Turinabol Oral Bone Muscle Building Steroider

Oral Turinabol CAS 2446-23-3 Fabrik Steroider Pulver 99% Renhet 1, Oral Turinabol Identifikation: Produktnamn: Oral Turinabol Andra namn: 4-klorhydrometyltestosteron; OT CAS nr: 2446-23-3 MF: C20H27ClO2 MW: 334,88 Renhet: 99% (enligt GLC) Utseende: Vit kristallinpulverstandard: ...
chatta nu

Produktinformation

Oral Turinabol CAS 2446-23-3 Fabriks Steroider Pulver 99% Renhet


1, Oral Turinabol Identification:


Produktnamn: Oral Turinabol

Andra namn: 4-klorhydrometyltestosteron; OT
CAS nr: 2446-23-3
MF: C20H27Cl02
MW: 334,88
Renhet: 99% (genom GLC)
Utseende: Vitt kristallint pulver

Standard: Företagsstandard

Kategorier: Steroid och hormon; API; Testosteron, orala steroider

Effektiv dos (män): 15-40 mg / dag
Effektiv dos (kvinnor): 2,5-5 mg / dag
Aktivt liv: 16 timmar
Detektionstid: 6 veckor
Anaboliskt / Androgeniskt förhållande:> 100:> 0


Oral Turinabol Användning:

- Vanligen kallad OT, är ett derivat av Dianabol. Den är konstruerad för att fungera utan att orsaka vätskeretention eller östrogena effekter.

- Ge en imponerande ökning av uthållighet och uthållighet
- Öka mager muskelmassa
- Minska risken för vatten viktökning (ganska vanligt med de flesta anabola androgena steroider)
- Öka testosteronnivåerna - som inte bara påverkade libido, men smalare fettförhållanden, ökad massa av muskler och knäppt benstyrka
- Turinabol vinster


2, Oral Turinabol Applikationer:


Oral turinabol mottog ett östtyskt patent 1961 och godkändes snart som receptbelagd läkemedel. Vid den tiden fanns det en bred medicinsk övertygelse om att anabola steroider var användbara för återhämtning från operation, brännskador eller nästan alla tillstånd som orsakade väsentlig förlust av kroppsvikt.

Oral Turinabol är en 17-alfa-alkylerad förening som är ett derivat av methandrostenolon (D-bol). Att vara en 17AA-förening innebär förstås att det är en oral steroid som kan överleva det första passet genom levern, men detta ökar också hepatoxiciteten. För det mesta har användarna av oral turinabol rapporterat minimal uppblåsthet på denna förening och uppnår den mycket eftertraktade "härdnings" -effekten associerad med vissa föreningar. Detta beror främst på den låga androgena aktiviteten och därmed biverkningar som är associerade med läkemedlet. Användare anekdotiskt rapporterar att ökningar av magert kroppsmassa utan någon uppblåsthet bör förväntas vid användning av oral turinabol med en ordentlig diet och träningsplan.


För det mesta är oral turinabol bäst använd för magra vinster i muskelmassa såväl som bibehållande av muskelmassa medan dieting. Användare bör inte förvänta sig att uppleva stora vinster i muskelmassa, utan snarare förbättring i muskelkvalitet. På grund av naturen av föreningen också, kommer styrka vinster inte vara alltför dramatiska för en användare eit r. Men med detta sagt är det en kvalitetsförening om den används för att "skära" och att lägga till lite mager kroppsvikt.


Turinabol kombineras ofta med en SARM. Detta ger kroppsbyggaren möjlighet att uppleva fördelarna med Turinabols anabola effekter, medan SARM kommer att ge den anabola eller vävnadsbyggande potentialen.


Anecdotally användare rapporterar att doser från 40 till 60 mg per dag för oerfarna manliga användare ska ge bra resultat. Kvinnliga användare av oral turinabol ska fungera bra med doser från 5 till 15 milligram per dag. På dessa nivåer bör väldigt lite i vägen för viriliserande biverkningar uppstå. Men om dessa doser ökar sannolikheten för dessa symtom kommer också att öka.


Oral Turinabol var otroligt lätt att maskera eller glida genom ett test, positiva testresultat för dopning med det var ganska sällsynt och vanligtvis endast uppträdde hos kvinnor. Detta är naturligtvis på grund av den väl dokumenterade hormonella rouletten som tar steroider och kommer upp rent som en kvinna. Kom dock ihåg att på grund av de "kvinnliga" människans utseende, var det ofta att de undersöktes för könstyp innan de tävlade.


3, COA av oralt turinabolpulver:

1111.png

Beställ Kontaktinfo:

Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd

4, Oral Turinabol Pulver Prov Bild:

ot1.jpg

Hot Tags: turinabol orala benmuskelbyggnad steroider, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like