Etisteron Female Sex Hormones Pregneninolone

Ethisterone CAS 434-03-7 Könsexhormoner Pregneninolon Ethisteron Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Snabbinformation: CAS-nr :434-03-7 Övriga namn: Ethisterone MF: C21H28O2 EINECS nr .: 434- 03-7 Ursprungsort: Kina, Kina (Fastland) Typ: Anestesimedel, ...
chatta nu

Produktinformation

Etisteron CAS 434-03-7 Female Sex Hormones Pregneninolone

4-47-9.jpg

Ethisterone Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Snabba detaljer:

CAS nr: 434-03-7

Övriga namn: Ethisterone

MF: C21H28O2

EINECS nr: 434-03-7

Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet)

Typ: Bedövningsmedel, Antineoplastiska medel, Blodsystemmedel, Endokrina systemmedel, Vitaminer, Aminosyror och koenzymer

Betygsstandard: Medicinsk grad

Märke: SENDI

Modellnummer: API

Renhet: 99% min, 99% etisteron

CAS: 434-03-7

Produktnamn: Ethisteron

Utseende: Vitpulver Ethisteron

Tillämpning: Farmaceutiska råa intermediärer

Leverans: FedEX; DHL; UPS; TNT, etc

Betalningstid: T / T; Western Union; Trade Assurance

Betyg: Phamaceutical Grade

Certifikat: ISO9001

Förpackning: Aluminiumväska

Vad är Ethisterone?

Etisteron är en metabolit av danazol. Etisteron är ett progestogenhormon. Det första oralt aktiva progestinet, etisteron (pregneninolon, 17a-etynyltestosteron eller 19-norandrostan), Det är en progestinmedicin som användes vid behandling av gynekologiska störningar men är nu inte längre tillgänglig. Den användes ensam och formulerades inte i kombination med ett östrogen.


Etisteron är ett progestogenhormon.
Det första oralt aktiva progestinet, etisteron (pregneninolon, 17a-etynyltestosteron eller 19-norandrostan), 17a-etynylanalogen av testosteron, syntetiserades 1938 av Hans Herloff Inhoffen, Willy Logemann, Walter Hohlweg och Arthur Serini hos Schering AG i Berlin och marknadsfördes i Tyskland 1939 som Proluton C och av Schering i USA år 1945 som Pranone.
Ethisteron marknadsfördes också i USA från 1950-talet till 1960-talet under olika handelsnamn av andra läkemedelsföretag som hade varit medlemmar i den europeiska världskretsen för hormonhandel före andra världskriget (Ciba, Organon, Roussel).

Introduktion:

Etisteron, även känt som etinyltestosteron, pregneninolon och anhydrohydroxiprogesteron och tidigare såld under varumärkena Proluton C och Pranone bland annat, är en progestinmedicin som användes vid behandling av gynekologiska störningar men är nu inte längre tillgänglig. Den användes ensam och formulerades inte i kombination med ett östrogen. Läkemedlet tas i munnen.


Biverkningar av etisteron inbegriper bland annat maskulinisering. Etisteron är en progestin eller en syntetisk progestogen och är följaktligen en agonist för progesteronreceptorn, det biologiska målet för progestogener som progesteron. Det har viss androgen och anabolisk aktivitet och ingen annan viktig hormonell aktivitet.


Etisteron upptäcktes 1938 och introducerades för medicinsk användning i Tyskland 1939 och i USA 1945. Det var det andra progestogenet som skulle marknadsföras efter injicerat progesteron 1934 och var både det första oralt aktiva progestogenet och det första progestinet att införas. [16] [17] [14] Ethisteron följdes av den mycket mer använda och kända progestin noretisteron 1957.


farmakodynamik

Progestogen aktivitet

Ethisteron är en progestogen eller en agonist av progesteronreceptorerna (PRs). Det beskrivs som en relativt svag progestogen, på samma sätt som dess analoga dimetisteron. Ethisteron har ungefär 20-faldig lägre potens som en progestogen i förhållande till noretisteron.


Androgen aktivitet

Baserat på in vitro-forskning är etisteron och noretisteron ungefär lika stora i deras EC50-värden för androgenreceptorn (AR), medan omvänt sett visar noretisteron markant ökad potens i förhållande till etisteron när det gäller dess EC50 för progesteronreceptorn (PR). Som sådan finns en stor skillnad i förhållandena mellan androgen och progestogen aktivitet för etisteron och noretisteron. Dessutom har etisteron vid de större doser där det används för att uppnå likvärdig progestogen effekt märkta androgena effekter i förhållande till noretisteron och andra 19- nortestosteronprogestiner, och detta har begränsat sin kliniska användning. På grund av sin androgena aktivitet har etisteron associerats med maskulinisering av kvinnliga foster hos kvinnor som har tagit det under graviditeten. Den 5a-reducerade metaboliten av etisteron visar signifikant ökad affinitet för AR (Ki = 16,1 nM för 5a-dihydroetisteron och 101,1 nM för etisteron).


Östrogen aktivitet

Testosteron är aromatiserad i östradiol och noretisteron, 19-nortestosteronanalogen av etisteron, har på liknande sätt visat sig vara aromatiserad i etinylestradiol. I enlighet därmed har höga doser noretisteron visat sig vara förknippade med höga östrogena biverkningar, såsom bröstförstoring hos kvinnor och gynekomasti hos män, liksom med förbättring av menopausala symptom hos postmenopausala kvinnor. I motsats härtill associerades inte etisteron och andra progestogener, såsom progesteron och hydroxiprogesteronkaproat, med sådana effekter, vilket tyder på att de har liten eller ingen östrogen aktivitet. På samma sätt, även om etisteron visade östrogena effekter i livmodern och vagina hos råttor, observerades få eller inga sådana effekter hos kvinnor som behandlades med läkemedlet, även vid mycket höga doser. Som sådan verkar etisteron inte dela den östrogena aktiviteten hos noretisteron, åtminstone hos människor.


farmakokinetik

Ethisteron har relativt hög affinitet för könshormonbindande globulin, cirka 14% av dihydrotestosteron och 49% av testosteron i en studie.

Om du har någon fråga, kontakta mig utan att tveka

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroider, peptid, sexförstärkare, farmaceutiska råmaterial, SARMS, fettförlust etc.

Hot Tags: etisteron kvinnliga könshormoner pregneninolon, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like