Steroider Dutasteride för hårväxtbehandling

Male Enhancer Steroider Dutasterid CAS 164656-23-9 för hårväxt
Produktnamn: Dutasterid
CAS: 164656-23-9
MF: C27H30F6N2O2
MW: 528,53
chatta nu

Produktinformation

Male Enhancer Steroider Dutasterid CAS 164656-23-9 för hårväxt

Produktnamn: Dutasterid
Synonymer: (5a, 17beta) -n- {2,5-bis (trifluormetyl) fenyl} -3-oxo-4-azaandrost-l-en-17-karboxamid; DUTASTERIDE; GG-745, GI-198745; 5a , 17p) -N- [2,5-bis (trifluormetyl) fenyl] -3-oxo-4-azaandand-l-en-17-karboxamid; Duagen; (5a, 17) -N- [2,5 -Bis (trifluormetyl) fenyl] -3-oxo-4-azaandrost-1-en-17-karboxamid; Avodart; GI 198745
CAS: 164656-23-9
MF: C27H30F6N2O2
MW: 528,53


Dutasterid Medicinska användningsområden

1. Förstoring av prostata
Dutasterid används ibland för behandling av godartad prostatisk hyperplasi (BPH); allmänt känt som en "förstorad prostata". Det är godkänt av Food and Drug Administration (FDA) i USA för denna indikation.

2. Prostatacancer
Hos dem som regelbundet screenas reducerar 5a-reduktashämmare, såsom finasterid och dutasterid, den övergripande risken att diagnostiseras med prostatacancer. Det finns emellertid inte tillräckligt med data för att avgöra om de påverkar risken för dödsfall och kan öka risken för allvarligare fall.

3. Mönster håravfall

Dutasterid är godkänt för behandling av manlig androgenetisk alopeci i Sydkorea i en dos av 0,5 mg per dag. Det har hittats i flera studier för att förbättra hårväxten hos män snabbt och i större utsträckning än 2,5 mg / dag finasterid. Dutasterid har också använts off-label vid behandling av kvinnlig mönster håravfall.
4. Överdriven hårväxt
Trots att inga rapporter är specifika för dutasterid existerar, har 5a-reduktashämmare som finasterid visat sig vara effektiva vid behandling av hirsutism (överdriven ansikts- och / eller kroppshårtillväxt) hos kvinnor. I en studie av 89 kvinnor med hyperandrogenism på grund av persistent adrenarksyndrom, gav finasterid en 93% minskning av ansiktshirsutism och en 73% minskning av kroppslig hirsutism efter 2 års behandling. Andra studier som använde finasterid för hirsutism har också visat sig vara tydligt effektiva. Dutasterid kan vara effektivare än finasterid för denna indikation på grund av det faktum att dess inhibering av 5a-reduktasenzymet är relativt mer fullständigt.


Testosteronacetat

Trenbolonacetat

Testosteron Cypionat

Trenbolon Enanthate

Testosteron Decanoat

Boldenonacetat

Testosteron Enanthate

Boldenone undecylenat

Testosteron-isokaproat

Boldenon Cypionate

Testosteronfenylpropionat

Boldenon propionat

Testosteron propionat

stanolon

Testosteron-undekanoat

Nandrolon fenylpropionat

Mesterone

Nandrolon undecylat

Testosteron Sustanon 250

Nandrolon cypionat

Clostebolacetat

Nandrolon propionat

Methylandrostanolone

metyltrienolon

Metenolon-enantat

Drostanolon propionat

Metenolonacetat

Drostanolon Enantat

Anavar

Tadalafil

Winstrol

vardenafil

Clomifencitrat

Dianabol

Toremifencitrat

Tamoxifen Citrate

finasterid

Dapoxetinhydroklorid


图片31.jpg

Hot Tags: steroider dutasterid för hårtillväxtbehandling, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH-kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like