om läkemedlet avbryts reverseras eventuella terapeutiska fördelar inom ca 6-8 månader. Finasterid kan förbättra symptomen som är förknippade med BPH som svårighet att urinera, stiga upp under natten för att urinera, tveka vid urineringstiden och minskat urinflöde.

(2) Mönstret skallighet
Kliniska studier i tre fas 3 undersökte effekten av finasterid vid behandling av mild till måttlig manlig magehalt. De primära ändpunkterna för varje försök var hårräkning och användarens självbedömning. Sekundära ändpunkter omfattade undersökningsbedömning och undersökning av hårbottenfotografier. Varje patient fyllde också frågeställningar om sexuell hälsa och icke-hårbottenhårtillväxt. Dessa försök inskrev 1879 män och hade en varaktighet på ett år. Av dessa 1879 män valde 1215 att delta i ett ettårigt dubbelblind förlängningsförsök. Ytterligare förlängningsförsök utfördes så att 323 män upplevde över 4 års behandlingFinasteride / Prostide Applications:

Propecia (finasterid) används för att behandla manlig baldness (androgen alopeci) hos män. Oral användning kommer dock att minska DHT-nivåerna systemiskt, vilket kan påverka träning och sexuell påverkan negativt. Det används också i kombination med doxazosin vid behandling av godartad prostatahyperplasi (BPH).
Finasterid är en oralt aktiv testosteron typ II 5-alfa reduktashämmare, som hämmar enzymet som omvandlar testosteron till dihydrotestosteron (DHT).
Topiskt (i själva hårbotten) har det någon effekt för att minimera ytterligare håravfall. I kombination med Nizoral (vilket lukter hemskt, förresten) kan det faktiskt vända förlusten måttligt.
För användning i cykler med testosteron tycker jag inte att det är illa alls. Man vill helt enkelt inte ha mindre DHT än normalt. När mängden testosteron i systemet ökar, behövdes mängden finasterid för att hålla nivåerna nere till normala ökar. Jag anser att 5 mg / dag är rimligt vid gram per vecka och proportionellt mindre vid lägre doser testosteron.

Handlingssätt:

Finasterid är en 5a-reduktashämmare och hör till de syntetiska steroiderna. Genom sin likhet [14] till naturlig testosteron blockerar den irreversibelt 5a-reduktas, vilket förhindrar omvandlingen av könshormon-testosteron till dihydrotestosteron (DHT). Enligt nuvarande kunskap om forskning, svarar vissa hårfolliklar på DHT genom att minska anagenfasen (tillväxtfasen). Denna känslighet hos hårsäckar är ärftlig. Finasterid hämmar omvandlingen av testosteron till DHT. Hårsäckarna kan sedan reagera med en förlängning av anagenfasen. Men om hårfollikeln är knappt aktiv kan vanligtvis inget uppnås. Finasterid måste tas så länge mannen vill behålla håret. Som ett resultat skiftar finasterid uppkomsten av människans androgenetiska håravfall under senare år. Om behandlingen avbryts ökar DHT-nivån i blodet och även de regrowna hårsäckarna kan misslyckas igen. Första framgångar kan endast observeras efter en period av användning av 3-6 månader.


Svaret på finasteridbehandling (stoppa håravfall, stimulera ny hårväxt) kan relateras till uppreglering av IGF1. I en liten studie av 9 patienter korrelerades effekten av finasterid hos vissa individer med uppreglering av IGF1. Androgenreceptorpolymorfis verkar också vara viktig för respons på behandling.


Androgenreceptorn finns i två former (A-form och B-form), vilka skiljer sig åt i deras aktivitet. A-formen är mindre än B-formen med 110 kDa vid 87 kDa (de första 187 aminosyrorna saknas genom proteolys). Normalt är ca 80% av den totala receptomängden i B-formen och endast 20% är i A-formen. [19] [20] Det finns bevis för att androgenetisk alopeci är associerad med transformation av B-formen i A-formen och att primärt A-formen är ansvarig för AGA via stimulering av DHT. Medan det finns ett normalt A / B-förhållande (fler receptorer i B-form) på baksidan av huvudet hos androgenetiska alopeci-patienter, finns det flera receptorer i A-formen i skaldiga områden. Finasterid förväntas återföra A / B-förhållandet till normalt igen genom invers transformation av A-formen till B-formen receptorer, som kan vara relaterad till effektivitet.

Under flera års internationella studier kunde 80 till 90% av användarna stoppa hårförlusten och i ungefär 65% till och med hade hårförtjockning uppnåtts genom förtjockning av tidigare krympt hår. I motsats till tidigare antaganden visade en studie från 2003 att finasterid också har en signifikant effekt på användarna mellan 41 och 60 år.

95e692cf360ceb3cb503637b4c0094a.jpg

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.  


Hot Tags: finasterid prostid sexuell och håravfall behandling, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativa, i lager

Förfrågning

You Might Also Like