Prohormon steroidmetylpitiostanol-epistan

Epistane Online Pharmacy med hög renhet CAS 4267-80-5 Methylpitiostanol Muscle Building Raw Powder
chatta nu

Produktinformation

Epistane Online Pharmacy med hög renhet CAS 4267-80-5 Methylpitiostanol Muscle Building Raw Powder

hk@chembj.com .jpg

Produkt Snabba detaljer:

Engelska Namn: Epistane
CAS nr: 4267-80-5
Övriga namn: Epistane, Methylepitiostanol
MF: 4267-80-5
EINECS nr: Epistane
Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet)
Typ: Hjälpmedel och andra medicinska kemikalier, vitaminer, aminosyror och koenzymer
Grade Standard: Kosmetisk Grad, Matkvalitet, Medicinsk Grad
Användning: Epistane är ett farmaceutiskt råmaterial
Märke: SENDI_Epistane
Modellnummer: API_Epistane
Renhet: 99,99% min Epistan
Utseende: Epistanpulver
Inventarstatus: kolla med oss innan platsorder Epistane
SDB: Finns
Hållbarhet: 2 år när den lagras ordentligt
Betyg: Läkemedelsgrad

Använda sig av: Epistan är en svavelhaltig steroid som är känd att ha stark och långvarig antiöstrogen aktivitet samt svaga androgena och mytropiska aktiviteter

Förvaring: Epistane ska förvaras i en välsluten behållare vid låg temperatur, håll borta från fukt, värme och ljus.

Produktbeskrivning:

Epistan, uppvisar en stark, långvarig anti-östrogen effekt som är organvävnadsspecifik. Det betyder att det bara fungerar där du vill att det ska fungera. Breda östrogenblockerare
Användningsområden:
Epistane (Epi) är ett DHT-derivat som liknar epitiostanol, det är en oral aktiv anti-östrogen torr förening som hjälper användarna att lägga till magert muskelmassa såväl som skärning av fett. Epistane har ytterligare en enda metylgrupp, vilket hjälper det ger en mycket starkare anabole frisättning, men orsakar mindre skada på levern än de flesta metylerade föreningar, vilket möjliggör något längre cykler (4-6 veckor). Faktum är att det på papper har en 1100: 91 anabolisk mot androgena betyg. Tack vare sin DHT-struktur, aromatiserar Epistane inte och är icke-progestagenisk, det kan också minska östrogen under cykeln, så du behöver inte en anti-aromatas under cykel med Epistane. Detta betyder i grunden att medan östrogenrelaterade biverkningar som gyno och progesteronrelaterade biverkningar som känslig bröstvävnad är obefintliga vid Epistane. Användare kommer att uppleva liten eller ingen biverkningar medan de är på Epistane, vilket gör den till en ideal nybörjare prohormon.
Hur ökar Epistane Mässa?

Epistan binds till androgenreceptorer i skelettmuskelceller och muskelstamceller. När den binder till receptorns webbplats, skapar den en signal till cellen och säger att den ökar proteinsyntesen och kväveuppehållet, så att tillväxten av cellen är säker. Epistan har också effekter på muskelstamceller, vilket är en mycket viktig En del av det är åtgärder eftersom dessa muskelstammar faktiskt kommer att förändras och smälta med dina aktiva vuxna skelettmuskler, vilket ökar musklernas potential för tillväxt och reparation och viktigast den mest önskade effekten hos dem som använder Epistane: en ökning av muskelmassan.


Epistane har använts som en fast massabyggare, men den har också en bra plats i vilken skärcykel som helst. I närvaro av androgener hindras stamcellernas förmåga att bilda nya fettceller mycket. Sedan detta inträffar har du nu ökat stamcellsomvandling till muskelceller och en minskning av omvandlingen av stamceller till fettceller, vilket ger dig en mer positiv effekt av näring och träning. Det här är kanske den främsta anledningen till att Epistane är så effektiv, även på bulkcykeln, eftersom fettförstärkningen är mycket minimal.

Som hos de flesta metylerade steroider kräver halveringstiden delad dosering och för att öka biotillgängligheten föreslår jag att den tar mat med fettinnehåll.

Epistane Extra detaljer:

 

Epistan har till och med misstänkt som en anti-E, även om den inte orsakar östrogenrelaterade biverkningar och har rapporterats av användarna att sänka östrogen, bör den inte förväxlas som en ren AI (Aromatase Inhibitor) -förening.

 

För Bodybuilder och utbildad idrottsman, fungerar Epistane som ett anabole medel som levererar torra, magra muskelvinster och fungerar bra för skärning också. Epistan är mycket mer anabole än de flesta inser och är ofta under beräknade eftersom det är en analog av ett antiöstrogenläkemedel som används i Japan.

 

Epistane är inte bara ett Pro-hormon, det är redan en väldigt kraftfull aktiv substans som fäster till och aktiverar androgenreceptorställen.

 

Epistane är ett designhormon som är utformat för att ge dig de allra bästa anabola effekterna med begränsade biverkningar från androgener.

 

Epistaneapplikation

 

Epistan binds till androgenreceptorer i skelettmuskelceller och muskelstamceller. När det binder till receptorns webbplats skapar det en signal till cellen och säger att den ökar proteinsyntesen och kväveretentionen, varför tillväxten av cellen är säker.

 

Epistane har också effekter på muskelstamceller, vilket är en mycket viktig del av dess handlingar eftersom dessa muskelstammar faktiskt kommer att förändras och smälta med dina aktiva vuxna skelettmuskler, vilket ökar musklernas potential för tillväxt och reparation och viktigast den mest önskade effekt för dem som använder epistan: en ökning av muskelmassan.

 

Epistane har använts som en fast massabyggare, men den har också en bra plats i vilken skärcykel som helst. I närvaro av androgener hindras stamcellernas förmåga att bilda nya fettceller mycket.

 

Sedan detta inträffar har du nu ökat stamcellsomvandling till muskelceller och en minskning av omvandlingen av stamceller till fettceller, vilket ger dig en mer positiv effekt av näring och träning. Det här är kanske den främsta anledningen till att Epistane är så effektiv, även på bulkcykeln, eftersom fettförstärkningen är mycket minimal.


Om du har någon fråga, kontakta mig utan att tveka

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroid, Peptid, Sexförstärkare, Mineralocorticoid, SARM, Fettförlust.

Hot Tags: prohormon steroidmetylpitiostanol epistan, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like