Trestolone MENT Acetate 50mg Bodybuilding AAS

1, MENT Profil: Produktnamn: Trestolonacetat Synonymer: MENT, Orgasteron acetat; MENT acetat; CDB-903; NSC-69.948; U-15614 CAS: 6157-87-5 MF: C21H30O3 MW: 330.47 Struktur: Utseende: Vitt till gulaktigt pulver Renhet (HPLC): 98,2% Vatten (Karl Fischer): 0,42% Tungmetaller: 84ppm Kvalitet ...
chatta nu

Produktinformation

1, MENT Profil:

 

Produktnamn: Trestolonacetat
Synonymer: MENT, Orgasteron acetat; MENT acetat; CDB-903; NSC-69.948; U-15614
CAS: 6157-87-5
MF: C21H30O3
MW: 330,47

Strukturera:

Trestolonacetat Injicerbara Anabola Steroider Hormoner MENT Acetat 6157-87-5
Utseende: Vitt till gulaktigt pulver
Renhet (HPLC): 98,2%
Vatten (Karl Fischer): 0,42%
Tungmetaller: 84ppm

Kvalitetsstandard: Företagsstandard, COA / HNMR / HPLC / LC-MS

2, MENT Applications:

 

Testolonacetat är en potent anabolisk steroid. Också kallad 7 alfa-metyl-19-nortestosteron (MENT), det är en syntetisk steroid som anses extremt kraftfull i kroppen, överträffar styrkan av testosteron. Det anses vara fördelaktigt för syftet med kroppsbyggnad och styrketräning, men det kommer med ett pris.

 

Testolonacetat, medan det används för andra medicinskt relaterade ändamål, är ett populärt alternativ för den person som seriöst är att perfekta människokroppen. Det är känt för sina snabba och effektiva resultat för alla som letar efter snabb styrkaförbättring och ser allvarligt på ökad storlek på så lite tid som möjligt. Trestolonacetat är avsedd för dedikerade kroppsbyggare och viktutbildare som är engagerade i att få positiva resultat genom en kombination av kost, kosttillskott och en fitnessplan.

 

Hur fungerar trestolonacetat?

Trestolonacetat kan tas i olika former, inklusive injektioner och pulver. I framtiden bör den finnas tillgänglig i en muntlig form också. Det är mest effektivt i bulkprocessen, vilket gör det möjligt för kroppsbyggare och tyngdlyftare att bygga upp sin muskelmassa, samtidigt som fett minskas. Den kan kombineras med andra förstärkare för att uppnå maximala resultat med skärning och härdning av kroppens kroppsbyggnad.

Med en maximal dos på 50 mg per dag kan användarna förutse betydande vinster inom tre månaders användning. Det är möjligt att öka styrka och muskelmassa med en viktökning på så mycket som 20 pund under den tidsperioden.

 

Vad är ingredienserna i trestolonacetat?

Trestolonacetat framställs syntetiskt i laboratoriet. Den innehåller 7a-metylnandrolon; 7α-metyl-19-nortestosteron; 17p-hydroxi-7a-metylestr-4-en-3-on som sin primära ingrediens.

 

Fördelar över andra produkter?

Testolonacetat har en kant över tävlingen på grund av att den är extremt kraftfull. Dessutom är det baserat på ljud, medicinsk forskning, inte kommersiell försäljning. Medan andra steroider kräver testosterontillskott, kan Trestolonacetat användas oberoende. Det anses vara ett optimalt läkemedel för att uppnå muskel tillväxt jämfört med dess motsvarigheter.

Som en extra fördel orsakar användningen av trestolonacetat inte:

- sömnlöshet;
- angreppssätt
- ovälkommen nattsvett
- förlust av libido
- utbrott av akne
Det bör noteras att håravfall, ökat blodtryck och vattenretention kan uppstå vid användning.

 

Hur man använder trestolonacetat?

För alla som är intresserade av bulking eller skärning är Trestolone Acetate användbart för båda ändamålen. Skärning gör att idrottsmän kan minska så mycket fett som möjligt utan att offra deras muskelmassa. Vid bulking är huvudmålet att bygga så mycket muskel och styrka som möjligt. Trestolonacetat uppnår båda resultaten, hjälper kroppsbyggare och tyngdlyftare, eftersom de arbetar ihållande för att finpussa sina kroppar. Fettet brinner av mer effektivt medan musklerna fortsätter att växa större.

För att få ut mesta möjliga av trestolonacetat är det absolut nödvändigt att använda en helhetssyn. Korrekt diet för att lägga till muskler och eliminera fett är viktigt. En effektiv träningsrutin måste också upprätthållas. När det kombineras med användning av trestolonacetat i föreskriven mängd under en längre tidsperiod kommer resultaten att märkas.

 

Fördelar med trestolonacetat?

För dem som är helt engagerade i att perfekta sin kroppsbyggnad, kommer de att undersöka olika möjligheter att nå sina fitnessmål. Användningen av Trestolonacetat är ett sätt att uppnå en mager, honad kropp med maximal muskelförstoring. Det är möjligt att uppnå positiva resultat utan negativa effekter, en annan anledning att många kommer att experimentera med trestolonacetat och andra anabola steroider.

 

3, MENT Powder Bild:

 

Trestolonacetat Injicerbara Anabola Steroider Hormoner MENT Acetat 6157-87-5


Beställ Kontaktinfo:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd

Lägg till: 6K Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing, Baoan District, Shenzhen, Kina

Hot Tags: trestolone mentacetat 50mg bodybuilding aas, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like