Estrogen Steroider Estradiol Benzoat Valerat

Estrogen Steroider Estradiol Benzoat CAS 50-50-0 Östradiol Benzoat Med hög kvalitet och bästa pris Estradiol Valerate Estradiol Benzoate Kontakta Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Snabbinformation: CAS-nr: 50-50-0 Övriga namn : 17beta-Estradiol-bensoat MF: C25H28O3 EINECS ...
chatta nu

Produktinformation

Estrogen Steroider Estradiol Benzoat CAS 50-50-0 Östradiol Benzoat Med hög kvalitet och bästa pris Estradiol Valerate

hk@chembj.com .jpg

Estradiol Benzoate Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Snabba detaljer:

CAS nr: 50-50-0

Övriga namn: 17beta-Estradiol-bensoat

MF: C25H28O3

EINECS nr: 200-043-7

Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet)

Typ: Hjälpmedel och andra medicinska kemikalier

Betygsstandard: Medicinsk grad, teknisk grad

Märke: SENDI

Modellnummer:--

Renhet: 99% Min

Namn: Estradiolbensoat

Förpackning: 1 kg / påse

Utseende: Vitt pulver

Användning : Etynylestradiol är ett derivat av östradiol. Ethynylestradiol är ett oralt bioaktivt östrogen som används i nästan alla moderna formuleringar av kombinerade p-piller (pillen). Det är en av de vanligaste medicinerna. Estinyl var en beredning av EE ensam som användes för hantering av menopausala symptom och kvinnlig hypogonadism.

Etynylestradiol är en syntetisk analog av östradiol, som ofta används i kombination med ett progestin. Effekten av administrering underlättas genom etynylsubstitutionen vid C-17-positionen, vilket inhiberar hepatisk metabolism vid första passagen. Absorberas snabbt från mag-tarmkanalen. Användning: Etynylestradiol, En syntetisk steroid med hög oral östrogenisk potens

Fungera:

Tillägg östrogenbehandling negativ kvinnlig gonadal funktion, amenorré, menopausalt syndrom; för avancerad bröstcancer (hos postmenopausal kvinnor), avancerad prostatacancerbehandling; i kombination med progestinläkemedel, kan hämma ägglossningen, kan användas som preventivmedel. Det huvudsakliga kliniska läkemedlet som används för att hämma ägglossningen används också vid pediatrisk kryptorchidism och androgen överskott, hypofys tumörer. För diagnos av hypotalamus - hypofys - gonadal dysfunktion, som kan utföras i enlighet med gonadotropin och könshormonnivåer.

Behandling av hypogonadotrop hypogonadism på grund av amenorré och infertilitet, polycystisk ovarie infertilitet. Amenorré i samband med viktminskning bör du använda rätt dietvikt. Också för prostatacancer (ofta i kombination med cyproteron eller fluormetylimid), fördröjd pubertet eller tidig endometrialbit annorlunda. Används främst för att hämma ägglossningen för att uppnå syftet med preventivmedel.


Vad är Estradiolbensoat?
Vitt eller ljusgult kristallint pulver. Oavlösen.Tastlös. Stabilitet i luften. Smältpunktenpunkt191-196 ° C. En dextralljus. Oplöslig i etanol, aceton, 4-dioxan o 2, lättlöslig i vegetabiliska oljor, lösliga i eter, nästan olöslig i vatten.

1. Hypoplasi av livmodern efter mindre, amenorré eller månad

2. Menopausala syndrom kvinnor gick in i en period år, äggstocksfunktion minska gradvis

3. Bröstsmärta (mjölk) bakstopp lakterande bröst ömhet, med stor dos östrogen som kan eliminera

4. Prostatacancer

5. Postmenopausal osteoporos och senil osteoporos med östrogenbehandling, kan minska benabsorptionen, förhindra frakturen.

6. Män och kvinnor i akne (finnar), se mer på puberteten, är androgen stimulerar talgkörtlarna

7. preventivmedel

COA

Artikel Specifikation Resultat
Utseende Vitt till krämigt vitt, luktfritt, kristallint pulver. vitt kristallint pulver
löslighet Olösligt i vatten; löslig i alkohol, i kloroform, i eter, i vegetabiliska oljor och i lösningar av fasta alkalihydroxider. överensstämmer
Identifiering A: IR B: UV överensstämmer
Specifik optisk rotation -28 ° ~ -29,5 ° -28.3 °
Smältområde 180 ~ 186ºC 182,5 ~ 185.3ºC
Förlust vid torkning ≤1.0% 0,45%
Återstående lösningsmedel Acetone≤0.5% 0,08%
Analysera 97,0 ~ 102,0% (på torkad basis) 99,9%
Partikelstorlek 90% ≤10μ överensstämmer
Slutsats Produkten överensstämmer med specifikationen i USP34

Estradiolbensoat, som säljs under varumärket Progynon-B bland annat, är ett läkemedel som används vid hormonbehandling, till exempel för menopausala symptom och inom veterinärmedicin. Det ges genom injektion i muskler.


Biverkningar av östradiolbensoat inkluderar bröstmjukhet, bröstförstoring, illamående, huvudvärk och vätskeretention. Läkemedlet är ett syntetiskt östrogen och är därför en agonist för östrogenreceptorn (ER), det biologiska målet för östrogener som östradiol. Estradiolbensoat är en östrogenester och ett prodrug av östradiol i kroppen. På grund av detta anses det vara en naturlig och bioidentisk form av östrogen.

Estradiolbensoat upptäcktes 1933 och introducerades för medicinsk användning år 1936. Det var den första estradiolestern som skulle upptäckas eller marknadsförts och var en av de första östrogenerna som skulle introduceras för medicinsk användning. Tillsammans med östradioldipropionat var det bland de mest använda estrarna av östradiol i många år efter introduktionen. Men på 1950-talet utvecklades längreverkande östradiolestrar som kräver mindre frekventa injektioner som östradiolvalerat och östradiolcypionat och har sedan länge ersatt östradiolbensoat. Trots detta är östradiolbensoatet fortfarande tillgängligt över hela världen. Det är inte tillgängligt för medicinsk användning i USA.

Medicinska användningsområden

Huvudartikel: Estradiol (medicinering) § Medicinsk användning

De medicinska användningarna av östradiolbensoat är desamma som för östradiol och andra östrogener. Ett exempel på en indikation på läkemedlet är hormonbehandling för menopausala symptom eller hypoestrogenism.

Bieffekter

Huvudartikel: Estradiol (medicinering) § Biverkningar

Biverkningarna av östradiolbensoat är desamma som för östradiol. Exempel på sådana biverkningar inkluderar ömhet i bröstet och förstoring, illamående, uppblåsthet, ödem, huvudvärk och melasma.


Farmakologi

farmakodynamik

Estrar av östradiol som östradiolbensoat hydrolyseras lätt prodrug av östradiol men har en förlängd längd när de administreras i olja via intramuskulär injektion på grund av en depåeffekt som erhålles av deras fettsyraesterdel. Som proläkemedel av östradiol, östradiolbensoat och andra östradiolestrar är östrogener eller agonister av östrogenreceptorerna (ERs).

Estradiolbensoat har mycket låg affinitet för ER, i storleksordningen 100 gånger mindre än östradiol. Som sådan är östradiolbensoat ett inaktivt prodrug av östradiol.


farmakokinetik

Vid intagning uppträder östradiolbensoat, oavsett administrationsväg, som ett proläkemedel via klyvning av esteraser i östradiol och den naturliga fettsyrabensoesyran. Denna klyvning sker inte bara i levern utan också i blodet och i vävnaderna.


En engångsdos på 2,5 mg östradiolbensoat genom intramuskulär injektion visade sig producera plasma östradiolnivåer på> 400 pg / ml, uppmätt 24 timmar efter injektion, hos en grupp patienter med minsta basnivåer av östradiol (på grund av GnRH analog terapi med triptorelin).


Intramuskulär administrering:

En enda intramuskulär injektion av 5 mg östradiolbensoat har visat sig resultera i toppcirkulerande koncentrationer av 940 pg / ml östradiol och 343 pg / ml estron, vilket inträffade vid ca 2 dagar efter injektion (se tabell). Jämfört med två andra vanliga estradiolestrar (som också bedömdes i studien) hade östradiolbensoat den kortaste varaktigheten vid ungefär 4 till 5 dagar medan östradiolvalerat och östradiolcypionat befanns ligga i 7-8 dagar och 11 dagar , respektive. Detta beror på att östradiolbensoat har en kortare och mindre skrymmande fettsyrakedja och i förhållande till detta är jämförelsevis mindre lipofil. För en given östradiolester är den kortare eller mindre omfattande fettsyrakedjan, desto mindre lipofila, kortare och jämnare / platåliknande är de resulterande nivåerna av östradiol lika mycket som ju högre topp / maximala nivåer är ( och därmed mer spikliknande).

Om du har någon fråga, kontakta mig utan att tveka

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroid, Peptid, Sexförstärkare, Mineralocorticoid, SARM, Fettförlust.

Hot Tags: östrogensteroider östradiolbenzoatvalerat, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like