EstrADiol Valerate Female Estrogen Steroids

Estradiol Valerate Female Estrogen Steroids För att kontakta: Skype: rdy705 nutrition@chembj.com WhatsApp: +8618578209860 Produktnamn: Estradiolvalerat Synonymer: ...
chatta nu

Produktinformation

Estradiol Valerate Female Estrogen Steroids


Kontakta:

Skype: rdy705

nutrition@chembj.com

WhatsApp: +8618578209860


Produktnamn: Estradiolvalerat

Synonymer: 3,5 (10) -trien-3,17-diol (17-beta) -estra-17-pentanoat; atladiol; b-östradiol17-valerat; deladiol; delahormoneunimatisk; delestrogen; delestrogen4x; dura-östradiol

CAS: 979-32-8

MF: C23H32O3

MW: 356,5

EINECS: 213-559-2


Specifikation :

artiklar Specifikation Resultat
Utseende Vitt eller nästan vitt, kristallint pulver eller färglösa kristaller Anpassa
Identifiering IR Anpassa
Smältpunkt Cirka 145 ° C 147,5-149,2 ° C
Utseende av lösning Tydlig och färglös Anpassa
löslighet Praktiskt taget olösligt i vatten, lösligt i alkohol. Anpassa
Specifik optisk rotation + 41 ~ + 47 ° + 44,73 °
Eventuella föroreningar ≤0.5% 0,24%
Total förorening ≤1.0% 0,43%
Förlust vid torkning ≤1.0% 0,04%
Analysera 97,0% ~ 103,0% 99,35%
Mikron
100% ≤20μm


Ansökan:

1. Estradiolvalerat är ett läkemedel som används i hormonbytebehandling hos postmenopausala kvinnor som har haft hysterektomi.

2. Estradiolvalerat innehåller ett hormon som liknar det hormon östrogen som produceras av kroppen. När kvinnor går igenom klimakteriet blir nivåerna av östrogen låga. Detta leder till symtom som hetta, nattsvett och torrhet i vagina. Estradiolvalerat hjälper till att ersätta de låga halterna av östrogen som kan bidra till att lindra symtomen på klimakteriet. Detta är känt som hormonersättningsterapi.

3. Estradiolvalerat är ett läkemedel som används i hormonbytebehandling hos postmenopausal kvinnor som har haft en hysterektomi. Estradiolvalerat innehåller ett hormon som liknar det hormon östrogen som produceras av kroppen. När kvinnor går igenom klimakteriet blir nivåerna av östrogen låga. Detta leder till symtom som hetta, nattsvett och torrhet i vagina. Estradiolvalerat hjälper till att ersätta de låga halterna av östrogen som kan bidra till att lindra symtomen på klimakteriet. Detta är känt som hormonersättningsterapi.


Profiler :

Estradiolvalerat (EV, E2V) eller östradiolvalerat (BAN) är ett semisyntetiskt, steroidöst östrogen och en östrogenester - speciellt 17-valeratesteren av östradiol - som marknadsförs i USA, Kanada, Europa, och i hela mycket av resten av världen. Det verkar som ett prodrug av östradiol och anses därför vara naturligt, bioidentiskt östrogen. Samtidigt med östradiolcypionat är estradiolvalerat ett av de mest använda estrarna av östradiol.

De medicinska användningarna av östradiolvalerat är desamma som för östradiol och andra östrogener. Exempel på indikationer på läkemedlet innefattar hormonersättningsterapi och hormonellt preventivmedel. Med avseende på sistnämnda är östradiolvalerat tillgängligt i kombination med ett progestogen som ett kombinerat estradiolhaltigt oralt preventivmedel (med dienogest) och som ett kombinerat injicerbart preventivmedel (med hydroxyprogesteronkaproat eller noretisteronendantat)


Vår fördel:

1. Kvalitet. Varje parti steroidpulver har betalt av vår QC (kvalitetskontroll) innan de får sälja.

2. Leverans Vi har lager, så vi kan leverera snabbt på den dag då betalningen erhålls. Inom 24 timmar efter mottagandet av betalningens ledtid 4 eller 7 dagar.

3. Diskret paket Safelyand Professionellt förklädd paket garanterat. För din säkerhet och för att försäkra leveransen kommer alla produkter att packas på ett diskret sätt för att förhindra misstankar, inga steroider relaterade namn kommer att visas på paketen. hög framgångsrik leveranshastighet.

4. Varm eftermarknadsservice Vilken som helst av din fråga skulle lösas först så snart som möjligt.

Hot Tags: estrADiol valerat kvinnliga östrogensteroider, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativa, i lager

Förfrågning

You Might Also Like