Eplerenon Kronisk hjärtsviktstillverkare

Steroidal antimineralokortikoid Eplerenon CAS 107724-20-9 Kinesisk kardiotonisk läkemedel Eplerenon Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Snabbinformation: CAS-nr :192569-17-8 Övriga namn: Eplerenon-intermediärer MF: C22H28O4 EINECS-nr: 192569-17-8 Ursprungsort: Kina, Kina ...
chatta nu

Produktinformation

Steroidal antimineralokortikoid Eplerenon CAS 107724-20-9 Kinesisk kardiotonisk läkemedel

hk@chembj.com .jpg

Eplerenon Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Snabba detaljer:

CAS nr: 192569-17-8

Andra namn: Eplerenon Intermediates

MF: C22H28O4

EINECS nr: 192569-17-8

Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet)

Typ: Narkosmedel, antineoplastiska medel, antipyretiska analgetika och NSAID, hjälpmedel och andra medicinska kemikalier, blodsystemmedel, hormonhaltiga ämnen

Betygsstandard: Medicinsk grad

Märke: SENDI

Modellnummer: API

Renhet: 99% 11-alfa-hydroxikarvenon

CAS: 192569-17-8

Produktnamn: 11-alfa-Hydroxikarvenon

Utseende: Gult kristallint fast 11-alfa-hydroxikarvenon

Tillämpning: Farmaceutiska råa intermediärer

Sändning: FedEx, DHL, UPS, TNT

Betalningstid: T / T; Western Union; Moneygrams, Bitcoin, Banköverföring

Betyg: Phamaceutical Grade

Certifikat: ISO9001

Förpackning: Aluminiumväska

Användningsområden:

Eplerenon är en steroidal antimineralokortikoid av spirolactongruppen som används som ett hjälpmedel vid hantering av kroniskt hjärtsvikt. Det liknar den diuretiska spironolaktonen, även om den är mycket mer selektiv för mineralokorticoidreceptorn jämfört och säljs specifikt för att minska kardiovaskulär risk hos patienter efter hjärtinfarkt. Eplerenon är ett kaliumsparande diuretikum, vilket innebär att det hjälper kroppen att bli av med vatten men fortfarande behålla kalium.


Eplerenon är en steroidal antimineralokortikoid av spirolactongruppen som används som ett hjälpmedel vid hantering av kroniskt hjärtsvikt. Klassad som en selektiv aldosteronreceptorantagonist (SARA), [5] liknar den diuretiska spironolaktonen, fastän den är mycket mer selektiv för mineralokorticoidreceptorn jämfört (dvs inte någon antiandrogen-, progestogen-, glukokortikoid- eller östrogena effekter ) och marknadsförs specifikt för att minska kardiovaskulär risk hos patienter efter hjärtinfarkt. Eplerenon är ett kaliumsparande diuretikum, vilket innebär att det hjälper kroppen att bli av med vatten men fortfarande behålla kalium.


Hjärtsvikt

Eplerenon är specifikt indikerad för minskad risk för hjärt-kärlsdöd hos personer med hjärtsvikt och vänster ventrikel dysfunktion inom 3-14 dagar efter ett akut hjärtinfarkt, i kombination med standardterapier och som behandling mot högt blodtryck. En variant av spirolactongruppen, Eplerenone, utvecklades för att motsäga utarmningen av essentiella kalium- och magnesiumnivåer som är vanliga bland andra mineralokortikoidreceptorantagonister. Det är ett dyrare alternativ till spironolakton.

hypertension

Eplerenon kan användas individuellt eller i kombination med andra läkemedel för att behandla högt blodtryck. [3] I en 8-veckors studie med 417 patienter med mild till måttlig hypertoni minskade eplerenon systoliskt och diastoliskt blodtryck på ett dosberoende sätt. [10] Eplerenon reducerar effektivt blodtrycket jämfört med medel som spironolakton, enalapril, losartan och amlodipin, men dess effekt på mortaliteten är fortfarande allmänt okänd.


Central serös retinopati

Eplerenon undersöks som en behandling för central serös retinopati. [11] Det förväntas att eplerenon som en antimineralokortikoid kan hämma överaktivering av mineralocorticoidreceptorvägen i koroidet. Separata försök pågår för att avgöra om det finns fördelaktiga effekter av eplerenon för akut och kronisk CSR.


Biverkningar

Biverkningar av aldosteron förekommer i hjärtat och hjärnan på grund av förändringar i vattenretention och utsöndring av natrium och kalium. Vanliga biverkningar (ADR) i samband med användning av eplerenon inkluderar: hyperkalemi, hypotoni, yrsel, förändrad njurfunktion och ökad kreatininkoncentration. Eplerenon kan ha en lägre förekomst än spironolakton av sexuella biverkningar som feminisering, gynekomasti, impotens, låg sexdrivning och minskning av storleken på manliga könsorganen. Detta beror på att andra antimineralokortikoider har strukturella delar av progesteronmolekylen, vilket orsakar progestogena och antiandrogena resultat. När man överväger att ta dessa läkemedel är det viktigt att notera variationerna i deras förmåga att kompensera aldongenons nongenomiska effekter.


Kontra

Eplerenon är kontraindicerat till patienter med hyperkalemi, svårt nedsatt njurfunktion (kreatinin Cl mindre än 30 ml / min) eller svårt nedsatt leverfunktion (Child-Pugh-poäng C). Tillverkaren av eplerenon kontraindicerar också (relativ CI) samtidig behandling med ketokonazol, itrakonazol eller andra kaliumsparande diuretika (även om tillverkaren fortfarande anser att dessa läkemedel är absoluta CI) Potentiella fördelar bör vägas mot eventuella risker.


Läkemedelsinteraktioner

Eplerenon metaboliseras huvudsakligen av cytokrom P450-enzymet CYP3A4. Således finns potentialen för negativa interaktioner med andra läkemedel som inducerar eller hämmar CYP3A4. Specifikt är samtidig användning av CYP3A4 potenta hämmare ketokonazol och itrakonazol kontraindicerat. Andra CYP3A4-hämmare inklusive erytromycin, saquinavir och verapamil bör användas med försiktighet. Andra droger som ökar kaliumkoncentrationen kan öka risken för hyperkalemi i samband med behandling med eplerenon, inklusive saltersubstitut, kaliumtillskott och andra kaliumsparande diuretika.

Farmakologi

Eplerenon är en antimineralokortikoid eller en antagonist av mineralokorticoidreceptorn (MR). Eplerenon är också känt kemiskt som 9,11a-epoxi-7a-metoxikarbonyl-3-oxo-17a-pregn-4-en-21,17-karbolakton och "härleddes från spironolakton genom införandet av en 9a, 11a-epoxibrygga och genom substitution av 17a-tacetylgruppen av spironolakton med en karbometoxigrupp ". [10] Läkemedlet kontrollerar högt blodtryck genom att blockera bindningen av aldosteron till mineralocorticoidreceptorn (MR) i epitelvävnader, såsom njuren. Blockering av aldosterons verkan minskar blodvolymen och sänker blodtrycket. Den har 10 till 20 gånger lägre affinitet för MR i förhållande till spironolakton, [14] och är mindre potent in vivo som en antimineralokortikoid. I motsats till spironolakton har eplerenon emellertid liten affinitet för androgen-, progesteron- och glukokortikoidreceptorerna. Det har också mer konsekvent observerade icke-genomiska antimineralokortikoida effekter i förhållande till spironolakton (se membranminerocorticoidreceptor). Eplerenon skiljer sig från spironolakton i sin omfattande metabolism, med korta halveringstider och inaktiva metaboliter.

Om du har någon fråga, kontakta mig utan att tveka

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroid, Peptid, Sexförstärkare, Mineralocorticoid, SARM, Fettförlust.

Hot Tags: eplerenon kronisk hjärtsvikt kompletterande, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hög kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like